DIZEL, KONAČAN PAD
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DIZEL, KONAČAN PAD
hahaha, da se i nas dva složimo.pismejker wrote:tum-tum-tum-tum...hahahaha legenda od vozila...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Imao sam jednu piciju u Zagrebu,malo smo se habali.a tata joj je jos u 2000tim imao Wartburga...veber wrote:hahaha, da se i nas dva složimo.pismejker wrote:tum-tum-tum-tum...hahahaha legenda od vozila...
Nesh vjerovati,ali ovdje kod menea ima jedan lik,koji radi u nekoj IT firmi a vozi Trabanta,onako jos plave svjetle boje...DRN-DRN-DRN..ali baja se kotrlja.. initko se ne ruga liku...
Guest- Guest
postoji tu više tehničkih problema, u biti političkih. zašto je ukinut dvotaktni motor? dimi. imam glupu motorku, četverotaktnu na glupi jedan cilindar. motorka ima kartet, a s glupom motorkom nemreš radit ako je uz brdo, samo niz brdo.
2014-12-30
Za gaženje uzmeš trojku bembaru, pa se kurčiš okolo. Petica je porodični auto od koga se traži udobnost. Sem ako nije M5, normalno.pismejker wrote:teska limuzina..nis sa sporcim performansama...dzango wrote:Slab motor za toliki auto. Ništa bez bar 530.pismejker wrote:Imao sam bemburu E60 525...dok sam ga imao bio je najbolji na svijetu..razocaranje...moras u crveno ili tu negdje da postignes dobru akceleraciju...japanci to postizu na pola puta...
Bio sam odusevljen kad je BMW usao u F1,ali se ubrzo pokazalo da nemaju istinskog daha za tu kategoriju...slab elasticitet brzina i prilicno prosjecna akceleracija..postize kolikotoliko neke rezu,tate,kad se motor uleti u crveno..ali to nije niti smisao svega...
m5 je nit vrit nit ..kako se vec kaze...te velike limuzine mi nemaju smisla u sporckom miljeu..preteske,lose za manevrirati,lake i nabrijane jurilice ih ostave u prasini..Kazem u BMW sam se jkako razocarao...ma sve 5,ali nije to to..zalosno je reci,naspram BMW-a da sam se jako odusevio japanskom jurilicom,koja u biti nije jurilica,nego neki hibrid jurilice i SUV-a crossovera...dzango wrote:Za gaženje uzmeš trojku bembaru, pa se kurčiš okolo. Petica je porodični auto od koga se traži udobnost. Sem ako nije M5, normalno.pismejker wrote:teska limuzina..nis sa sporcim performansama...dzango wrote:Slab motor za toliki auto. Ništa bez bar 530.pismejker wrote:Imao sam bemburu E60 525...dok sam ga imao bio je najbolji na svijetu..razocaranje...moras u crveno ili tu negdje da postignes dobru akceleraciju...japanci to postizu na pola puta...
Bio sam odusevljen kad je BMW usao u F1,ali se ubrzo pokazalo da nemaju istinskog daha za tu kategoriju...slab elasticitet brzina i prilicno prosjecna akceleracija..postize kolikotoliko neke rezu,tate,kad se motor uleti u crveno..ali to nije niti smisao svega...
Guest- Guest
vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
2014-12-30
veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
Weberu,nekad si bio mlad...
