Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Amensitting_bull wrote:ovaj hajdukov agitprop može mirno uz najbolja vremena informbiroa i socijalističkih petoljetki.
kad budem imao malo više vremena pokazati ću koliko su nakaradni ugovor udruge naš hajduk i hajduka š.d.d.
naravno, idioti će i dalje braniti svoje interese, a prava je istina da udruga osim prava koje proizlaze iz tog ugovora gotovo da i nema nekih obaveza.
jako dobar model za dečke iz našeg hajduka.
koliko je to dobar model za hajduk pokazuju sportski rezultati, stanje blagajne i tablica hnl-a.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
NH su osnovali torcidaši, a ideja se rodila u Zrinskoj-Frankopanskoj 17.PABLO ESCOBAR wrote:
Tebe se ja papane bojin ka i lanjskog sniga mos mislit. Torcidu ko nazove orjunasima je najvece govno. Samnon su u mostaru i poslje u hv najjaci bili torcidasi. Tamanili smo balije i to su torcidasi bas hajducki odradjivali. Najjaca brigada su bili bas torcidasi Pauci. Ali i cinjenica otkad je Zan hrvatski vitez napustio tu udrugu da joj se sjediste preselilo na iblerov trg u carstvo zla zvano sdp. Ovim niposto nebranim sljam iz hdz. Sti kurac. Torcida je cvit hrvatstva a vodje NH su 23%manipulativno svoji pa onda kako koji vitar puse.
Baka i jos mi jedanput zapriti da ces mi se najebat matere ni pisak ni mimice ni marusici ni dubci cili ti nece pomoci.
I kad već stavljaš Žana u usta, on nije udrugu napustio, bio je tu do zadnjeg dana svog života, a živi (bez patetike!) u svima nama. Napustio je jedino funkciju, a udruga nije koncipirana tako da pojedinci zasjednu na funkcije dovijeka, nego se ljudi tu redovito mijenjaju.
Dojučerašnji predsjednik NH je bivši tajnik Torcide, sadašnji predsjednik NH je dojučerašnji tajnik Torcide.
Možemo se mi zajebavati, podjebavati na razini Hajduk/Dinamo, ali VI svi koji priljepljujete politiku i te smrdljive političke stranke NH-u i Torcidi, vama šaljem poruku: NAPUŠITE SE KURCA JADNICI. Nemate argumente, pa širite laži i gluposti. Jedina stranka za nas je HAJDUK. I točka. Kraj rasprave.
Guest- Guest
Mogu i "Naš Jastog".Verbal Kint wrote:Jedno je neslaganje s NH a drugo je ovo silovanje zdravog razuma koje oni izvode.isključivi krivac wrote:
Ma gledaj, sasvim je normalno da se ne sviđa svima rad udruge NH pa i samo funkcioniranje kluba na ovaj način. To je sasvim normalno. Netko želi jednog vlasnika, netko bi možda htio da političari ponovno odlučuju, svatko ima svoje viđenje i svoj način razmišljanja. To je demokracija na kraju krajeva.
No s druge strane, oni koji koriste metode i kojima pričamo, napadi, laži i klevetanje ljudi i same udruge, bez ikakve alternative s JEDINIM ciljem "maknuti udrugu NH 100 metara zračne linije od Hajduka, a e" ne mogu i neće napraviti ništa. Njihovi jadni i bijedni pokušaji će imati jednak ishod kao mail-ovi koje su slali gradonačelniku i GV, a to je pucanj u prazno!
Onih 250 i kusur iz DPH Split su također protiv NH. Fantomska udruga, za razliku od ostalih DPH-ova postoje samo na papiru, niko ne zna di su in prostorije, di se okupljaju, nijednu akciju učlanjivanja na terenu nikad nisu organizirali. Ali oni su članovi Hajduka, taj njihov stav triba poštivat i niko in nema pravo ništa prigovorit koliko god bi svi volili (ja prvi) otić do njih, sist i lipo popričat ka ljudi da vidimo razloge zbog čega su protiv.
Eto putokaza za Vedru i Aleksandru. Statut kluba u koji se toliko kunu kaže da izbore za NO kluba organizira udruga navijača Hajduka koja broji najviše članova. Umisto lajanja na misec neka se pokrenu, osnuju svoju udrugu "Naš Štico", krenu s akcijama učlanjivanja, kad se skupe lipo artikuliraju svoje zahtjeve pred gradskim vijećem i od njega dobiju mandat.
