Dankverbot
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dankverbot
mativka wrote:Jel to gospodin Gnječ tu? :)
šuljam se između postova da me ustaša neonazi white power bosanac kic ne primijeti.
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:
toliko sam se trudio stavit robu sušit i evo sav moj trud je oprala kiša i sad još pada. šmrc...
Pa kad najave juzinu, stavi malo deterdzenta i omeksivaca na svaki pojedini komad, postavi na zicu i promatraj centrifugu. :-)
a baš sam jutros htio pobrat i zajeb počela padat kiša roba opet mokra. kiša prestala pa pustih mislim se bit će suha do navečer ali jebeni Vakula je krivo prognozirao? i evo sad! već pljušti kao da je sudnji dan.
Kako to mislis? Pa najavili kisu citav vikend. : )) Mona!
da da crni petak je čak i kiša pada mukte 100 litara po četvornom metru sa popustom ali pošto je black friday onda 200 litara po metru kvadratnom nije Bog cicija.
: )))
Aj zdravo! Nek' ti Marx podari zdravlja i pameti!
Guest- Guest
Jedva čekam :)violator wrote:mativka wrote:Nećeš, ali ćeš se propitati :)violator wrote:mativka wrote:jesi li pogledala film:violator wrote:
: ))
Carbomed, odlican za to!
Nego, imas li preporuku za neki filmic? Mislila sam pogledati Wind River, ali malo mi je tezak za ove kasne ure. Neui koji opusta i vedri?
The Shape of Water?
Nisam. :-) Hocu li puno plakati?
Hvala! Njega se ne bih sjetila. Idem se pripremiti.. :-) Javim dojmove. Ovdje ili na Dnevniku.
Nooc!
Noć :)
Hahahahhahaha,Gnječ wrote:mativka wrote:Jel to gospodin Gnječ tu? :)
šuljam se između postova da me ustaša neonazi white power bosanac kic ne primijeti.
nasmija me, al Kic je najbolji admin koji može postojati :)
Ili barem najliberalniji :)
violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:
Pa kad najave juzinu, stavi malo deterdzenta i omeksivaca na svaki pojedini komad, postavi na zicu i promatraj centrifugu. :-)
a baš sam jutros htio pobrat i zajeb počela padat kiša roba opet mokra. kiša prestala pa pustih mislim se bit će suha do navečer ali jebeni Vakula je krivo prognozirao? i evo sad! već pljušti kao da je sudnji dan.
Kako to mislis? Pa najavili kisu citav vikend. : )) Mona!
da da crni petak je čak i kiša pada mukte 100 litara po četvornom metru sa popustom ali pošto je black friday onda 200 litara po metru kvadratnom nije Bog cicija.
: )))
Aj zdravo! Nek' ti Marx podari zdravlja i pameti!
bogami danas su mi na internetu nudili i red friday ali nema veze sa komunizmom...
Guest- Guest
Mene prozivaju zbog onoga što pišem i doista mislim:
Neki red se mora znati :)
mativka wrote:Hahahahhahaha,Gnječ wrote:mativka wrote:Jel to gospodin Gnječ tu? :)
mda...dobar je....nosi si ga doma ako je dobar...liberalan je za svoju ustašku neonazi ekipu uhljeba i tzv ptsp penzionera iz kladare koji trolaju po vipu.
Guest- Guest
mativka wrote:Mene prozivaju zbog onoga što pišem i doista mislim:
najbolji red je kad su svi naoružani vatrenim oružjem. nisam pristalica državnog monopola na upotrebu sile i represije to je vrlo vrlo loša solucija.
Guest- Guest
aben wrote:fašisti banirali gnječa
konačno da je još netko reko kicu da je fašista.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Vrlo rado, al otima mi se :)Gnječ wrote:mativka wrote:Hahahahhahaha,Gnječ wrote:mativka wrote:Jel to gospodin Gnječ tu? :)
mda...dobar je....nosi si ga doma ako je dobar...liberalan je za svoju ustašku neonazi ekipu uhljeba i tzv ptsp penzionera iz kladare koji trolaju po vipu.
obično me se krivo shvati...Gnječ wrote:mativka wrote:Mene prozivaju zbog onoga što pišem i doista mislim:
najbolji red je kad su svi naoružani vatrenim oružjem. nisam pristalica državnog monopola na upotrebu sile i represije to je vrlo vrlo loša solucija.
kada kažem red pri tome mislim, na nepisani red među ljudima.
