Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Milojko: Dragi Brate Dzeki Cen...
Zanimljiv komentar na telegrafu.rs
Srbija je pokazala da ne sme pisnuti,da ne sme preduzeti nikakve mere,a o zastiti gradjana da ne govorim.Gotovi smo.
Srbija je pokazala da ne sme pisnuti,da ne sme preduzeti nikakve mere,a o zastiti gradjana da ne govorim.Gotovi smo.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Šiptari su najebali.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ama bez veze dramatiziraju. Kosovo su izgubili davno. Davno prije 1999te.vuksadinare wrote:Zanimljiv komentar na telegrafu.rs
Oni su Kosovo izgubili onda kad u imali apsolutnu vlast i kad je Kralj ACO umjesto da riješi stvar sa Kosovom i obavi preseljenje Šipaca u Albaniju i Tursku o čemu je postignut i preliminarni dogovor sa Turskom, umjesto toga on se posvetio klinču sa Hrvatima i besplodnim pokušajima da Hrvate pacifizira i podčini.
Samo su sebi krivi za sve.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Na Pinku vam Vučićevi ađutanti, Vučičević i Šešelj, sve lijepo objasnili, samo vi ne slušate.pizzon wrote:neko mora da odgovoriRingo10 wrote:Džaba Beograd galami i talasa, samo bez veze dramatiziraju stvari, Šiptari ništa ne rade sami nego po nalogu i nagovoru Amerikanaca.
Amerika stoji iza svega toga. I zato im je beskorisno ovo histeriziranje.
srpskom narodu zasto
radimo naopako ?
ne verujem da je iko glup
da ne razume tealnost.
Jebote, koji lud narod, na vlast im dođu isti ljudi(krivci za ratove) s kojima su 4 rata izgubili.
Bijeda ste i ekonomski i vojno. I svi oko vas, skupa s vama. Ali, vi imate 9 starih kanti
koje možete paliti i uveseljavati nepismen i zaluđen puk. Nije to malo...
Last edited by Eroo on 23/11/2018, 14:02; edited 1 time in total
A šta su njih dvojica rekliEroo wrote:Na Pinku vam Vučićevi ađutanti, Vučičević i Šešelj, sve lijepo objasnili, samo vi ne slušate.pizzon wrote:neko mora da odgovoriRingo10 wrote:Džaba Beograd galami i talasa, samo bez veze dramatiziraju stvari, Šiptari ništa ne rade sami nego po nalogu i nagovoru Amerikanaca.
srpskom narodu zasto
radimo naopako ?
da ne razume tealnost.
Jebote, koji lud narod, na vlast im dođu isti ljudi(krivci za ratove) s kojima su 4 rata izgubili.
2015-09-24
Daća i drugi Aca Vulin ga nagovorili...sa parolom..'pobedili smo hrvate pobedit cemo opet'Ringo10 wrote:Ama bez veze dramatiziraju. Kosovo su izgubili davno. Davno prije 1999te.vuksadinare wrote:Zanimljiv komentar na telegrafu.rs
Oni su Kosovo izgubili onda kad u imali apsolutnu vlast i kad je Kralj ACO umjesto da riješi stvar sa Kosovom i obavi preseljenje Šipaca u Albaniju i Tursku o čemu je postignut i preliminarni dogovor sa Turskom, umjesto toga on se posvetio klinču sa Hrvatima i besplodnim pokušajima da Hrvate pacifizira i podčini.
Samo su sebi krivi za sve.
2015-09-08
srpska vojska je 'mnogo jaka'Ringo10 wrote:A šta su njih dvojica rekliEroo wrote:Na Pinku vam Vučićevi ađutanti, Vučičević i Šešelj, sve lijepo objasnili, samo vi ne slušate.pizzon wrote:neko mora da odgovoriRingo10 wrote:Džaba Beograd galami i talasa, samo bez veze dramatiziraju stvari, Šiptari ništa ne rade sami nego po nalogu i nagovoru Amerikanaca.
srpskom narodu zasto
radimo naopako ?
da ne razume tealnost.
2015-09-08
..inace ako cemo posteno..nakon sto kosovo nije bilo primljeno u interpol..sjetimo se kako su se srpski mediji predvođeni vucicevim informerom prostacki i nadobudno rugali i provocirali sipce..a dacic,vulin provaljivali parole poput 'pobedili smo pobedit cemo ih opet'...'kurcu budalo..'..i slicno..i onda logicno sipci poludili
2015-09-08
vuksadinare wrote:..inace ako cemo posteno..nakon sto kosovo nije bilo primljeno u interpol..sjetimo se kako su se srpski mediji predvođeni vucicevim informerom prostacki i nadobudno rugali i provocirali sipce..a dacic,vulin provaljivali parole poput 'pobedili smo pobedit cemo ih opet'...'kurcu budalo..'..i slicno..i onda logicno sipci poludili
Nismo im dozvolili da "preko Kurca" uđu u Interpol...
