Hasanče: Bolje da je Tuđman crko!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanče: Bolje da je Tuđman crko!
Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote::)tre wrote:Bez uvrede ali nešto ne štima čim je sora na vašoj straniHektorović wrote:
Zamisli da su još uvijek Karamarko-Hasanče na čelu HDZ-ja :O
Već se dok je bio potprijedsjednik vlade, Karamarko počeo prepirati sa Dodikom, ako se sjećaš...
Je baš, kako god, radije se pouzdam u Dodika nego u tvog muju :)
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
da..vi's ti bosanac uskocio u dalmosa ja dalmos uskocio u bosanca... ..sto je sudbina..ma salim se...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi je'l ti zena zadranka?
jeste jel tebi bosanka?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a cuj..ja vjerujem da bi se epi sutra vratio u lijepe bosanske krajeve,danas pekao rakiju,mezio suđukice..okrenuo odojcica...ali jbg..prizenio se a zena nece sa mora...jos dalmatinka..da je puskom gonis ne bi u bosnukaya wrote:gle, njemu svejedno , hoce hrvati ili srbi . on iz zadra prati.vuksadinare wrote:pa kod zeninih je..nemre sad samo tako oticikaya wrote:epi bi iz zadra da se netko izbori za treci, pa sad hrvati ili srbi njemu svjedno. samo da nije on.tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote:
:)
2015-09-08
tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote::)tre wrote:
Bez uvrede ali nešto ne štima čim je sora na vašoj strani
Pa ne znam baš, tu ste svi zalegli ispred hasančeta a ja sam odmah prepoznao opasnost od njegove persone i politike iste ekipe, kako za hrvatsku a u najužem smislu za hrvate u hercegbosni.
Dodik nam je saveznik i osoba od povjerenja za razliku od dotične ekipe, ali, oni sebi mi sebi...no zajedno ćemo gurati naš isti cilj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:da..vi's ti bosanac uskocio u dalmosa ja dalmos uskocio u bosanca... ..sto je sudbina..ma salim se...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi je'l ti zena zadranka?
jeste jel tebi bosanka?
nemaš se što šaliti, tako jeste samo što ti gajiš netrpeljivost prema bosancima a ja volim dalmaciju...
2015-08-06
to se skraceno kaze - odi u p materinu!tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote::)tre wrote:
Bez uvrede ali nešto ne štima čim je sora na vašoj strani
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:a cuj..ja vjerujem da bi se epi sutra vratio u lijepe bosanske krajeve,danas pekao rakiju,mezio suđukice..okrenuo odojcica...ali jbg..prizenio se a zena nece sa mora...jos dalmatinka..da je puskom gonis ne bi u bosnukaya wrote:gle, njemu svejedno , hoce hrvati ili srbi . on iz zadra prati.vuksadinare wrote:pa kod zeninih je..nemre sad samo tako oticikaya wrote:epi bi iz zadra da se netko izbori za treci, pa sad hrvati ili srbi njemu svjedno. samo da nije on.tre wrote:
Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijatelja
To su gluposti ja da sam htio ja bih ostao,nitko me nije tjerao a imao sam i super posao, jednostavno volim more i ovaj đir.
2015-08-06
kaya wrote:to se skraceno kaze - odi u p materinu!tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote:
Baš si prosta, ima i imenica za to.
2015-08-06
ja sam njih troje...ko brus li :D
2015-08-06
vis ja nekad obozavao more..a sad mi vise pase..brda,doli,zelenilo...mir,tisina...nestao stari dalamtinski duh nestao jaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a cuj..ja vjerujem da bi se epi sutra vratio u lijepe bosanske krajeve,danas pekao rakiju,mezio suđukice..okrenuo odojcica...ali jbg..prizenio se a zena nece sa mora...jos dalmatinka..da je puskom gonis ne bi u bosnukaya wrote:gle, njemu svejedno , hoce hrvati ili srbi . on iz zadra prati.vuksadinare wrote:pa kod zeninih je..nemre sad samo tako oticikaya wrote:
epi bi iz zadra da se netko izbori za treci, pa sad hrvati ili srbi njemu svjedno. samo da nije on.
To su gluposti ja da sam htio ja bih ostao,nitko me nije tjerao a imao sam i super posao, jednostavno volim more i ovaj đir.
2015-09-08
pitam se zasto i sto odgovora imam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da..vi's ti bosanac uskocio u dalmosa ja dalmos uskocio u bosanca... ..sto je sudbina..ma salim se...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi je'l ti zena zadranka?
jeste jel tebi bosanka?
nemaš se što šaliti, tako jeste samo što ti gajiš netrpeljivost prema bosancima a ja volim dalmaciju...