Guest- Guest
Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.pismejker wrote:m5 je nit vrit nit ..kako se vec kaze...te velike limuzine mi nemaju smisla u sporckom miljeu..preteske,lose za manevrirati,lake i nabrijane jurilice ih ostave u prasini..Kazem u BMW sam se jkako razocarao...ma sve 5,ali nije to to..zalosno je reci,naspram BMW-a da sam se jako odusevio japanskom jurilicom,koja u biti nije jurilica,nego neki hibrid jurilice i SUV-a crossovera...dzango wrote:Za gaženje uzmeš trojku bembaru, pa se kurčiš okolo. Petica je porodični auto od koga se traži udobnost. Sem ako nije M5, normalno.pismejker wrote:teska limuzina..nis sa sporcim performansama...dzango wrote:Slab motor za toliki auto. Ništa bez bar 530.pismejker wrote:Imao sam bemburu E60 525...dok sam ga imao bio je najbolji na svijetu..razocaranje...moras u crveno ili tu negdje da postignes dobru akceleraciju...japanci to postizu na pola puta...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne kazem da nije...bed je sto sad sa japancem minorne kubikaze,ne mere mi bembura niti Merc pobjeci..dakako,do 200 kmh..dzango wrote:Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.pismejker wrote:m5 je nit vrit nit ..kako se vec kaze...te velike limuzine mi nemaju smisla u sporckom miljeu..preteske,lose za manevrirati,lake i nabrijane jurilice ih ostave u prasini..Kazem u BMW sam se jkako razocarao...ma sve 5,ali nije to to..zalosno je reci,naspram BMW-a da sam se jako odusevio japanskom jurilicom,koja u biti nije jurilica,nego neki hibrid jurilice i SUV-a crossovera...dzango wrote:Za gaženje uzmeš trojku bembaru, pa se kurčiš okolo. Petica je porodični auto od koga se traži udobnost. Sem ako nije M5, normalno.pismejker wrote:teska limuzina..nis sa sporcim performansama...dzango wrote:
Slab motor za toliki auto. Ništa bez bar 530.
Guest- Guest
BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
M5 je provereno išao 280 na srpskim autoputevima. Doduše vozač je bio čini mi se na koksu, ali opet.pismejker wrote:ne kazem da nije...bed je sto sad sa japancem minorne kubikaze,ne mere mi bembura niti Merc pobjeci..dakako,do 200 kmh..dzango wrote:Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.pismejker wrote:m5 je nit vrit nit ..kako se vec kaze...te velike limuzine mi nemaju smisla u sporckom miljeu..preteske,lose za manevrirati,lake i nabrijane jurilice ih ostave u prasini..Kazem u BMW sam se jkako razocarao...ma sve 5,ali nije to to..zalosno je reci,naspram BMW-a da sam se jako odusevio japanskom jurilicom,koja u biti nije jurilica,nego neki hibrid jurilice i SUV-a crossovera...dzango wrote:Za gaženje uzmeš trojku bembaru, pa se kurčiš okolo. Petica je porodični auto od koga se traži udobnost. Sem ako nije M5, normalno.pismejker wrote:
teska limuzina..nis sa sporcim performansama...
2014-04-19
dzango wrote:M5 je provereno išao 280 na srpskim autoputevima. Doduše vozač je bio čini mi se na koksu, ali opet.pismejker wrote:ne kazem da nije...bed je sto sad sa japancem minorne kubikaze,ne mere mi bembura niti Merc pobjeci..dakako,do 200 kmh..dzango wrote:Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.pismejker wrote:m5 je nit vrit nit ..kako se vec kaze...te velike limuzine mi nemaju smisla u sporckom miljeu..preteske,lose za manevrirati,lake i nabrijane jurilice ih ostave u prasini..Kazem u BMW sam se jkako razocarao...ma sve 5,ali nije to to..zalosno je reci,naspram BMW-a da sam se jako odusevio japanskom jurilicom,koja u biti nije jurilica,nego neki hibrid jurilice i SUV-a crossovera...dzango wrote:
Za gaženje uzmeš trojku bembaru, pa se kurčiš okolo. Petica je porodični auto od koga se traži udobnost. Sem ako nije M5, normalno.
Špitz brzina mi nije bitna..dobro..200 mora ici..no 250-300..pa to je ludilo..u biti volim jake akceleracije i elasticnost brzina,ne da osjetim da se motor gushi,ako ga stisnem..
Guest- Guest
da. ima jedan tu kod mene 635. zakon to je rangova par gore. ali vidi se sportaš. i kupe.dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
2014-12-30
Ovdje je jedan lik raskupusao E 36 i u njega monta djelove i tekniku od M4 ovog zadnjeg,ono najtipicnije za M4 novi model....ono ,kao diplomski neki rad.. ..
uglavio umjesto displeja i obrtaljki Samsung Galaxy tablet...
