Dankverbot
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Dankverbot
metilda wrote:vjeruj mi nisu uhljebi, sve mladi ljudi i penzioneri.. ja malo pogledala po jysku, navodno sniženja a sve skupo za poludit, nisam kupila ništa
u državnim institucijama rade fosili ne rade mladi ljudi. inače kad se kaže uhljeb misli se na nekog fosila od 150 godina koji se sjeća solunskog fronta i španjolskog građanskog rata...
jebote, pitam se kako te Isus trpi.
Guest- Guest
Re: Dankverbot
“If I jump into the water, will you save me, dear?”
“If I say yes, will you jump, love?”
“If I say yes, will you jump, love?”
Guest- Guest
metilda wrote:pa poznajem valjda uhljebe iz vlastitog grada..
šta toliko ih ima?
Guest- Guest
Ča je bog te posra, ča je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga jeba s Bibijem više, svima, ala svi doma prčim vam Isusa da vam prčim. i Bibija jeba vas Bibi u prkno uznojito.
Guest- Guest
Crni petak? Pa da, treba svako govno iz SAD-a prenijet'. Cestitke njima i njihovim familijama.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:pa poznajem valjda uhljebe iz vlastitog grada..
šta toliko ih ima?
aparat lokalne uprave.. zapravo ih ne poznajem sve, samo stare uhljebe.. ovu novu ekipu ne poznajem, ali stari su ostali, samo su malo zarotirali
Guest- Guest
Gnječ wrote:Ča je bog te posra, ča je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga jeba s Bibijem više, svima, ala svi doma prčim vam Isusa da vam prčim. i Bibija jeba vas Bibi u prkno uznojito.
koji ti je gušt psovati?
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:Ča je bog te posra, ča je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga jeba s Bibijem više, svima, ala svi doma prčim vam Isusa da vam prčim. i Bibija jeba vas Bibi u prkno uznojito.
koji ti je gušt psovati?
nije to gušt to je potreba kao i disanje za preživjeti među vama prokletim hrvatima psovka je kao obrambeni štit.
a koji je gušt kad vjeroučiteljica naredi djeci u školi da nacrtaju svoje prijatelje koji ne idu na vjeronauk? desilo se na Korčuli nedavno.
ovo iznad nije moje psovanje nego vaše geni kameni katolici lizači oltara:
VIDEO "Šta je bog te posra", odgojiteljica vrtića u Imotskom psuje djecu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-sta-je-bog-te-posra-odgojiteljica-vrtica-u-imotskom-psuje-djecu/2044870.aspx
Guest- Guest
violator wrote:Crni petak? Pa da, treba svako govno iz SAD-a prenijet'. Cestitke njima i njihovim familijama.
rvat'ne krebili vidili da se konj potkiva pa i oni digli nogu.
Guest- Guest
metilda wrote:pročitala sam to, ima tema na vip-u
kako možeš trpit hrvate i ne odselit?
ZATO JER STE VI DOŠLI NA MOJE A NE JA NA VAŠE!!!! I VI ĆETE OTIĆI A NE JA!!!
Guest- Guest
metilda wrote:ja nisam na tvome
ma nemoj? koliko istrijana je u hercegovinu doselilo? nula.
koliko je hecegovaca doselilo u Istru? reci brojku-------
Guest- Guest
metilda wrote:i što ćeš kad ostaneš sam?
na tvoju jebenu žalost ja nisam nikada sam. imam sebe i nitko mi više ne treba. mogu biti u društvu ali ne ovisim o društvu niti mi je društvo potrebno.
Guest- Guest
metilda wrote:vlak bez voznog reda
eto i sad vi ustaše mene tjerate iz Istre? ne bu išlo bez da pustim krv barem jednom hercegovcu.
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50