Dankverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Dankverbot
violator wrote:Speare Shaker wrote:
O tome radije ipak ne bih špekulirao.
U prethodnom sam postu samo nastojao biti ironičan, ali je očito kako žena ili nema pojma o čemu govori ili pokušava prodati neku svoju političko/ideološko/svjetonazorsku agendu. Nadam se da to nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
Aha, za razliku od Metkine i tvoje agende, mislis?
Mozda je kupila diplomu, da, ta mogucnost uvijek postoji, ali ona je barem ima. Diplomu, mislim. :D Ne mora trositi vrijeme po opskurnim forumcicima nastojeci steci barem malo digniteta. U vlastitim i tudjim ocima. :p
Neš' ti problema steći diplomu na hrvatskim fakultetima i to sa područja tzv. društvenih znanosti. Da baš ne kažem antiznanosti, toliko je znanstveno potkovano i birano to društvo.
Kao prvo.
Kao drugo, rijeko se čak i na opskurnom forumčiću na kojem pišeš i ti prigovarajući to drugima viđa tako mizerno izvlačenje poput onoga koje si ti priredila u prethodnom postu i to očito zbog nedostatka iole racionalnih argumenata kojima bi potkrijepila budalaštine cijenjene etnologinje koji citiraš sa ponosom kao da je riječ o tvojem vlastitom "znanstvenom" uratku.
I kao treće, rijetko se viđa... itd. tako budalast uradak kojega nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
I da, ako i imam svoje agende, definitivno nikada nisam i ne bih pao tako nisko da pišem takve idiotarije bez ijednog jedinog suvislog argumenta kao "znanstvena" ekipa kojom se dičiš vjerojatno iz razloga zato jer dijeliš sa njima iste agende. To svakako nije problem, isti nastaje kada se sve svodi na agende same i to još protura pod znanost, a aktivizam to nikada nije bio i nikada neće postati i biti.
Guest- Guest
violator wrote:
I onda Gnjec mene izvlaci. : ))
Naravno da te ne izvlači.
Nije doduše da se jadan ne trudi, ali mu to baš i ne ide od ruke.
Uostalom, tebe je često i najtalentiranijima prilično teško izvući iz živog blata u kojeg se svako malo sama najmanje do grla, a neki put i preko glave uvališ.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:violator wrote:
I onda Gnjec mene izvlaci. : ))
Naravno da te ne izvlači.
Nije doduše da se jadan ne trudi, ali mu to baš i ne ide od ruke.
Uostalom, tebe je često i najtalentiranijima prilično teško izvući iz živog blata u kojeg se svako malo sama najmanje do grla, a neki put i preko glave uvališ.
ej daj izbaci mene iz te tvoje jednadžbe može? jer ja se uopće ne trudim i niti sam jadan. jadan si ti koji eto dolaziš po potrebi spašavat ranjenika metildu koja tone u vlastitom izmetu.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:
O tome radije ipak ne bih špekulirao.
U prethodnom sam postu samo nastojao biti ironičan, ali je očito kako žena ili nema pojma o čemu govori ili pokušava prodati neku svoju političko/ideološko/svjetonazorsku agendu. Nadam se da to nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
Aha, za razliku od Metkine i tvoje agende, mislis?
Mozda je kupila diplomu, da, ta mogucnost uvijek postoji, ali ona je barem ima. Diplomu, mislim. :D Ne mora trositi vrijeme po opskurnim forumcicima nastojeci steci barem malo digniteta. U vlastitim i tudjim ocima. :p
Neš' ti problema steći diplomu na hrvatskim fakultetima i to sa područja tzv. društvenih znanosti. Da baš ne kažem antiznanosti, toliko je znanstveno potkovano i birano to društvo.
Kao prvo.
Kao drugo, rijeko se čak i na opskurnom forumčiću na kojem pišeš i ti prigovarajući to drugima viđa tako mizerno izvlačenje poput onoga koje si ti priredila u prethodnom postu i to očito zbog nedostatka iole racionalnih argumenata kojima bi potkrijepila budalaštine cijenjene etnologinje koji citiraš sa ponosom kao da je riječ o tvojem vlastitom "znanstvenom" uratku.
I kao treće, rijetko se viđa... itd. tako budalast uradak kojega nitko normalan nije u stanju uzeti za ozbiljno.
I da, ako i imam svoje agende, definitivno nikada nisam i ne bih pao tako nisko da pišem takve idiotarije bez ijednog jedinog suvislog argumenta kao "znanstvena" ekipa kojom se dičiš vjerojatno iz razloga zato jer dijeliš sa njima iste agende. To svakako nije problem, isti nastaje kada se sve svodi na agende same i to još protura pod znanost, a aktivizam to nikada nije bio i nikada neće postati i biti.
Dakle, nista od diplome, je l'? Cak ni s podrucja drustvenih znanosti. Cak ni kupljene. :D Jebiga, uvijek ces moci pokazivati sacuvane upise s nethaera.
Guest- Guest
metilda wrote:violator wrote:Ne mora trositi vrijeme po opskurnim forumcicima nastojeci steci barem malo digniteta. U vlastitim i tudjim ocima. :p
baš si upala u slamnatog
Jesi li pipila cajic? Ili se pripremas na novu duhovnu obnovicu? :D
Guest- Guest
violator wrote:metilda wrote:violator wrote:Ne mora trositi vrijeme po opskurnim forumcicima nastojeci steci barem malo digniteta. U vlastitim i tudjim ocima. :p
baš si upala u slamnatog
Jesi li pipila cajic? Ili se pripremas na novu duhovnu obnovicu? :D
kad metilda uđe u crkvu Bog pobjegne na stražnja vrata da ni sam vrag ga ne bi zaustavio.
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50