Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
Obriši suzePABLO ESCOBAR wrote:Baka i Niche na apaurinima .... Kontrasi im poljuljali politbiro
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Meni ga nije ža.isključivi krivac wrote:Verbal Kint wrote:fridrih_niche wrote:Verbal Kint wrote:fridrih_niche wrote:Ma, meni je njega žao. Pazi, I.Š. je bio kapetan Hajduka, digao je pehar, onaj čuveni zadnji kup protiv prvaka Europe, kao igrač bio je frajer i fajter, imao je muda i autoritet. Gdje je danas? Dužan državi, nema posla, sve u što se dotaknuo poslin karijere je propalo, a nema čega se nije hvatao. U nogometu gotovo da nema funkcije na kojoj nije bio ili htio biti, propao mu i taj posao s sportskom kladionicom. Htio je biti sve, na kraju jedno veliko NIŠTA. Dotaknuo je samo dno, pazi on spao na to da tamo u onoj zatvorenoj grupi DUNH koju su otvorili bivši policajac poznat po kriminalnim djelima i ona političarka kojoj je sve bilo divno i kasno dok joj je sin igra u Hajduku (do nedavno) pridružuje se napadima, lažima i VRIJEĐANJU. Stvarno dno dna, tip je sebe upropastio. A imao je odličnu priliku nakon završene karijere, vjerojatno i nešto novca. Tužno u svakom pogledu.
Izrazito je zločesta i podmukla osoba koja ne preza ni od čega.
Pamti se vrlo dobro ona njegova objava nedavno di se od 70 DPH-ova diljem zemlje i svita on ciljano obrušija na Zagreb i još to garnira s napadom na zagrebačke trenere u Akademiji. Točno vidiš na kakve niske strasti on igra ne bi li nas okrenija jedne protiv drugih, šta bi mi tribali mrzit naše ljude samo zato šta su Zagrepčani.
Al eto, dobro je bilo za vidit da je to sve palo na plodno tlo kod njegovih ušlji koji se hrane takvih stvarima i koji su u komentarima u otvorenom govoru mržnje digli hajku na sve zagrebačko.
Teška bolest i dug život, ništa drugo. Najstariji naš DPH će na proliće proslavit 70 godina i svi oni skupa sa Šticon mu ga mogu samo prodinstat
http://www.dph-zagreb.hr/70-nam-je-godina-tek/
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jos ce oni vas izjebatVerbal Kint wrote:Obriši suzePABLO ESCOBAR wrote:Baka i Niche na apaurinima .... Kontrasi im poljuljali politbiro
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neću ništa više govorit jer san izija govno kad je Toma Bašić prodan za 3,5 milijunaisključivi krivac wrote:SERIE AFiorentina, piace il giovane Juric dell'Hajduk Spalato. C'è anche la SPAL
Ultime sul mercato della Fiorentina direttamente da Sky Sport. I viola continuano a monitorare i nomi per il centrocampo, con l'ultimo profilo che proviene dall'Hajduk Spalato. Piace infatti il classe '96 Stanko Juric, giocatore sul quale è vigile anche la SPAL.
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/fiorentina-piace-il-giovane-juric-dell-hajduk-spalato-c-e-anche-la-spal-1199657
Nek pošalju onih 3 milje što su za Vuškovića nudili i može proći.
3,5 milijuna
Više nego za koliko su otišli Erceg, Franck i Radošević skupa, a svaki od njih je bar duplo bolji igrač od njega
Edit: evo smo mu brata doveli, pljunuti jebate
http://dalmatinskiportal.hr/sport/na-poljud-stize-brat-blizanac-tome-basica/40039
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
S obziron da će prije u grob nego opet u Hajduka, bolje bi mu bilo da se uvati pivanja po pirevima, propalo mu je sve čega se god privatija do sada ali za #pivanje ima mota, tu neka gradi novu karijeru, pa neka i malo dištonajefridrih_niche wrote:Veliki Igor uhvaćen u laži po tisućiti put hahahaha...
:D
Bolje bi mu bilo da se i on sluzi Bankomatovom mantrom:
“NE SJEĆAM SE!”
