Hasanče: Bolje da je Tuđman crko!
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanče: Bolje da je Tuđman crko!
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Hase jebe i ne vadi... udbaši kmeče....klasika...
na same temelje drzavnosti , udri hasane
Koje državnosti?
franjevine hrvatske
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
a sta si htio reci ovim naslovom kad ja unista jel?epikur37 wrote:Maja unista.... No eto ti hasance, vama sipcima je blizak :p
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja unista jer kad stavi naslov znam kako mu bosanska glava funkcionira i sto zeli plasirati i zasto
pro citana ste knji ga!
pro citana ste knji ga!
2015-08-15
kaya wrote:ja unista jer kad stavi naslov znam kako mu bosanska glava funkcionira i sto zeli plasirati i zasto
pro citana ste knji ga!
Glava dobro funkcionira i prozrela je otpočetka hasančetov fejk kao i cijeli autizam i opasnost pravaštva :)
Nesreća je u tome da pokriva desnu alternativu i ne ostavlja prostor za suvremene izazove i promišljanja desno-konzervativne struje.
A sadotkud tebi kompleksi prema bosancima, ja ne znam. Bit će neki ljubavni brodolom...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
majko mila ovi bosancerosi su postali gori cmizdravci od srpcadije.a da ih nisu stisli hasancetovi oni bi i dan danas se izjasnjavali kao "bosanski katolici".ovo je nepobitna cinjenica....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max, nada umire zadnja s cvijećem do drine :)
2015-08-06
ebo drinu.fala mudzahedinima sto su ako nista upet objedinili sve Hrvate.ti znas da sam ja u pravu u svezi fenomena "bosanski katolici".necu nikad zaboravit kad je moj caca tako jednog mog jaru (kakanj) izjurio izkuce kad je ovaj reka da nije Hrvat neg "bosanski katolik".nevirovatno ca je titina sugoslavija napravila od vas...epikur37 wrote:max, nada umire zadnja s cvijećem do drine :)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
strasno, na svakodnevnoj bazi smarajumax123 wrote:majko mila ovi bosancerosi su postali gori cmizdravci od srpcadije.a da ih nisu stisli hasancetovi oni bi i dan danas se izjasnjavali kao "bosanski katolici".ovo je nepobitna cinjenica....
2015-08-15
kaya wrote:strasno, na svakodnevnoj bazi smarajumax123 wrote:majko mila ovi bosancerosi su postali gori cmizdravci od srpcadije.a da ih nisu stisli hasancetovi oni bi i dan danas se izjasnjavali kao "bosanski katolici".ovo je nepobitna cinjenica....
vox populi to je, vaše sitne i zavučene komplekse nije moguće zaobići.
No ne skrećite s teme, hasanče-tuđman :)
2015-08-06
jako su mi zanimljivi obadvojica.epikur37 wrote:kaya wrote:strasno, na svakodnevnoj bazi smarajumax123 wrote:majko mila ovi bosancerosi su postali gori cmizdravci od srpcadije.a da ih nisu stisli hasancetovi oni bi i dan danas se izjasnjavali kao "bosanski katolici".ovo je nepobitna cinjenica....
vox populi to je, vaše sitne i zavučene komplekse nije moguće zaobići.
No ne skrećite s teme, hasanče-tuđman :)
i ti treci.
idem napisati sad esej na temu treceg!
2015-08-15
epikur37 wrote:kaya wrote:ja unista jer kad stavi naslov znam kako mu bosanska glava funkcionira i sto zeli plasirati i zasto
pro citana ste knji ga!
Glava dobro funkcionira i prozrela je otpočetka hasančetov fejk kao i cijeli autizam i opasnost pravaštva :)
Nesreća je u tome da pokriva desnu alternativu i ne ostavlja prostor za suvremene izazove i promišljanja desno-konzervativne struje.
A sadotkud tebi kompleksi prema bosancima, ja ne znam. Bit će neki ljubavni brodolom...