2015-08-15
Nisi ti ništa prepoznao, kao ni milanovića ili josipovića, vrludaš lijevo desno kako ti tvoj oportunistički mentalitet nalaže. Hasanče je dobar posao napravio u Zagrebu i zašto mu na tome ne čestitati ili Biljani Borzan ( ćerki udbaša Jovana Čupurdije koja nije moj habitus) na stvarima koje je učinila za RH u briselu ili plenkoviću što je digao galamu zbog položajha Hrvata u BiH. Za tebe je sve vezano uz srbadiju i rješavanje pitanja trećeg u BiH a za sve ostalo te boli kurac i spreman si se svemu izrugati ako ti nešto od toga ne išlo u prilogepikur37 wrote:tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote:
Pa ne znam baš, tu ste svi zalegli ispred hasančeta a ja sam odmah prepoznao opasnost od njegove persone i politike iste ekipe, kako za hrvatsku a u najužem smislu za hrvate u hercegbosni.
Dodik nam je saveznik i osoba od povjerenja za razliku od dotične ekipe, ali, oni sebi mi sebi...no zajedno ćemo gurati naš isti cilj.
vuksadinare wrote:vis ja nekad obozavao more..a sad mi vise pase..brda,doli,zelenilo...mir,tisina...nestao stari dalamtinski duh nestao jaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a cuj..ja vjerujem da bi se epi sutra vratio u lijepe bosanske krajeve,danas pekao rakiju,mezio suđukice..okrenuo odojcica...ali jbg..prizenio se a zena nece sa mora...jos dalmatinka..da je puskom gonis ne bi u bosnukaya wrote:gle, njemu svejedno , hoce hrvati ili srbi . on iz zadra prati.vuksadinare wrote:
pa kod zeninih je..nemre sad samo tako otici
A šta ja znam, baš danas pričam frendu psihijatru inače, kako želim otići na krstarenje zapadnom obalom aljaske...sam....na palubi s vrućom irskom kavom dok kitovi okolo bacaju kisik u zaronu, a magli se dah na palubi.
2015-08-06
inteligencija, sto si pametniji vise prostacisepikur37 wrote:kaya wrote:to se skraceno kaze - odi u p materinu!tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:
Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijatelja
2015-08-15
satrali ste nas ti, ero i kolega hektorović sa temama iz bosne.. a ništa se bitno tamo ne događa, baš ništa bitno.. ali ubili ste nas, 90% foruma je bosna, dodik, haso, srpska, federacija, sarajevo, čović, komišič
kaya wrote:pitam se zasto i sto odgovora imam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:da..vi's ti bosanac uskocio u dalmosa ja dalmos uskocio u bosanca... ..sto je sudbina..ma salim se...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi je'l ti zena zadranka?
jeste jel tebi bosanka?
Odgovor je uvijek onaj najjednostavniji ali ni jedan od tih tvojih 100.
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:satrali ste nas ti, ero i kolega hektorović sa temama iz bosne.. a ništa se bitno tamo ne događa, baš ništa bitno.. ali ubili ste nas, 90% foruma je bosna, dodik, haso, srpska, federacija, sarajevo, čović, komišič
I štaš sad, tko tebi brani da otvaraš svoje teme o ne znam: deficitu i slobodnom tržištu :D
2015-08-06
kaya wrote:inteligencija, sto si pametniji vise prostacisepikur37 wrote:kaya wrote:to se skraceno kaze - odi u p materinu!tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:
Piše u jutarnjem, tvoj ukupni dojam popravlja tvoj temerament i glasine da si zgodna a ne inteligencija.
Doduše soba 501 i pas, u 40im, bacaju sjenu na to.
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:vis ja nekad obozavao more..a sad mi vise pase..brda,doli,zelenilo...mir,tisina...nestao stari dalamtinski duh nestao jaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:a cuj..ja vjerujem da bi se epi sutra vratio u lijepe bosanske krajeve,danas pekao rakiju,mezio suđukice..okrenuo odojcica...ali jbg..prizenio se a zena nece sa mora...jos dalmatinka..da je puskom gonis ne bi u bosnukaya wrote:
gle, njemu svejedno , hoce hrvati ili srbi . on iz zadra prati.
A šta ja znam, baš danas pričam frendu psihijatru inače, kako želim otići na krstarenje zapadnom obalom aljaske...sam....na palubi s vrućom irskom kavom dok kitovi okolo bacaju kisik u zaronu, a magli se dah na palubi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:vis ja nekad obozavao more..a sad mi vise pase..brda,doli,zelenilo...mir,tisina...nestao stari dalamtinski duh nestao jaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
a cuj..ja vjerujem da bi se epi sutra vratio u lijepe bosanske krajeve,danas pekao rakiju,mezio suđukice..okrenuo odojcica...ali jbg..prizenio se a zena nece sa mora...jos dalmatinka..da je puskom gonis ne bi u bosnu
Evo smo popili pivo prije sat i baš tako bi. Inače to stavrno želim i organizirat ću si to za godinu dvije...najviše tri.
2015-08-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hasanče ponavlja: Tuđman nije bio u pravu
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Crko maršal
» Crko natalitet
» crko maršal
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Crko maršal
» Crko natalitet
» crko maršal
Page 4 of 7