:^O
2017-04-24
Roland Deschain wrote:Dobro, ne kažem da je tako, glasine. No, sudeći po nesposobnosti vašeg SD nebi bilo čudo da tu ima nešto. Ustvari, je čudo da je takav igrač prodan za tolike novce. Po meni je to, ako stavimo u neke relacije jači transfer nego onaj Vlašića koji se ustvari sam prodao.isključivi krivac wrote:Roland Deschain wrote:I još nešto što sam čuo danas. Navodno je Mamić u nekom intervjuu u Međugorju par tjedana prije transfera rekao da je Toma Bašić najbolja mogućnost Hajduka za prodaju i da je rekao da će otići za otprilike toliko za koliko je otišao. To je rekao prije nego je itko uopće razmišljao da bi se on mogao tako dobro prodati. Bit će zanimljivo ako slučajno ispliva da je Mamić povezan s transferom.
To što se sve u GNK-u vrti oko bjegunca, ne znači da se vrti i u drugim klubovima.
Kad smo već kod Bašića, Hajduk dovodi njegovog brata blizanca, Jakova. Počet će kao i Toma u drugoj momčadi.
Pa sam se prodao i Bašić, nije ga prodao SD. Kod SD je sve stvar hoćeš prihvatiti ponudu ili ne, ništa drugo. Ni je SD u ime Hajduka tražio 3,5 milijuna eura pa ih sad i dobio.
Bašić je prilikom prodaje imao 21 godinu. Koliko je utakmica za prvu momčad Hajduka odigrao do prodaje? Imao je i solidan broj golova i asistencija.
Francuzi nisu kupovali samo gotovog igrača, nego i talent koji on ima. Ima i nedostatke, ali nije prvi koji je prodan za solidan novac uz nedostatke. Primjerice jedan Balić za 3 milje eura iako jest bio razvikaniji od Bašića.
Last edited by isključivi krivac on 9/1/2019, 21:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Saljite momci broj dilera
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Napisa sam to zato jer je sjeba najviše sam sebe.Verbal Kint wrote:Meni ga nije ža.isključivi krivac wrote:Verbal Kint wrote:fridrih_niche wrote:Verbal Kint wrote:
Izrazito je zločesta i podmukla osoba koja ne preza ni od čega.
Pamti se vrlo dobro ona njegova objava nedavno di se od 70 DPH-ova diljem zemlje i svita on ciljano obrušija na Zagreb i još to garnira s napadom na zagrebačke trenere u Akademiji. Točno vidiš na kakve niske strasti on igra ne bi li nas okrenija jedne protiv drugih, šta bi mi tribali mrzit naše ljude samo zato šta su Zagrepčani.
Al eto, dobro je bilo za vidit da je to sve palo na plodno tlo kod njegovih ušlji koji se hrane takvih stvarima i koji su u komentarima u otvorenom govoru mržnje digli hajku na sve zagrebačko.
Teška bolest i dug život, ništa drugo. Najstariji naš DPH će na proliće proslavit 70 godina i svi oni skupa sa Šticon mu ga mogu samo prodinstat
http://www.dph-zagreb.hr/70-nam-je-godina-tek/
Guest- Guest
Nisi me shvatio. Vlašić se prodao jer je klasa i igrao je odlično baš protiv Evertona. Što je Bašić odigrao? Nije bio standardan ni u Hajduku. Uloga SD je itekako bitna. Nije na njemu samo da prihvati ponudu ili ne. To može bilo tko od nas na forumu. On treba itekako biti aktivan i kod prodaje i kod kupovine. Netko je njemu dovukao kupce za Bašića. Da li zahvaljujući njemu i njegovim vezama ili netko drugi, saznat će se kad tad.isključivi krivac wrote:Roland Deschain wrote:Dobro, ne kažem da je tako, glasine. No, sudeći po nesposobnosti vašeg SD nebi bilo čudo da tu ima nešto. Ustvari, je čudo da je takav igrač prodan za tolike novce. Po meni je to, ako stavimo u neke relacije jači transfer nego onaj Vlašića koji se ustvari sam prodao.isključivi krivac wrote:Roland Deschain wrote:I još nešto što sam čuo danas. Navodno je Mamić u nekom intervjuu u Međugorju par tjedana prije transfera rekao da je Toma Bašić najbolja mogućnost Hajduka za prodaju i da je rekao da će otići za otprilike toliko za koliko je otišao. To je rekao prije nego je itko uopće razmišljao da bi se on mogao tako dobro prodati. Bit će zanimljivo ako slučajno ispliva da je Mamić povezan s transferom.
To što se sve u GNK-u vrti oko bjegunca, ne znači da se vrti i u drugim klubovima.
