ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dankverbot

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Dankverbot - Page 10 Empty Re: Dankverbot

Post by kic Sun 25 Nov - 14:51

aben wrote:
kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:
metilda wrote:https://vukajlija.com/gotiviti/5447

as nisi Gorski vijenac citala nikad :P

nisam... markirala sam srpske pisce i njegoša
markirala?

obilježila

il bjezala sa sata..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 14:56

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

markirala?

obilježila

il bjezala sa sata..
nismo mogli znati kad je koji pisac na redu, ali imali smo profu iz hrvatskog srpkinju koja je preferirala srpske pisce.. iz građanskog prkosa nisam ih čitala lektire sam prepisivala iz sažetaka :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 14:59

aben wrote:
metilda wrote:
aben wrote:
metilda wrote:
aben wrote:

mislin vraga, jo se rugan legalistima. ovo jo mislin:

“I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.”

budući da se slažem s tobom tj. autorom citata onda si i ti nacist jer sam po tebi ja nacist ..  :20

dobro nisi rekla da sun jo nacist jer imun dvi ruke isto kako i ti
:D  i vice versa

da imun dvi ruke jer sun nacist?
tvojom logikom smo došli do toga da si nacist jer imaš dvije ruke  :P
idem ća, moji su  otišli van pa mogu ugasiti tv i čekati završetak meča u miru Božjem
ugodno vam poslijepodne  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 15:01

aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:

zakon je tu da se poštivo

koliko bi trebali tamnice dobit rvacki "doktori znanosti" ????

mi nemomo takov zakon

inače nije mi jasno kako netko može raditi nešto za što nije školovan i nije završio školu i što je najvažnije nema diplomu. trebalo bi bila gatesa bacit u tamnicu i stivija jobsa isto ali na sreću je umro pa je izmaknuo ruci pravde. treba onog Della malo utamničit lik proizvodi kompjutere a nema nego osnovnu školu za takav posao se u RH-NDH traži najmanje dva završena vakulteta i pet doktorata znanosti i najmanje 50 godina iskustva u struci i da kandidat ima najviše 25 godina starosti.

:tu

ne razumijem tu fascinaciju diplomama a još manje razumijem kad čitam natječaje za posao gdje se traže određene kvalifikacije koje su van zdravog razuma. gdje nije bitno da li znaš i imaš kompetencije bitno je da imaš diplome. još jedan od bezbrojnih apsurda je da za isti posao onaj tko ima višu školu i fakultet bit će plaćen više nego onaj sa SSS a rade totalno isti posao. toliko toga je ovdje postavljeno na krivim i naopakim temeljima da se čudim kako se RH-NDH još nije raspala u prah i pepeo.

zato mi je USA number one. ili znaš ili neznaš. diplome ti neće puno pomoć osim u nekoliko zanimanja. sve ostalo je free market znaš-neznaš. ako znaš možeš uspjeti ako neznaš ni sto diploma ti neće pomoći. ovdje je kako rekoh sasvim suprotno. ako znaš si najebo bio sa ili bez diplome. ako imaš diplomu i neznaš onda si car.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sun 25 Nov - 15:03

metilda wrote:
aben wrote:
metilda wrote:
aben wrote:
metilda wrote:

budući da se slažem s tobom tj. autorom citata onda si i ti nacist jer sam po tebi ja nacist ..  :20

dobro nisi rekla da sun jo nacist jer imun dvi ruke isto kako i ti
:D  i vice versa

da imun dvi ruke jer sun nacist?
tvojom logikom smo došli do toga da si nacist jer imaš dvije ruke  :P
idem ća, moji su  otišli van pa mogu ugasiti tv i čekati završetak meča u miru Božjem
ugodno vam poslijepodne  :)

"budući da se slažem s tobom tj. autorom citata onda si i ti nacist jer sam po tebi ja nacist"

tvoja logika

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben Sun 25 Nov - 15:05

Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:
aben wrote:
Gnječ wrote:

koliko bi trebali tamnice dobit rvacki "doktori znanosti" ????

mi nemomo takov zakon

inače nije mi jasno kako netko može raditi nešto za što nije školovan i nije završio školu i što je najvažnije nema diplomu. trebalo bi bila gatesa bacit u tamnicu i stivija jobsa isto ali na sreću je umro pa je izmaknuo ruci pravde. treba onog Della malo utamničit lik proizvodi kompjutere a nema nego osnovnu školu za takav posao se u RH-NDH traži najmanje dva završena vakulteta i pet doktorata znanosti i najmanje 50 godina iskustva u struci i da kandidat ima najviše 25 godina starosti.

ne razumijem tu fascinaciju diplomama a još manje razumijem kad čitam natječaje za posao gdje se traže određene kvalifikacije koje su van zdravog razuma. gdje nije bitno da li znaš i imaš kompetencije bitno je da imaš diplome. još jedan od bezbrojnih apsurda je da za isti posao onaj tko ima višu školu i fakultet bit će plaćen više nego onaj sa SSS  a rade totalno isti posao.  toliko toga je ovdje postavljeno na krivim i naopakim temeljima da se čudim kako se RH-NDH još nije raspala u prah i pepeo.

zato mi je USA number one. ili znaš ili neznaš. diplome ti neće puno pomoć osim u nekoliko zanimanja. sve ostalo je free market znaš-neznaš. ako znaš možeš uspjeti ako neznaš ni sto diploma ti neće pomoći. ovdje je kako rekoh sasvim suprotno. ako znaš si najebo bio sa ili bez diplome. ako imaš diplomu i neznaš onda si car.

