Hasanče: Bolje da je Tuđman crko!
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanče: Bolje da je Tuđman crko!
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Pa ne znam baš, tu ste svi zalegli ispred hasančeta a ja sam odmah prepoznao opasnost od njegove persone i politike iste ekipe, kako za hrvatsku a u najužem smislu za hrvate u hercegbosni.
Dodik nam je saveznik i osoba od povjerenja za razliku od dotične ekipe, ali, oni sebi mi sebi...no zajedno ćemo gurati naš isti cilj.
Ponavljam...
Karamarko i Mesić imali su potpuno podudarno mišljenje i politiku spram BiH :) Ostalo je folklor...
Ma jasna star, malo mekinja o prokletom dodiku iopleti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Piše u jutarnjem, tvoj ukupni dojam popravlja tvoj temerament i glasine da si zgodna a ne inteligencija.
Doduše soba 501 i pas, u 40im, bacaju sjenu na to.
:D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Pravaštvo je slijepa opcija koja je u svojoj srbofobiji spremna izjesti svu nacionalnu supstancu i politički razum.
Pravaštvo je suštinski mentalno utemeljeno na prijelazu 19 u 20 stoljeće... ideološki potpuno nekompatibilno sa stvarnim izazovima 21 stoljeća.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Haso ne može pobjeći sam od sebe i svojeg mentaliteta.
Urnebesna je wannabe desnica koja pobožno kima na Hasine udice, sanja crnilo, “U”, ZDS, Hrvatsku do Drine...ali nije opazila da im Poglavnik 2.0 nije uopće Hrvat za početak, jel’.
Urnebesna je wannabe desnica koja pobožno kima na Hasine udice, sanja crnilo, “U”, ZDS, Hrvatsku do Drine...ali nije opazila da im Poglavnik 2.0 nije uopće Hrvat za početak, jel’.
Guest- Guest
Piši propalo. Zapravo korijeni su u banalnoj malogradjanskoj uskogrudnosti, slaba prodja na hrvatskom političkom tržištu ih je gurnulo u ekstremizam po metodama.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Pravaštvo je slijepa opcija koja je u svojoj srbofobiji spremna izjesti svu nacionalnu supstancu i politički razum.
Pravaštvo je suštinski mentalno utemeljeno na prijelazu 19 u 20 stoljeće... ideološki potpuno nekompatibilno sa stvarnim izazovima 21 stoljeća.
Guest- Guest
o cemu uopce pisu bosniansi ... jel o pravasima u hrvatskoj ?
to nesto kao dinosaurusi na velebitu valjda..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:tre wrote:Eto o tome i pišem, muje nikada nisu bili moj izbor ali kad si kratkovidan onda i takve stvari zaboravljaš. Opsjednut si hasanbegovićem i na sve moguće načine pokušavaš istim kompromitirati i prijatelje i neprijatelje , samo ti je bitno da nisu u sinusoidi sa dodikom i to ti je dovoljan razlog za baljezgarije i pizdarije koje prišiješ oponentima bez obzira koliko djelili habitus Hrvatske braće u BiH.epikur37 wrote:tre wrote:Epi viri iz srpske guzice toliko da više ne raspoznaje prijatelje od neprijateljakaya wrote:
:)
Je baš, kako god, radije se pouzdam u Dodika nego u tvog muju :)
Pa ne znam baš, tu ste svi zalegli ispred hasančeta a ja sam odmah prepoznao opasnost od njegove persone i politike iste ekipe, kako za hrvatsku a u najužem smislu za hrvate u hercegbosni.
Dodik nam je saveznik i osoba od povjerenja za razliku od dotične ekipe, ali, oni sebi mi sebi...no zajedno ćemo gurati naš isti cilj.
Tu ne treba nikome do kraja vjerovati. Neki su konzistentniji od drugih, ali najveća uzdanica su Hrvati iz BiH sebi sami. Ni Zagreb, Beograd, Sarajevo ni Banja Luka.
Nažalost, nema ni tu potrebne kohezije.