Kad smo već kod Bašića, Hajduk dovodi njegovog brata blizanca, Jakova. Počet će kao i Toma u drugoj momčadi.
Pa sam se prodao i Bašić, nije ga prodao SD. Kod SD je sve stvar hoćeš prihvatiti ponudu ili ne, ništa drugo. Ni je SD u ime Hajduka tražio 3,5 milijuna eura pa ih sad i dobio.
Bašić je prilikom prodaje imao 21 godinu. Koliko je utakmica za prvu momčad Hajduka odigrao do prodaje? Imao je i solidan broj golova i asistencija.
Francuzi nisu kupovali samo gotovog igrača, nego i talent koji on ima. Ima i nedostatke, ali nije prvi koji je prodan za solidan novac uz nedostatke. Primjerice jedan Balić za 3 milje eura iako jest bio razvikaniji od Bašića.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Dok ima ljudske zlobe i pokvarenosti onda će bit i Tattičara, Nojeva i Jastoga...Verbal Kint wrote:Pa nisan mi bilo do ruganja zbog navijačke solidarnosti, stari moj njima tamo dile zabrane zbog bacanja u zrak onih plastičnih čaša kad padne gol, a stadion sagrađen ka da ga je prema sebi krojila mito i korupcijafridrih_niche wrote:A bili su sritni kad su gratis došli Krama, Tomecak, Pokrivač i još desetak igrača iz zagrebačke matice...
A i ovi koje san trefija nisu nojevi kojima se balun u Rijeci počea igrat 2012. s dolaskom Volpija. Smišno je jedino šta će ti ovakve stvari reć samo kad su s tobom nasamo, čim su dvojica njih već nema šanse, jbg ko će tovarima sad priznat da su cilo vrime bili u pravu
A najzanimljivije je kako svi navijači dile iste stavove i razmišljanja glede mafije i močvare, bez obzira na boje, i kako svi imaju domaće izdajnike u vidu tattičara, nojeva i jastoga
;)
Guest- Guest
Vlašić je klasa, ali zato se on prodao za 10 milijuna eura. No eto, njemu su pomogle i ta utakmice protiv Evertona, a i Koeman je pitao za mišljenje Vučevića u vezi Vlašića.Roland Deschain wrote:
Nisi me shvatio. Vlašić se prodao jer je klasa i igrao je odlično baš protiv Evertona. Što je Bašić odigrao? Nije bio standardan ni u Hajduku. Uloga SD je itekako bitna. Nije na njemu samo da prihvati ponudu ili ne. To može bilo tko od nas na forumu. On treba itekako biti aktivan i kod prodaje i kod kupovine. Netko je njemu dovukao kupce za Bašića. Da li zahvaljujući njemu i njegovim vezama ili netko drugi, saznat će se kad tad.
Toma Bašić je prije prodaje imao 21 godinu , 75 nastupa za Hajduka, 11 golova i 14 asistencija. Dobre brojke za jednog 21-njaka koji je većinu utakmica odigra na zadnjem veznom. I prije odlaska tko zna bili prošli one rumunje da njega nije bilo u uzvratu. Tako da, nešto je Bašić i odigra, tako da njegov transfer nije iznenađenje.
A jeli ga neki skaut preporučio, pa vjerojatno jest. Ništa novo i ništa čudno, možda je te stvari i onaj bjegunac znao koji dan prije nego se dogodilo, također ništa čudno jer poznaje dosta ljudi iz tog svijeta. No stvarati neke teorije da on ima prste u tome, mislim ono. Glupost jednaka kao ona da je NH sekta.
Guest- Guest
Mali Vlašić se i jeftino proda kakva je klasa...
Nije bezveze u najboljoj postavi Lige prvaka...
A igra je za jebeni CSKA...
Trenutno je drugi najbolji veznjak Hrvatske, odma iza Rakete...
;)
Nije bezveze u najboljoj postavi Lige prvaka...
A igra je za jebeni CSKA...
Trenutno je drugi najbolji veznjak Hrvatske, odma iza Rakete...