Na stranu to da bi i Srbima koristilo da jesu.
Ovako im kriminalci imaju sigurno sklonište.
U pravu si ..vuksadinare wrote:..inace ako cemo posteno..nakon sto kosovo nije bilo primljeno u interpol..sjetimo se kako su se srpski mediji predvođeni vucicevim informerom prostacki i nadobudno rugali i provocirali sipce..a dacic,vulin provaljivali parole poput 'pobedili smo pobedit cemo ih opet'...'kurcu budalo..'..i slicno..i onda logicno sipci poludili
Inače ništa mi nije ogavnije od ispraznog i šupljeg trijumfalizma.
To uvijek loše završi po onoga ko se razmeće trijumfalizmom.
I ovo se ne odnosi samo na Vučića i njegovu kliku.
2015-09-24
Suljo vise ne veruje u ono u sta je verovao juce.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
:)
kako sad ne zajebavati na ovo
evo ja se trudim al ne mogu :)
kako sad ne zajebavati na ovo
evo ja se trudim al ne mogu :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:Suljo vise ne veruje u ono u sta je verovao juce.
da ste slušali Vasu Čubrilovića ovo vam se danas sa kosmetom ne bi desilo..
Guest- Guest
Sad će Kina da skoči na noge....samo imaju neki sastanak ....nešto oko luka na Jadranu pa nemogu ovi tjedan,prebukiran raspored jbga
Možda idući tjedan
Možda idući tjedan
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
VUČIĆi JASAN: Kfor i NATO su lagali, a danas je svima jasno i po čijem nalogu i u sprezi sa kojim silama!
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
ovi iz NATU lazu bolje nego ja , mayke mi, nije u redu, mislio sam da ja najvise lazemSerbinho-3 wrote:VUČIĆi JASAN: Kfor i NATO su lagali, a danas je svima jasno i po čijem nalogu i u sprezi sa kojim silama!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam da li smo obavestili
azerbejdzan
pobratima erdogana
koji ne moze da ne glasa protiv srbije
a mi ga, ma strasno
tako je sloba leteo u tursku da
nas podrze.
ja sam se krstio levom i desnom
azerbejdzan
pobratima erdogana
koji ne moze da ne glasa protiv srbije
a mi ga, ma strasno
tako je sloba leteo u tursku da
nas podrze.
ja sam se krstio levom i desnom
Guest- Guest
evo, v.draskovic na tv.u
da je nakon 45 u srbiji ubijeno
oko 100.000 ljudi
gore od okupacije
rezultati kom.revolucije nakon
tzv oslobodjenja srbije
da je nakon 45 u srbiji ubijeno
oko 100.000 ljudi
gore od okupacije
rezultati kom.revolucije nakon
tzv oslobodjenja srbije
Guest- Guest
Neprovedivo u današnjih okolnostih. Iako se slažem da bi bilo dobro korigirati granicu prema većinskom sastavu stanovništva, preseliti sve Srbe s Kosova i prenieti sve spomenike i samostane kamen po kamen na tlo Srbije jer ih Albanci neće dugoročno sačuvati.Ringo10 wrote:istjerati one Šipce iz tri južne općine
prema Kosovu udariti totalnu blokadu i prekid svih veza. Sagraditi zid ako treba.
Onda totalno zabraniti bilo kakve kupnje nekretnina po Srbiji od strane Šiptara.
Srbi nikad nisu znali odrediti prioritete i najčešće su radili pogrešne procjene.Regoč wrote:Neprovedivo u današnjih okolnostih. Iako se slažem da bi bilo dobro korigirati granicu prema većinskom sastavu stanovništva, preseliti sve Srbe s Kosova i prenieti sve spomenike i samostane kamen po kamen na tlo Srbije jer ih Albanci neće dugoročno sačuvati.Ringo10 wrote:istjerati one Šipce iz tri južne općine
prema Kosovu udariti totalnu blokadu i prekid svih veza. Sagraditi zid ako treba.
Onda totalno zabraniti bilo kakve kupnje nekretnina po Srbiji od strane Šiptara.
Prvo što su trebali uraditi još u Kraljevini je pošten sporazum sa Hrvatima, pa i Slovencima.
Umjesto što su pokušavali podjarmiti Hrvate.
I sve bi im bilo drukčije. I njima i nama.
Ali dobro, sami pali sami se ubili.
2015-09-24
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ujka: Dragi moj Čedo, brate moj...
» Prc Milojko :D
» Hase prc Milojko
» ISRAEL
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Prc Milojko :D
» Hase prc Milojko