Dankverbot
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Dankverbot
violator wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:
O tome radije ipak ne bih špekulirao.
U prethodnom sam postu samo nastojao biti ironičan, ali je očito kako žena ili nema pojma o čemu govori ili pokušava prodati neku svoju političko/ideološko/svjetonazorsku agendu. Nadam se da to nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
Aha, za razliku od Metkine i tvoje agende, mislis?
Mozda je kupila diplomu, da, ta mogucnost uvijek postoji, ali ona je barem ima. Diplomu, mislim. :D Ne mora trositi vrijeme po opskurnim forumcicima nastojeci steci barem malo digniteta. U vlastitim i tudjim ocima. :p
Neš' ti problema steći diplomu na hrvatskim fakultetima i to sa područja tzv. društvenih znanosti. Da baš ne kažem antiznanosti, toliko je znanstveno potkovano i birano to društvo.
Kao prvo.
Kao drugo, rijeko se čak i na opskurnom forumčiću na kojem pišeš i ti prigovarajući to drugima viđa tako mizerno izvlačenje poput onoga koje si ti priredila u prethodnom postu i to očito zbog nedostatka iole racionalnih argumenata kojima bi potkrijepila budalaštine cijenjene etnologinje koji citiraš sa ponosom kao da je riječ o tvojem vlastitom "znanstvenom" uratku.
I kao treće, rijetko se viđa... itd. tako budalast uradak kojega nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
I da, ako i imam svoje agende, definitivno nikada nisam i ne bih pao tako nisko da pišem takve idiotarije bez ijednog jedinog suvislog argumenta kao "znanstvena" ekipa kojom se dičiš vjerojatno iz razloga zato jer dijeliš sa njima iste agende. To svakako nije problem, isti nastaje kada se sve svodi na agende same i to još protura pod znanost, a aktivizam to nikada nije bio i nikada neće postati i biti.
Dakle, nista od diplome, je l'? Cak ni s podrucja drustvenih znanosti. Cak ni kupljene. :D Jebiga, uvijek ces moci pokazivati sacuvane upise s nethaera.
Tragikomedijo, nadimak ti je saudade.
Gle, moja diploma je moj problem, a tvoja tvoj. Svakako ni jedna ni druga ne predstavljaju argument u tematskoj raspravi.
Inače ti lamentiranje o mojem akademskom statusu i formalnom obrazovanju predstavlja tipičan primjer tebi tako dragog slamnatog "argumenta", na kakve se jedino i možeš osloniti u nedostatku onih realnih.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
ej daj izbaci mene iz te tvoje jednadžbe može?
Sam si se uvalio pa se sam i vadi. Pogotovo sa onim nevidljivim silogizmom. Violatorica ti očito ne može pomoći. Jadna ne može ni sebi, a gdje bi se još mogla brinuti i za tebe.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
kad metilda uđe u crkvu Bog pobjegne na stražnja vrata da ni sam vrag ga ne bi zaustavio.
Hoćeš reći da Bog boravi u crkvi? Vidiš, ja se tako nešto nikada ne bih usudio ustvrditi.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:
Sam si se uvalio pa se sam i vadi. Pogotovo sa onim nevidljivim silogizmom. Violatorica ti očito ne može pomoći. Jadna ne može ni sebi, a gdje bi se još mogla brinuti i za tebe.
ja sam se uvalio??? jebem li ti krvavu majku srbsku gdje ti vidiš uvaljivanje? to što sam komentirao jedan post koji nema veze sa tvojim proserima? ajd odjebi četniku u sto pičkih srbskih matera.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:
kad metilda uđe u crkvu Bog pobjegne na stražnja vrata da ni sam vrag ga ne bi zaustavio.
Hoćeš reći da Bog boravi u crkvi? Vidiš, ja se tako nešto nikada ne bih usudio ustvrditi.
gdje boravi? u tvom šupku?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:
ja sam se uvalio??? jebem li ti krvavu majku srbsku gdje ti vidiš uvaljivanje? to što sam komentirao jedan post koji nema veze sa tvojim proserima? ajd odjebi četniku u sto pičkih srbskih matera.
Elokventan i akademski dostojanstven, kao i uvijek.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:
gdje boravi? u tvom šupku?
Jesam li ja rekao da bilo gdje boravi?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:
Elokventan i akademski dostojanstven, kao i uvijek.
ne razumiješ ti humor. jebiga malo si oštećen.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50