;)
Guest- Guest
idioti na braniku našeg hajduka ne posustaju!
dapače, dodali su gas i na sav glas dreče kako naš hajduk nije sekta kojom manipuliraju neki bijeli mansoni, nego je porodica izvan koje su svi neprijatelji, mrzitelji, zlobnici i pokvarenjaci.
samo su debeli rilov i njegovi sljedbenici jedini pošteni i ispravni.
mo'š mislit!
dapače, dodali su gas i na sav glas dreče kako naš hajduk nije sekta kojom manipuliraju neki bijeli mansoni, nego je porodica izvan koje su svi neprijatelji, mrzitelji, zlobnici i pokvarenjaci.
mo'š mislit!
sitting_bull-
2015-09-28
poceli dobro a po obicaju zajebali na kraju...tvrditi da je mamic pogurao dinamo u Ligu prvaka i u EL...je na istoj razini kad srbici tvrde da su ameri bili glavni u oluji..i oni se borili u zraku i na kopnu...ajd da su se zadrzali samo na HNL-u...ali onda naprave vec tradicionalno kapitalnu gresku prakticno tvrdeci da mamic ima veci utjecaj na uefu od recimo pereza je na rubu totalnog ludila,...sat2 wrote:"Naime, radi se o tome da je Zdravko Mamić preuzevši kontrolu nad Dinamom kontrolirao prodaju igrača od koje je imao milijunsku novčanu korist. Da bi igrači Zdravka Mamića došli u poziciju da budu unovčeni Dinamo je morao iz godine u godinu prolaziti kvalifikacije europskih natjecanja, ući u fazu skupina i na taj način reklamirati svoje igrače. Logikom stvari, ulazak u Europu nije smio doći u pitanje, što je značilo da Hrvatska nogometna liga mora disati prema pravilima Zdravka Mamića i Dinama."Roland Deschain wrote:Prestao sam čitati nakon prvih par rečenica. Preslika nekadašnjih manifesta komunističkih partija. Drugovi i drugarice...bla,bla...okruženi smo neprijateljima, bla,bla...čuvajmo tekovine NOB, bla, bla...neprijatelj nikad ne spava, bla,bla...naš socijalistički put je jedini ispravan, bla,bla. SFSN...hahaha...
O jbt led!
A u grupe ih je opet ugurao Mamić? Što će reći da je i UEFA disala prema pravilima ZM i Dinama?
Tako zatupljen biti ... ne vjerojatno! Većina nas "mamićevaca" je odavno uočila greške u Dinamu, teret koji Mamić svojim imenom donosi i nikada nismo tako "ideološki" opravdavali bilo što vezano uz Mamića ili Dinamo!
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...na zalost onda kazu da stimac nije u pravu kad ih kvalificira kao idiote i strebere...jos nesto su potvrdili a da nisu vjerojatno svjesni toga sto su u pamfletu napisali..da su u biti oni glavni u klubu a stalno tvrde da nisu i da oni nemaju veze sa upravljanjem hajduka...a u ovom pamfletu prakticno stalno doziraju 'mi smo ovo ono'..dakle 'mi smo zasluzni za kodeks kao jednu vrst hajdukovog ustava'..'mi smo zasluzni za financijsku konsolidaciju kluba'..'mi smo smjenili kosa i njegove ljude'...i sad bnakon toga da opet tvrde da nemaju veze sa upravljanjem kluba svrstavaju se u onu skupinu koji ljude zele namjerno raditi budalamaPABLO ESCOBAR wrote:Kad sam vidio koja je budaletina postavila ovaj komunisticko boljsevicki pamflet nisam niti prvu recenicu pricitao.Roland Deschain wrote:Prestao sam čitati nakon prvih par rečenica. Preslika nekadašnjih manifesta komunističkih partija. Drugovi i drugarice...bla,bla...okruženi smo neprijateljima, bla,bla...čuvajmo tekovine NOB, bla, bla...neprijatelj nikad ne spava, bla,bla...naš socijalistički put je jedini ispravan, bla,bla. SFSN...hahaha...
2015-09-08
dijele isto?...moze biti i vjerojatno je...ali postoji jedna caka...i nepremostiv problem...a to je da ni bbb ni armada ne zele da u toj borbi budu glavni ovi iz torcide a pogotovo ne udruge NH...kao isto pa makar vi to demantirali sto puta..sto torcida en zeli da budu glavni ovi iz bbb-a i armade...dakle u pitanju cisti egoizam..tipa..'moze zajedncika borba ali da budemo mi glavni jer smo najzasluzniji'..dakle od te borbe nema nista niti je ikad postojala mogucnost..i naravnu tu profitiraju i hns i mamic is vi drugi..jer su lukavi i znaju da od te 'zajednicke borbe kontra njih nema nista..zbog poznatih razlika...Verbal Kint wrote:Pa nisan mi bilo do ruganja zbog navijačke solidarnosti, stari moj njima tamo dile zabrane zbog bacanja u zrak onih plastičnih čaša kad padne gol, a stadion sagrađen ka da ga je prema sebi krojila mito i korupcijafridrih_niche wrote:A bili su sritni kad su gratis došli Krama, Tomecak, Pokrivač i još desetak igrača iz zagrebačke matice...
