Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
I Strahonja rekao da je sve čisto ko i Kovačić i Kulušić. Jedino kmečavcima nije. A i Siks bi mogao brzo odletiti jer je rekao da je Dinamo zasluženo pobijedio, ne uklapa se u službeni stav sekte. I mali Bradarić se igra vatrom, rekao je da bakljade treba iskorijeniti. Mogao bi koji šamar popiti od sektaša.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Uz sudacke pogurance hajduk u sigurnu zonu sredine tablice
Na njihovu sreću u ligi su Rudeš i Istra pa mogu nekog i pobijediti.
fridrih_niche wrote:Ni prvi ni zadnji put da ste ukrali, ne tribas se opravdavat...
;)
scorpion wrote:fridrih_niche wrote:Ni prvi ni zadnji put da ste ukrali, ne tribas se opravdavat...
;)
Guest- Guest
Kmee, kmee....
scorpion-
2014-04-18
Misliš na svoju seku ili kevu? Sad ti je blizu.scorpion wrote: Još jedan Mamićev pušač kurca?
2018-11-10
Popušiš mi kurčinu mentalna sirotinjoRoland Deschain wrote:Misliš na svoju seku ili kevu? Sad ti je blizu.scorpion wrote: Još jedan Mamićev pušač kurca?
To ti susjed kaže prije spavanja? I? Jel ti ide?scorpion wrote:Popušiš mi kurčinu mentalna sirotinjoRoland Deschain wrote:Misliš na svoju seku ili kevu? Sad ti je blizu.scorpion wrote: Još jedan Mamićev pušač kurca?
2018-11-10
Ma dobar je Tominjo...scorpion wrote:Niče ko je ovaj klošar Roland? Još jedan Mamićev pušač kurca?
Osim kad piše o GNK Lopovu, jebat ga...
;)
Guest- Guest
A to je tominjo ahahahaha Tominjo ne uzimaj za ozbiljno, mislio sam da si padobranac
Jadan tominjo, pobegao pd nas bolesnika-vratio se, držao isključivo dinama, izdržao par nedelja da piše neutralno i opet smo ga uvukli u keva-sestra mod
Guest- Guest
Nema labavoSerbia Strong wrote:Jadan tominjo, pobegao pd nas bolesnika-vratio se, držao isključivo dinama, izdržao par nedelja da piše neutralno i opet smo ga uvukli u keva-sestra mod
Ma ne ljutim se, skužio sam da misliš da sam netko drugi. Nemoj ni ti. Sve je to zajebancija. Ovaj forum ima posebna pravila, već sam zaboravio. Na drugom forumu sam liku napisao da je glup i odmah 7 dana ban.scorpion wrote:A to je tominjo ahahahaha Tominjo ne uzimaj za ozbiljno, mislio sam da si padobranac
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Ma ne ljutim se, skužio sam da misliš da sam netko drugi. Nemoj ni ti. Sve je to zajebancija. Ovaj forum ima posebna pravila, već sam zaboravio. Na drugom forumu sam liku napisao da je glup i odmah 7 dana ban.scorpion wrote:A to je tominjo ahahahaha Tominjo ne uzimaj za ozbiljno, mislio sam da si padobranac
Guest- Guest
Ni robot nebi izdržao i ostao neutralan i pristojan kad imaš na forumu likove ko Amper i End. Operirani od bilo kakvog oblika humora i zajebancije.Serbia Strong wrote:Jadan tominjo, pobegao pd nas bolesnika-vratio se, držao isključivo dinama, izdržao par nedelja da piše neutralno i opet smo ga uvukli u keva-sestra mod
Ništa mi mrže nego kad dođe neko novi pa se počne pravit pametan, odma mu moram jebat sve po redu. Da sam znao da si ti, ne bi tako reagiraoRoland Deschain wrote:Ma ne ljutim se, skužio sam da misliš da sam netko drugi. Nemoj ni ti. Sve je to zajebancija. Ovaj forum ima posebna pravila, već sam zaboravio. Na drugom forumu sam liku napisao da je glup i odmah 7 dana ban.scorpion wrote:A to je tominjo ahahahaha Tominjo ne uzimaj za ozbiljno, mislio sam da si padobranac
Ja zato i mrzim druge forume, ako se malo opustim odma ban dobijem. Jebeš to, ovdje je zakon.
Vojvodi će bit drago da si se vratio, često te stavlja na liste za odstrijel
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50