Spoznaja, svjesnost i saznanje...o postojanju.
The Republic of Dream wrote:jesu KUD Idijoti iz Istre jesu jelda,slusam ih vec par dana
Foo Fightersi koncert u pulskoj Areni. prodaja karata? nema više....sve karte za koncert su rasprodane u roku od dva sata!!! u dva sata pokupovali sve karte psmtr...
Guest- Guest
mativka wrote:obično me se krivo shvati...Gnječ wrote:mativka wrote:Mene prozivaju zbog onoga što pišem i doista mislim:
red se brzo napravi. pa bogamu, ljudi smo nismo hrvati. ali čim netko počinje "uvoditi red" onda to ubrzo postane nered.
Guest- Guest
mativka wrote:Vrlo rado, al otima mi se :)Gnječ wrote:mativka wrote:Hahahahhahaha,Gnječ wrote:mativka wrote:Jel to gospodin Gnječ tu? :)
treba ga dat Fibici da ga potroši.
Guest- Guest
mativka wrote:Meni je drago usprkos svemu da si nazočan :)
ma pročitao sam neku svinjariju od one kurbet...pardon...gospođe lakog morala noor pa nisam mogao odolit iskušenju a da se ne registriram i rečem joj dvi tri riči.
Guest- Guest
A ja sam Hrvatica! :)Gnječ wrote:mativka wrote:obično me se krivo shvati...Gnječ wrote:mativka wrote:Mene prozivaju zbog onoga što pišem i doista mislim:
red se brzo napravi. pa bogamu, ljudi smo nismo hrvati. ali čim netko počinje "uvoditi red" onda to ubrzo postane nered.
Ovo je moja domovina, kakva je...krnja, nakaradna....kojoj treba dobar reset. Ali ja se neću pretvarati da sam nešto što nisam.
Ja jesam, svjesna sam potrebe promjena i želim biti dio njih, pokretač. Pokretač utemeljen na nepravdi, pokretač utemeljen s ciljem antikorupcije pravosuđa.
Od tuda sve kreće...
Nisam popratila..Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je drago usprkos svemu da si nazočan :)
ma pročitao sam neku svinjariju od one kurbet...pardon...gospođe lakog morala noor pa nisam mogao odolit iskušenju a da se ne registriram i rečem joj dvi tri riči.
No i nisam osoba koju zanimaju sva događanja.
Noor je isto tako osoba potrebna forumu. Smatram da jedino u raznolikosti možemo doći do kvalitetnog rješenja....
mativka wrote:A ja sam Hrvatica! :)Gnječ wrote:mativka wrote:obično me se krivo shvati...Gnječ wrote:mativka wrote:Mene prozivaju zbog onoga što pišem i doista mislim:
Ovo je moja domovina, kakva je...krnja, nakaradna....kojoj treba dobar reset. Ali ja se neću pretvarati da sam nešto što nisam.
Ja jesam, svjesna sam potrebe promjena i želim biti dio njih, pokretač. Pokretač utemeljen na nepravdi, pokretač utemeljen s ciljem antikorupcije pravosuđa.
Od tuda sve kreće...
napisao sam hrvati. nisam napisao hrvatice.
Guest- Guest
Hahahhaah, ok, ok :)
Al dopuštam ti da mi i dalje psuješ...bez zamjerke :)
Al dopuštam ti da mi i dalje psuješ...bez zamjerke :)
mativka wrote:Nisam popratila..Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je drago usprkos svemu da si nazočan :)
No i nisam osoba koju zanimaju sva događanja.
Noor je isto tako osoba potrebna forumu. Smatram da jedino u raznolikosti možemo doći do kvalitetnog rješenja....
ma ništa važnoga. ali bilo mi je važno te sekunde.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50