A i ovi koje san trefija nisu nojevi kojima se balun u Rijeci počea igrat 2012. s dolaskom Volpija. Smišno je jedino šta će ti ovakve stvari reć samo kad su s tobom nasamo, čim su dvojica njih već nema šanse, jbg ko će tovarima sad priznat da su cilo vrime bili u pravu
A najzanimljivije je kako svi navijači dile iste stavove i razmišljanja glede mafije i močvare, bez obzira na boje, i kako svi imaju domaće izdajnike u vidu tattičara, nojeva i jastoga
2015-09-08
meni vise pari ovaj pamflet kao neka vrst osobnog pranja i umivanja pa i dijelom kapitulacije...ali da to bas tako ne izgelda..dodali su vec par standardnih fraza...ovaj pamflet je cista defanzivna taktika...i cuvanje stecenih pozicija makar u lokalnim okvirima ako vec nisu polucili uspjeh i opcedrzavnim okvirima...ne vidim neke druge mogucnosti iz ovog pafmleta..ocito ih je uzdrmalo stvaranje opozicije unutar navijaca hajduka...na koju vjerojatno nikad nisu racunali jer su misli da svi 100% stoje iza udruge...najmanje im je to trebalo...ove forumske ...stalno se povlace za brojkama narocito amper...a ne kuzi da makar bilo i sto onih u opoziciji vise nije to to..i ne moze se govoriti o jedinstvu hajdukovih navijaca...a ne radi se o stotinjak niti o tisucu vec o daleko vecoj brojki i toga su svjesni ovi u zadrugi NH...pa sad malo šaraju...salju poruke tipa ono 'mea culpa'..pa opet da malo takticki ubace mamica,hns,lokomotivu da bas ne ispadnu da su dijelom u kurcu...dokaz tome sto nedugo im nisu uspjeli pokusaji da uclane sto vise u zadrugu navijaca van splita i blize okolice dalje od kastela i solina...gdje ih je docekala totalna nezainteresiranost hajdukovih navijaca za uclanjenje..i to je u biti za njih poraz jer ne prolaze dobro van sireg kruga splita...a narocito sjeverno od sv.roka..a mogu oni uclaniti u splitu,kastelima jos 10 000..ali sve pada pod usko lokalne okvire...a to nijer cilj njihove politike bar bila do nedugositting_bull wrote:idioti na braniku našeg hajduka ne posustaju!
mo'š mislit!
2015-09-08
Ništa novo u Sjevernoj Koreji. Nervoza ih i dalje trese.
Štimac već par dana vrijeđa predsjednika udruge NH, Plavuša ne kuži da je bila jedna jedina presica, a da objavljuju isječke već par dana pa se onako pametna pita"zašto sekta radi presice svaki dan"? , a Lobster kao papagaj ponavlja LAŽ da nije bilo pitanja novinara na presici:
Pa pogledajmo presicu:
od 16:20 pitanja novinara
I onda dođu homo sapiensi kao onaj s dinare i puše ovakve priče.
Štimac već par dana vrijeđa predsjednika udruge NH, Plavuša ne kuži da je bila jedna jedina presica, a da objavljuju isječke već par dana pa se onako pametna pita"zašto sekta radi presice svaki dan"? , a Lobster kao papagaj ponavlja LAŽ da nije bilo pitanja novinara na presici:
Pa pogledajmo presicu:
Guest- Guest
...stari ne prdim ja svako malo 'nisam jesam vlast u hajduku'..ko da cupaju lati djeteline...jesam-nisamisključivi krivac wrote:Ništa novo u Sjevernoj Koreji. Nervoza ih i dalje trese.
Pa pogledajmo presicu:
2015-09-08
Niche, kako nisu važni? Pa oni su najkorisniji volonteri udruge NH. S svojim glupostima, lažima i vrijeđanjem motiviraju ljude na učlanjivanje u Hajduk.fridrih_niche wrote:Ampere, prestani davat govnima na važnosti...
;)
Triba ih citirati i kopirati što je više moguće.
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50