To je jedini demokratski način. Ovo šta oni sad rade neće podržat niko s dvi čiste u glavi a kamoli neko s pozicije moći
P. S. Sad san se sitija da postoji još jedan način a to je da promine Statut kluba.
Za to triba 80% dionica na Skupštini dioničara.
Mi imamo 25%.
Sritno in s tin
Nego, imam pitanje za tebe. Poslat ću ti PP.
Guest- Guest
Hahaha tresu su zlocinci iz njihova hajduka. Lobster ih je poceja tresti. To Bukiiii. Gamad razotkriti. NAS HAJDUK TRIBA GAZITI UNISTAVATI I RICIMA I DJELIMA I BILOM CIME JER AKO JEDNA UDRUGA NEMA PRAVO POSTOJATI ONDA JE TO NH. POZAR JE POCEO DA GORI BANDA JE NA KOLINIMA USKORO
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Miruj mladi skojevcu.isključivi krivac wrote:NH su osnovali torcidaši, a ideja se rodila u Zrinskoj-Frankopanskoj 17.PABLO ESCOBAR wrote:
Tebe se ja papane bojin ka i lanjskog sniga mos mislit. Torcidu ko nazove orjunasima je najvece govno. Samnon su u mostaru i poslje u hv najjaci bili torcidasi. Tamanili smo balije i to su torcidasi bas hajducki odradjivali. Najjaca brigada su bili bas torcidasi Pauci. Ali i cinjenica otkad je Zan hrvatski vitez napustio tu udrugu da joj se sjediste preselilo na iblerov trg u carstvo zla zvano sdp. Ovim niposto nebranim sljam iz hdz. Sti kurac. Torcida je cvit hrvatstva a vodje NH su 23%manipulativno svoji pa onda kako koji vitar puse.
Baka i jos mi jedanput zapriti da ces mi se najebat matere ni pisak ni mimice ni marusici ni dubci cili ti nece pomoci.
I kad već stavljaš Žana u usta, on nije udrugu napustio, bio je tu do zadnjeg dana svog života, a živi (bez patetike!) u svima nama. Napustio je jedino funkciju, a udruga nije koncipirana tako da pojedinci zasjednu na funkcije dovijeka, nego se ljudi tu redovito mijenjaju.
Dojučerašnji predsjednik NH je bivši tajnik Torcide, sadašnji predsjednik NH je dojučerašnji tajnik Torcide.
Možemo se mi zajebavati, podjebavati na razini Hajduk/Dinamo, ali VI svi koji priljepljujete politiku i te smrdljive političke stranke NH-u i Torcidi, vama šaljem poruku: NAPUŠITE SE KURCA JADNICI. Nemate argumente, pa širite laži i gluposti. Jedina stranka za nas je HAJDUK. I točka. Kraj rasprave.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pokrenula se boljsevicka propaganda u svrhu obrane vladajuceg centralnog komiteta
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Hahaha tresu su zlocinci iz njihova hajduka. Lobster ih je poceja tresti. To Bukiiii. Gamad razotkriti. NAS HAJDUK TRIBA GAZITI UNISTAVATI I RICIMA I DJELIMA I BILOM CIME JER AKO JEDNA UDRUGA NEMA PRAVO POSTOJATI ONDA JE TO NH. POZAR JE POCEO DA GORI BANDA JE NA KOLINIMA USKORO
Je,je, Lobster. Prije 3 dana se na SD hvali s ekskluzivom da su francuzi ponudili 3 milijuna za Bradarića, da bi danas demantira sam sebe da ponude nije ni bilo i da Hajduk laže.
Samo redikul veći od njega ga može uzeti za ozbiljno.
Guest- Guest
Kako danas svako govno uzima u usta ime jednog Žana Ojdanića, danas kada više tu nije s nama da se sam obrani od laži i gluposti koje pišu/pričaju o njemu i njegovim prijateljima.
Koje besramne kukavice.
Koje besramne kukavice.
Guest- Guest
Ampere jel se ti to obracas meni navijacu kluba koji redovno igra protiv renomiranih europskih ekipa ti bjednice kojima je vrh prijateljska utakmica protiv minornog poljskog fenjerasa
2015-09-13
Gluperdo balava jeben ti majku komunisticku ja sam Viteza Zana nazvso vitezom.isključivi krivac wrote:Kako danas svako govno uzima u usta ime jednog Žana Ojdanića, danas kada više tu nije s nama da se sam obrani od laži i gluposti koje pišu/pričaju o njemu i njegovim prijateljima.
Koje besramne kukavice.
