DIZEL, KONAČAN PAD
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DIZEL, KONAČAN PAD
dzango wrote:Sve šestice su kupei. Lep kao lutka i drži cenu iako je mator auto.veber wrote:da. ima jedan tu kod mene 635. zakon to je rangova par gore. ali vidi se sportaš. i kupe.dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
635 csi, najljepša bembura ikad nakon 507.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovdje i ne bas...ovdje to uglavnom voze Turcadija,koja dusu daje za BMW,karavan,bogate turske kucanice,staije modele turčadijska omladina..marcellus wrote:dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
ovaj današnji je statusni simbol za "junior managera".
Onaj prije je bio za one koji znaju vozit. Ubio bi te ako ne paziš.
junior management se prebacio na Audija..
Gornja klasa Audi a8,Mercedese u klasi X5 i X6,upper management uglavnom gornju klasu svega,Audi,Mercedes,BMW..
Guest- Guest
ovo je 507, za one koji ne znaju (auto je iz pedesetih)
https://ritholtz.com/2017/08/1958-bmw-507-s2/
ima tu pokraj mene. najmanji motor je bio 2800marcellus wrote:dzango wrote:Sve šestice su kupei. Lep kao lutka i drži cenu iako je mator auto.veber wrote:da. ima jedan tu kod mene 635. zakon to je rangova par gore. ali vidi se sportaš. i kupe.dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
2014-12-30
bmw je tu probao ući u segment aston martinamarcellus wrote:ovo je 507, za one koji ne znaju (auto je iz pedesetih)
2014-12-30
marcellus wrote:ovo je 507, za one koji ne znaju (auto je iz pedesetih)
Prelijep..da je guzicu posjesti u to i laganini sporednim cestama ici..
Guest- Guest
Ima ih sređenih po gradu. Srce da ti stane kada ga vidiš. Ali skup hobi jebiga. Jedan je u napravio muzej BMW kupea u Beogradu. Ima sve modele od ne znam koje godine.marcellus wrote:dzango wrote:Sve šestice su kupei. Lep kao lutka i drži cenu iako je mator auto.veber wrote:da. ima jedan tu kod mene 635. zakon to je rangova par gore. ali vidi se sportaš. i kupe.dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
za jugu, tursku i još naprednih zemalja poizvodio se 315. u biti 318.
2014-12-30
pismejker wrote:marcellus wrote:ovo je 507, za one koji ne znaju (auto je iz pedesetih)
Prelijep..da je guzicu posjesti u to i laganini sporednim cestama ici..
to je kabrio, samo ovdje na slici ima metalni krov koji se inače skida i moš ga ostavit u garaži... auto posve po mom ukusu
osim jasno što dobro očuvan i restauriran košta od milijun eura na gore
Sa jednogrlim karburatorom za tržište Jugoslavije i Grčke.veber wrote:za jugu, tursku i još naprednih zemalja poizvodio se 315. u biti 318.
pismejker wrote:
Špitz brzina mi nije bitna..dobro..200 mora ici..no 250-300..pa to je ludilo..u biti volim jake akceleracije i elasticnost brzina,ne da osjetim da se motor gushi,ako ga stisnem..
Za tebe su automobili sa elektromotornim pogonom.
Guest- Guest
tja..protiv Rimcevog Concept One ili Two,ne bih se bunio...dapace..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Špitz brzina mi nije bitna..dobro..200 mora ici..no 250-300..pa to je ludilo..u biti volim jake akceleracije i elasticnost brzina,ne da osjetim da se motor gushi,ako ga stisnem..
Guest- Guest
dzango wrote:Sa jednogrlim karburatorom za tržište Jugoslavije i Grčke.veber wrote:za jugu, tursku i još naprednih zemalja poizvodio se 315. u biti 318.
mislim da je imao nekih 75 konja, radi poreza na jače aute
da? ne sjećam se toga. znam da je tip iz samobora imao 4 Weber fergazera. 2002 modeldzango wrote:Sa jednogrlim karburatorom za tržište Jugoslavije i Grčke.veber wrote:za jugu, tursku i još naprednih zemalja poizvodio se 315. u biti 318.
2014-12-30
tu negdje.marcellus wrote:dzango wrote:Sa jednogrlim karburatorom za tržište Jugoslavije i Grčke.veber wrote:za jugu, tursku i još naprednih zemalja poizvodio se 315. u biti 318.
mislim da je imao nekih 75 konja, radi poreza na jače aute
2014-12-30
pismejker wrote:tja..protiv Rimcevog Concept One ili Two,ne bih se bunio...dapace..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
To nije automobil nego igračka za uglavnom sredovječnu djecu. Isto kao i Tesla. Najobičniji gaddgeti. Igrati se sa njima na trkaćim stazama na amaterskoj razini ima smisla, ali koristiti ih u svakodnevnom životu kao prijevozno sredstvo baš i ne odnosno ne puno.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:tja..protiv Rimcevog Concept One ili Two,ne bih se bunio...dapace..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
To nije automobil nego igračka za uglavnom sredovječnu djecu. Isto kao i Tesla. Najobičniji gaddgeti. Igrati se sa njima na trkaćim stazama na amaterskoj razini ima smisla, ali koristiti ih u svakodnevnom životu kao prijevozno sredstvo baš i ne odnosno ne puno.
rimac je prije svega statusni simbol
2002ti. To je u svoje vreme išlo kao metak. Jednogrli je išao u trojke E21 i E30.veber wrote:da? ne sjećam se toga. znam da je tip iz samobora imao 4 Weber fergazera. 2002 modeldzango wrote:Sa jednogrlim karburatorom za tržište Jugoslavije i Grčke.veber wrote:za jugu, tursku i još naprednih zemalja poizvodio se 315. u biti 318.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zelenski: Konačan pad
» Konačan kraj džihadista TOTALNA OFANZIVA Jedna od najjačih armija svijeta krenula na ISIS
» Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
» Konačan kraj džihadista TOTALNA OFANZIVA Jedna od najjačih armija svijeta krenula na ISIS
» Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
Page 5 of 5