ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dankverbot

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Dankverbot - Page 28 Empty Re: Dankverbot

Post by Guest 29/11/2018, 23:36

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

ej daj izbaci mene iz te tvoje jednadžbe može?

Sam si se uvalio pa se sam i vadi. Pogotovo sa onim nevidljivim silogizmom. Violatorica ti očito ne može pomoći. Jadna ne može ni sebi, a gdje bi se još mogla brinuti i za tebe.

ja sam se uvalio??? jebem li ti krvavu majku srbsku gdje ti vidiš uvaljivanje? to što sam komentirao jedan post koji nema veze sa tvojim proserima? ajd odjebi četniku u sto pičkih srbskih matera.

Elokventan i akademski dostojanstven, kao i uvijek.

ne razumiješ ti humor. jebiga malo si oštećen.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:38

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

kad metilda uđe u crkvu Bog pobjegne na stražnja vrata da ni sam vrag ga ne bi zaustavio.

Hoćeš reći da Bog boravi u crkvi? Vidiš, ja se tako nešto nikada ne bih usudio ustvrditi.

gdje boravi? u tvom šupku?

Jesam li ja rekao da bilo gdje boravi?

a tko je tebe uopće išta pitao? ajde bre razguli.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:38

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

ej daj izbaci mene iz te tvoje jednadžbe može?

Sam si se uvalio pa se sam i vadi. Pogotovo sa onim nevidljivim silogizmom. Violatorica ti očito ne može pomoći. Jadna ne može ni sebi, a gdje bi se još mogla brinuti i za tebe.

ja sam se uvalio??? jebem li ti krvavu majku srbsku gdje ti vidiš uvaljivanje? to što sam komentirao jedan post koji nema veze sa tvojim proserima? ajd odjebi četniku u sto pičkih srbskih matera.

Je, da bi se "razumjelo" tvoj "humor" stvarno treba biti ne malo nego temeljito ne samo oštećen nego doslovce i devastiran.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:40

Dankverbot - Page 28 5388181822_bb3341c1b7_b
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:40

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

kad metilda uđe u crkvu Bog pobjegne na stražnja vrata da ni sam vrag ga ne bi zaustavio.

Hoćeš reći da Bog boravi u crkvi? Vidiš, ja se tako nešto nikada ne bih usudio ustvrditi.

Vidim li ja to gore u boldanom upitnike na kraju tvojih rečenica?
A sad se iskaži u jedinoj aktivnosti koja ti na forumu ide od ruke, a to je guglanje i prostudiraj što to zapravo znači.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:43

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:

Je, da bi se "razumjelo" tvoj "humor" stvarno treba biti ne malo nego temeljito ne samo oštećen nego doslovce i devastiran.

ma ti si u kurcu čovječe pa svatko normalan to vidi. tko normalan dolazi trkeljati i drobiti idiotarije i tjerati mak na konac nego sociopate poput tebe. nitko. nitko normalan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:44

Speare Shaker wrote:
violator wrote:
Speare Shaker wrote:
violator wrote:
Speare Shaker wrote:

O tome radije ipak ne bih špekulirao.
U prethodnom sam postu samo nastojao biti ironičan, ali je očito kako žena ili nema pojma o čemu govori ili pokušava prodati neku svoju političko/ideološko/svjetonazorsku agendu. Nadam se da to nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.

Aha, za razliku od Metkine i tvoje agende, mislis?

Mozda je kupila diplomu, da, ta mogucnost uvijek postoji, ali ona je barem ima. Diplomu, mislim. :D Ne mora trositi vrijeme po opskurnim forumcicima nastojeci steci barem malo digniteta. U vlastitim i tudjim ocima. :p

Neš' ti problema steći diplomu na hrvatskim fakultetima i to sa područja tzv. društvenih znanosti. Da baš ne kažem antiznanosti, toliko je znanstveno potkovano i birano to društvo.
Kao prvo.
Kao drugo, rijeko se čak i na opskurnom forumčiću na kojem pišeš i ti prigovarajući to drugima viđa tako mizerno izvlačenje poput onoga koje si ti priredila u prethodnom postu i to očito zbog nedostatka iole racionalnih argumenata kojima bi potkrijepila budalaštine cijenjene etnologinje koji citiraš sa ponosom kao da je riječ o tvojem vlastitom "znanstvenom" uratku.
I kao treće, rijetko se viđa... itd. tako budalast uradak kojega nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
I da, ako i imam svoje agende, definitivno nikada nisam i ne bih pao tako nisko da pišem takve idiotarije bez ijednog jedinog suvislog argumenta kao "znanstvena" ekipa kojom se dičiš vjerojatno iz razloga zato jer dijeliš sa njima iste agende. To svakako nije problem, isti nastaje kada se sve svodi na agende same i to još protura pod znanost, a aktivizam to nikada nije bio i nikada neće postati i biti.

Dakle, nista od diplome, je l'? Cak ni s podrucja drustvenih znanosti. Cak ni kupljene. :D Jebiga, uvijek ces moci pokazivati sacuvane upise s nethaera.

lol! Tragikomedijo, nadimak ti je saudade.  :)
Gle, moja diploma je moj problem, a tvoja tvoj. Svakako ni jedna ni druga ne predstavljaju argument u tematskoj raspravi.  :)
Inače ti lamentiranje o mojem akademskom statusu i formalnom obrazovanju predstavlja tipičan primjer tebi tako dragog slamnatog "argumenta", na kakve se jedino i možeš osloniti u nedostatku onih realnih.