2015-09-13
Strasno
https://m.vecernji.hr/sport/janicu-su-u-more-htjeli-baciti-torcidasi-a-njen-prastric-dao-je-ime-hajduku-1292849
https://m.vecernji.hr/sport/janicu-su-u-more-htjeli-baciti-torcidasi-a-njen-prastric-dao-je-ime-hajduku-1292849
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
ovaj amper je stvarno budaletina malo teza..provokator...trol udruge ili zadruge NHPABLO ESCOBAR wrote:Gluperdo balava jeben ti majku komunisticku ja sam Viteza Zana nazvso vitezom.isključivi krivac wrote:Kako danas svako govno uzima u usta ime jednog Žana Ojdanića, danas kada više tu nije s nama da se sam obrani od laži i gluposti koje pišu/pričaju o njemu i njegovim prijateljima.
Koje besramne kukavice.
2015-09-08
Verbal Kint wrote:
Te nakaze su vrhunski korektiv projekta, samo raspizde ljude da dodaju gas i upru još jače, to se najbolje vidi po broju članova kako si reka
05.01.2019. - 8255
05.01.2018. - 6103
05.01.2017. - 5275
05.01.2016. - 1242
I čekaj, Hajduk zadnjih pola godine katastrofalan, ispali iz Europe, ispali iz kupa, u prvenstvu kriminalno loši, i onda dođe Lobster i ekipa, afirmiraju hajdukovce da se ipak učlane.
Šta reći, hvala im.
Guest- Guest
Hajduk živi vječno!
<3
A oportunisti i marionete poput Lobstera, Vucine i sličnih anonimaca su nebitni...
Svi ti ‘kako vitar puse’ su bitni koliko crno ispod nokta Simone Gotovac prije obraćanja Bogu...
;)
<3
A oportunisti i marionete poput Lobstera, Vucine i sličnih anonimaca su nebitni...
Svi ti ‘kako vitar puse’ su bitni koliko crno ispod nokta Simone Gotovac prije obraćanja Bogu...
;)
Guest- Guest
Jebeš bodove, bitno da je 8000 ovaca platilo članarinu. I baba od 100 godina prva.
Nisi mi odgovorija na pitanje.PABLO ESCOBAR wrote:Tebe se ja papane bojin ka i lanjskog sniga mos mislit. Torcidu ko nazove orjunasima je najvece govno. Samnon su u mostaru i poslje u hv najjaci bili torcidasi. Tamanili smo balije i to su torcidasi bas hajducki odradjivali. Najjaca brigada su bili bas torcidasi Pauci. Ali i cinjenica otkad je Zan hrvatski vitez napustio tu udrugu da joj se sjediste preselilo na iblerov trg u carstvo zla zvano sdp. Ovim niposto nebranim sljam iz hdz. Sti kurac. Torcida je cvit hrvatstva a vodje NH su 23%manipulativno svoji pa onda kako koji vitar puse.Verbal Kint wrote:Jesi ti to upravo NH usporedija s JNA?PABLO ESCOBAR wrote:Sjecam se ampere nije tako davno bilo kad su odredjeni momci bili bez icega. Nasuprot njih stajala grupa tj armija mocna i do zuba opremljena. Nakon 4 godine oni bez icega mladici pobjedise mocnu armiju
Čisto da znan oću li ti se najebat mile majke ka šta san se najeba popu i istira ga vanka kad je doša u blagoslov kuće nakon šta je oni njegov kurvin sin Miklenić iz Glasa koncila mene i još 30 iljada ljudi na prosvjedu na Rivi nazva antihrvatima i orjunašima
https://www.maxportal.hr/naslovna/glas-koncila-napao-torcidu-prosvjed-navijaca-hajduka-je-orjunasko-svadanje-sjevera-i-juga/
I vidin da već u više navrata spominješ ovo 23% manipulativno.
Možeš li mi objasnit na šta pod tim misliš?
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
This time next yearPABLO ESCOBAR wrote:Ma koji je i meni kurac
Svadjan se sa nekin oko kluba koji je tek osridnji rang sugave lige. Klub ciji ce se aparati uskoro iskljuciti sami od sebe
Gasimo se, bankrotirat ćemo, samo šta nismo, nemamo para, nemamo više koga prodat...
Od 2011-te to traje i nikad vas neće štufat
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ahahahaha..veliki pobornig udruge ili zadruge NH i sve 'posteno' bivsi ministar Lalovac pobjegao u tor taticara bandica...ahahaha
2015-09-08
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50