Guest- Guest
M power neće da se guši. Ne znam kako ide onaj 335i Ali mi se čini da mora da ide kao smrt. Ali to su neke nenormalne priče za one što slabo jebu i diže im se na kubike i konjske snage.pismejker wrote:dzango wrote:M5 je provereno išao 280 na srpskim autoputevima. Doduše vozač je bio čini mi se na koksu, ali opet.pismejker wrote:ne kazem da nije...bed je sto sad sa japancem minorne kubikaze,ne mere mi bembura niti Merc pobjeci..dakako,do 200 kmh..dzango wrote:Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.pismejker wrote:
m5 je nit vrit nit ..kako se vec kaze...te velike limuzine mi nemaju smisla u sporckom miljeu..preteske,lose za manevrirati,lake i nabrijane jurilice ih ostave u prasini..Kazem u BMW sam se jkako razocarao...ma sve 5,ali nije to to..zalosno je reci,naspram BMW-a da sam se jako odusevio japanskom jurilicom,koja u biti nije jurilica,nego neki hibrid jurilice i SUV-a crossovera...
Špitz brzina mi nije bitna..dobro..200 mora ici..no 250-300..pa to je ludilo..u biti volim jake akceleracije i elasticnost brzina,ne da osjetim da se motor gushi,ako ga stisnem..
Sve šestice su kupei. Lep kao lutka i drži cenu iako je mator auto.veber wrote:da. ima jedan tu kod mene 635. zakon to je rangova par gore. ali vidi se sportaš. i kupe.dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
2014-04-19
dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
ovaj današnji je statusni simbol za "junior managera".
Onaj prije je bio za one koji znaju vozit. Ubio bi te ako ne paziš.
pfuuu 335i...monster..ali niam bas u BMW vodama vise...dzango wrote:M power neće da se guši. Ne znam kako ide onaj 335i Ali mi se čini da mora da ide kao smrt. Ali to su neke nenormalne priče za one što slabo jebu i diže im se na kubike i konjske snage.pismejker wrote:dzango wrote:M5 je provereno išao 280 na srpskim autoputevima. Doduše vozač je bio čini mi se na koksu, ali opet.pismejker wrote:ne kazem da nije...bed je sto sad sa japancem minorne kubikaze,ne mere mi bembura niti Merc pobjeci..dakako,do 200 kmh..dzango wrote:
Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.
moj je hajteh..iz minimuma kubika izvlaci maksimum ucinkovitosti..za sve moje potrebe sasvim oke...
Guest- Guest
zato levi i ja imamo 30 zajedno. ne znam koliko je on dodao, ja nebum rekel ziher.dzango wrote:M power neće da se guši. Ne znam kako ide onaj 335i Ali mi se čini da mora da ide kao smrt. Ali to su neke nenormalne priče za one što slabo jebu i diže im se na kubike i konjske snage.pismejker wrote:dzango wrote:M5 je provereno išao 280 na srpskim autoputevima. Doduše vozač je bio čini mi se na koksu, ali opet.pismejker wrote:ne kazem da nije...bed je sto sad sa japancem minorne kubikaze,ne mere mi bembura niti Merc pobjeci..dakako,do 200 kmh..dzango wrote:
Ne znam za E60 ali E39 M5 je bio odličan auto. Totalna zabava.
2014-12-30
Ima onaj ludak, normalno Rus, što je u kockicu ugradio motor od MIG 23. Totalno ludilo mozga.pismejker wrote:Ovdje je jedan lik raskupusao E 36 i u njega monta djelove i tekniku od M4 ovog zadnjeg,ono najtipicnije za M4 novi model....ono ,kao diplomski neki rad.. ..
dzango wrote:Sve šestice su kupei. Lep kao lutka i drži cenu iako je mator auto.veber wrote:da. ima jedan tu kod mene 635. zakon to je rangova par gore. ali vidi se sportaš. i kupe.dzango wrote:BMW kockica, to je bio auto.veber wrote:vozio sam 325ix auto samo x je poznavateljima davao da je do 4 pogona. auto je imao 170ks mislim, koje spuštanje prozora ili klima, ma otpri prozore. danas mi auto ima u kw toliko i više, oker kožu. plahtu, ne znam di je rezervna guma. kaj to vrijedi kada nema gušta.
635 csi, najljepša bembura ikad nakon 507.
Similar topics
» Zelenski: Konačan pad
» Konačan kraj džihadista TOTALNA OFANZIVA Jedna od najjačih armija svijeta krenula na ISIS
» Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
» Konačan kraj džihadista TOTALNA OFANZIVA Jedna od najjačih armija svijeta krenula na ISIS
» Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
Page 4 of 5