Sreco, znam jako dobro sto je " slamnati". :D I kako izgleda. Mislim da sam spomenula i da ne pristajem na zamjenu teza i vasu manipulativnu igricu. :D No to.me ne sprijecava da se zabavljam, zar ne?/Ne brine me tvoj akademski status. Nemas ga. Ali to nije ni bitno. Ono sto jest bitno jest da si luzer koji godinama frustrirano paradira ovim prostorima u nastojanju da zadobije (samo)postovanje. Ali ne ide, je l' da? ;) Ta konstantna (samo)dokazivanja ostaju samo na pokusajima.

Dobro, uvijek nozes svrnuti pogled na Metkicu koja prepisuje iz klupe pored. :D Barem jedno bice koje ti se divi. Zmok. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:45

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:

A sad se iskaži u jedinoj aktivnosti koja ti na forumu ide od ruke, a to je guglanje i prostudiraj što to zapravo znači.

kakav jebeni gugl to je pokojni Martin_0 to su njegove? simbolika! ne? kužiš ti. kurca?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:46

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

ma ti si u kurcu čovječe pa svatko normalan to vidi.

Onda je jasno da ti to definitivno ne vidiš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:47

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

kakav jebeni gugl to je pokojni Martin_0  to su njegove? simbolika! ne? kužiš ti. kurca?

Martin who? Da nije smrdljivi martin? Bilo ih je stvarno jako puno ove jeseni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:50

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:

ma ti si u kurcu čovječe pa svatko normalan to vidi.

Onda je jasno da ti to definitivno ne vidiš.

pa čim gubim vrijeme tu s tobom sociopatom na tvoje prosere? očito mi je! vid zamaglio?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:50

Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:

kakav jebeni gugl to je pokojni Martin_0  to su njegove? simbolika! ne? kužiš ti. kurca?

neću ti reći. guglaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:53

Dankverbot - Page 28 0_1a8302_bf7696e9_orig

Chorny shaman (Black Shaman) waterfall, Primorsky Krai.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:54

violator wrote:
Speare Shaker wrote:
violator wrote:

Dakle, nista od diplome, je l'? Cak ni s podrucja drustvenih znanosti. Cak ni kupljene. :D Jebiga, uvijek ces moci pokazivati sacuvane upise s nethaera.

lol! Tragikomedijo, nadimak ti je saudade.  :)
Gle, moja diploma je moj problem, a tvoja tvoj. Svakako ni jedna ni druga ne predstavljaju argument u tematskoj raspravi.  :)
Inače ti lamentiranje o mojem akademskom statusu i formalnom obrazovanju predstavlja tipičan primjer tebi tako dragog slamnatog "argumenta", na kakve se jedino i možeš osloniti u nedostatku onih realnih.

Sreco, znam jako dobro sto je " slamnati". :D I kako izgleda. Mislim da sam spomenula i da ne pristajem na zamjenu teza i vasu manipulativnu igricu. :D No to.me ne sprijecava da se zabavljam, zar ne?/Ne brine me tvoj akademski status. Nemas ga. Ali to nije ni bitno. Ono sto jest bitno jest da si luzer koji godinama frustrirano paradira ovim prostorima u nastojanju da zadobije (samo)postovanje. Ali ne ide, je l' da? ;) Ta konstantna (samo)dokazivanja ostaju samo na pokusajima.

Dobro, uvijek nozes svrnuti pogled na Metkicu koja prepisuje iz klupe pored. :D Barem jedno bice koje ti se divi. Zmok. :D

Pa kad znaš zašto se onda sramotiš redovnom upotrebom slamnatog u nedostatku realnih argumenata?  :P
Manipulativna igrica? Dajme najme.  :)
I slijepcima je jasno da si se uvalila u hrpu budalastih tvrdnji i naravno da odbijaš odgovarati na pitanja odgovori na koja bi to jasno razotkrili.
I zanimljivo koliko si opsjednuta mojim akademskim statusom, ali kad već ne znamo ništa o temi, idemo malo o sugovorniku, jer nam dijeljenje epiteta puno bolje ide od tematske rasprave, jelda?  :P
Praksa taman u skladu sa realnim stanjem tvoje razine obrazovanja, o pameti da i ne govorim, što se lijepo vidi i po pokušajima psihoblebetanja, a čak ti i to tako uspješnoj jako loše ide od ruke.  :P

Last edited by Speare Shaker on 29/11/2018, 23:58; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:55

Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:
Speare Shaker wrote:
Gnječ wrote:

neću ti reći. guglaj.

Evo jesam i google ne govori ništa iole smisleno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2018, 23:57

Gnječ wrote:

pa čim gubim vrijeme tu s tobom sociopatom na tvoje prosere? očito mi je! vid zamaglio?

Pa možda bi ti se i zamaglio, ali kako očito ne vidiš bit će kako je problem lako moguće u tome da si se rodio slijep.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2018, 00:01

Dankverbot - Page 28 24102609150_448dfc9233_b

Dankverbot - Page 28 Yoshkar-ola-cityscape-russia-7

Dankverbot - Page 28 Yoshkar-ola-cityscape-russia-20-small

Yoshkar-Ola is a city in Russia, the capital of Mari El Republic, with a population of about 260,000 people. The city was founded in 1584 as a military fort in the center of the Volga-Vyatka region, on the banks of the river Malaya Kokshaga.

Present day Yoshkar-Ola is one of the cultural centers of the Finno-Ugric peoples. Cultural heritage of the city reflects different historical periods of formation of Yoshkar-Ola.

Yoshkar-Ola

ovo nije photoshop ili bajka to zaista postoji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2018, 00:11

Dankverbot - Page 28 7867004736_4bd87617a2_b

Saransk
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/11/2018, 00:12