Guest- Guest
Ne bih znao, rodjen i odrastao u Zagrebu :) Hrvat i katolik. Ok, nisam desničar, ni inače ni u remisiji :)kaya wrote:o cemu uopce pisu bosniansi ... jel o pravasima u hrvatskoj ?
Guest- Guest
:)kolerik wrote:Ne bih znao, rodjen i odrastao u Zagrebu :) Hrvat i katolik. Ok, nisam desničar, ni inače ni u remisiji :)kaya wrote:o cemu uopce pisu bosniansi ... jel o pravasima u hrvatskoj ?
aha, jesi vidio neke pravase da idu do drine mozda?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa gle, bio sam najprije na Remetama, od tamo se nešto još i vidi, ali Drina definitivno ne.kaya wrote::)kolerik wrote:Ne bih znao, rodjen i odrastao u Zagrebu :) Hrvat i katolik. Ok, nisam desničar, ni inače ni u remisiji :)kaya wrote:o cemu uopce pisu bosniansi ... jel o pravasima u hrvatskoj ?
aha, jesi vidio neke pravase da idu do drine mozda?
Sad sam na Jarunu, 0 metara nadmorske, pa kad dodam i svojih preko dva metra i opet ne vidim puno. Jedino kad upalim TV, vidim Nezavisne za Hrvatsku, Culeja i njegovog maloga, Vasu, agente Sovu i Žalosnu Sovu, HČSP i klauna Keleminca, nekog krmka sa nazalnim glasom koji vodi emisiju, plaćao kurve kokainom i tako.
Jadno sve u svemu, briselski udarač pečata mirno spava sa lijeva i desna, ali pokušaja definitivno ima, 5 iz zalaganja
Guest- Guest
Uglavnom, general koji ne zna hrvatski.
“Intelektualkinja” koja je probila sve akademske rokove.
Ikona hrvatske desnice kojoj “fali” hrvatska nacionalnost.
Pa što imamo mi obični Hrvati pametovati o suverenističkoj politici i nacionalnim interesima pored takvih veličina? ;)
Pa što imamo mi obični Hrvati pametovati o suverenističkoj politici i nacionalnim interesima pored takvih veličina? ;)
Guest- Guest
Jel netko zna za bujanca jel odletio u Australiju ?
I kompa mu Sedlar
Bas se cudim kako ce jadni ustasici u Australiji sad
I kompa mu Sedlar
Bas se cudim kako ce jadni ustasici u Australiji sad
kolerik wrote:Uglavnom, general koji ne zna hrvatski.
X a ono tragikomicno, ali bitno da bace malo mekinja sa ZDS I eto ga na. .. ekipa se I tudjmana odrice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel te uopce pita netkokolerik wrote:Uglavnom, general koji ne zna hrvatski.
Osim ovih nadobudnih na forumu koji zamišljaju da su mali prezidenti
Ha ha
Gasi se polako i zadnja Lampa u kupleraju zvanom Rvatska
E jebote
Doživjet cu ja povratak socijslizma vidim
E jebote
Doživjet cu ja povratak socijslizma vidim
epikur37 wrote:kolerik wrote:Uglavnom, general koji ne zna hrvatski.
X a ono tragikomicno, ali bitno da bace malo mekinja sa ZDS I eto ga na. .. ekipa se I tudjmana odrice
Znaju oni sve ovo navedeno, u kakvom su raskoraku.
Samo se nadaju da im birači neće primjetiti. Nije nego.
Guest- Guest
Kako ne, kolegica forumašica me lijepo pitala, čitaš li ti što prije nego što se prihvatiš tipkovnice preko dimija? ;)Sora wrote:Jel te uopce pita netkokolerik wrote:Uglavnom, general koji ne zna hrvatski.
Osim ovih nadobudnih na forumu koji zamišljaju da su mali prezidenti
Ha ha
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hasanče ponavlja: Tuđman nije bio u pravu
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Crko maršal
» Crko natalitet
» crko maršal
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Crko maršal
» Crko natalitet
» crko maršal
Page 6 of 7