:D neko je ostavio
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa Haso ti je bosanac.. bošnjokaya wrote:ne pusimo mi vise vas bosance i vasa podmetanja , a one muslimancuge iz bih jos manje.
immortal-
2014-04-16
veber-
2014-12-30
https://narod.hr/hrvatska/neovisni-za-hrvatsku-o-polozaju-hrvata-u-bih-pupovcevi-i-dodikovi-srbi-imaju-najvise-politicke-koristi-od-sprege-tzv-hrvatskih-elita-u-rh-i-bih?fbclid=IwAR3OoeJ79ahICk1ONIU7aAFT-Y4-8Z3hwjqSYinSR0JcgZWRDSwAYFdtL6Y
--------------------
Hasančetovi za dodatno učvršivanje BiH, savez s muslimanima i o prokletom Dopdiku i srpkoj :D
Pored ovih prije bih glasao za lulavog Bernardića i Glas.
--------------------
Hasančetovi za dodatno učvršivanje BiH, savez s muslimanima i o prokletom Dopdiku i srpkoj :D
Pored ovih prije bih glasao za lulavog Bernardića i Glas.
2015-08-06
Bosancerosi
Oni bi u Hrvatskoj birali a ne mogu u Bosni
Ideees
Oni bi u Hrvatskoj birali a ne mogu u Bosni
Ideees
Franjo Tudjman uz sve zablude i povremeno nekontrolirano baljezganje kad mu nije ni vrijeme ni mjesto ni auditorij po mjeri, bio je spasonosna pojava za Hrvatsku.
Ukratko, pravi covjek u pravo vrijeme na pravom mjestu u najsudbonosnijem trenutku za Hrvatsku i hrvatski narod.
Covjek cije je zivotno iskustvo i poznavanje povijesti bilo presudno u borbi za opstanak Hrvatske.
DA je bilo iko drugi bio umjesto njega, Hrvatska ne bi opstala.
Uvijek je inzistirao na suverenitetu Hrvatske i zato je i u zemlji a posebno vani bio neprestano demoniziran jer zapadni mocnici ne trpe takve ljude i politicare.
Preminuo je ipak u pravom trenutku jer se za njega spremala optuznica i to bi bilo unistavajuce za Hrvatsku.
Slava mu i hvala mu, a najveca je tuga sto njegovi su nasljednici prodali i predali suverenitet Hrvatske i do danas je neumorno unistavaju.
On je velika hrvatska povijesna licnost i kao takav ce biti upamcen.
Ukratko, pravi covjek u pravo vrijeme na pravom mjestu u najsudbonosnijem trenutku za Hrvatsku i hrvatski narod.
Covjek cije je zivotno iskustvo i poznavanje povijesti bilo presudno u borbi za opstanak Hrvatske.
DA je bilo iko drugi bio umjesto njega, Hrvatska ne bi opstala.
Uvijek je inzistirao na suverenitetu Hrvatske i zato je i u zemlji a posebno vani bio neprestano demoniziran jer zapadni mocnici ne trpe takve ljude i politicare.
Preminuo je ipak u pravom trenutku jer se za njega spremala optuznica i to bi bilo unistavajuce za Hrvatsku.
Slava mu i hvala mu, a najveca je tuga sto njegovi su nasljednici prodali i predali suverenitet Hrvatske i do danas je neumorno unistavaju.
On je velika hrvatska povijesna licnost i kao takav ce biti upamcen.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Franjo Tuđman je uzročnik svih hrvatskoh tragedija
Od osnutka
Od osnutka
FT je izvojevao cjelovitu Hrvatsku u skoro nemogucim okolnostima.Sora wrote:E na cemu si ti Ringo ?
Vi u Hrvatskoj ste tako zabarikadirani u svojim stavovima da ne vidite dalje od nosa.
Ljudima nije jasno kako ja mogu postivati Tita i Tudjmana u isto vrijeme.
Mogu i te kako, jer je to vrlo logicno. Povijest ide svojim tokom. Svaki je djelovao u odredjenim povijesnim okolnostima.
I svaki je izisao kao veliki pobjednik. Slava im jer su spasili hrvatski narod i Hrvatsku.
I da, neki su skloni optuziti tudjmana da je zajebao Hrvate u BiH. To ne stoji ali sad to necu ovdje elaborirati. Odoh spavati, sutra rano ustajem.
Last edited by Ringo10 on 22/11/2018, 14:48; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hasanče ponavlja: Tuđman nije bio u pravu
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Crko maršal
» Crko natalitet
» crko maršal
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Crko maršal
» Crko natalitet
» crko maršal
Page 2 of 7