četvrti gnječov post ki potpisujen ovo jutro,
its settled, hes been hacked

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Sun 25 Nov - 15:21

metilda wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

markirala?

obilježila

il bjezala sa sata..
nismo mogli znati kad je koji pisac na redu, ali imali smo profu iz hrvatskog srpkinju koja je preferirala srpske pisce.. iz građanskog prkosa nisam ih čitala lektire sam prepisivala iz sažetaka :D

a svasta :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 17:41

mativka wrote:
violator wrote:
mativka wrote:
violator wrote:
mativka wrote:
jesi li pogledala film:
The Shape of Water?

Nisam. :-) Hocu li puno plakati?
Nećeš, ali ćeš se propitati :)

Hvala! Njega se ne bih sjetila. Idem se pripremiti.. :-) Javim dojmove. Ovdje ili na Dnevniku.

Nooc!
Jedva čekam :)
Noć :)

Mate, pa i ona je vodenstvor! :)

Nasli su je kao siroce, pored rijeke (?). Lijecnici su joj, zapravo, zasili skrge misleci da su rane na vratu. Nijema je, ali cuje. Bas poput njega. Pri kraju filma, kad je ovaj iscijeli/ozivi, prodise na njih - skrgice. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 17:42

kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
markirala?

obilježila

il bjezala sa sata..

a svasta :D

: ))) A bas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 25 Nov - 18:02

samo da nesto ne bi naucila o drugima slucajno.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben Sun 25 Nov - 18:33

kic wrote:

o ovom neprijatelju se zno dovoljno, i predovoljno.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Sun 25 Nov - 18:56

aben wrote:
kic wrote:

o ovom neprijatelju se zno dovoljno, i predovoljno.

Dankverbot - Page 10 93c31410
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben Sun 25 Nov - 19:00

hahaha...ahaha...grahahaha!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 19:06

kic wrote:

Oo, voli ona "uciti" o drugima. Ceprkati, pecati info, voajeristicki docekivati... Ovo nije bio prevelik izazov. A i Srbi su.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 19:17

kic wrote:

čemu sad ovo? što se moglo naučiti iz srpskih romana.. bakonja fra brne je lažna priča sime matavulja, stojanka majka knešpoljka zaziv za osvetu i govor čiste mržnje.. ostale nisam ni htjela čitati.. a o srbima smo ionako morali učiti iz povijesti.. a i tada smo učili laži.. dakle, čemu ovakav omalovažavajući ton?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 19:36

metilda wrote:
kic wrote:

čemu sad ovo? što se moglo naučiti iz srpskih romana.. bakonja fra brne je lažna priča sime matavulja, stojanka majka knešpoljka zaziv za osvetu i govor čiste mržnje.. ostale nisam ni htjela čitati.. a o srbima smo ionako morali učiti iz povijesti.. a i tada smo učili laži.. dakle, čemu ovakav omalovažavajući ton?

šta si čitala koje štivo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 19:50

mislim, zar si tako ovisan o violatoričinom mišljenju da ne možeš imati svoje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 25 Nov - 19:51

aben wrote:hahaha...ahaha...grahahaha!

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 19:55

Vidimo dakle, da Jugoslaveni divljaju, čak i koncem 2018. godine. Ne mire se i dalje s činjenicom hrvatske samostalnosti, čirevi im sve veći, poput debljine obraza, a NDH iz dana u dan sve bliže uskrsnuću – tako oni mniju.
Eto ti ga na! Sjetih se! Umro je Predrag Lucić. No, kao da nije, jer nastavlja živjeti kroz svoje jugoslavenske klonove. Potpuno je svejedno tko je od Jugoslavena živ, a tko mrtav, jer se bjesnilo i agitprop nastavlja u svoj svojoj punoći jugokomunističke bezličnosti. Evo njih u svim velikim medijima, pišu li ga pišu, "histerišu" glede nepostojeće endehazije, a u Hrvatskoj se ništa promijenilo nije, socijalistička republika i dalje živi, berlinski zid kao da je ofarban, a ne srušen, dok njima omražena, samostalna Hrvatska praktički nije ni zaživjela, nego se iz dana u dan sve više rastače i nestaje, u figurativnom i doslovnom smislu.

http://hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/52188-jugoslaveni-divljaju-i-koncem-2018
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 25 Nov - 19:57

metilda wrote:
kic wrote:

svako citanje ima svoju i interpretaciju, a ti jasno kad se spomene katolicko nesto svrstas se nekriticki u tor :) ali dobro i okretanje ledja je stav-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 25 Nov - 20:03

kic wrote:
metilda wrote:
kic wrote:

svako citanje ima svoju i interpretaciju, a ti jasno kad se spomene katolicko nesto svrstas se nekriticki u tor :) ali dobro i okretanje ledja je stav-

ne, već sam navodila i citirala - simo matavulj je pisao o katoličkom svećeniku na temelju svojih iskustava iz pravoslavnog manastira u kojem je iguman bio njegov stric - dakle opisao je katoličkog svećenika kao ženskara a da je primjer imao u pravoslavnom.. lažna priča kao i sve srpske priče.. uostalom, tvoj prvotni post nije bio komentar mog viđenja sime matavulja nego odgovor na violatoričinu upadicu... svašta a i žalosno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top