DIZEL, KONAČAN PAD
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DIZEL, KONAČAN PAD
pa sigurno slijedi pad cijene,vec sam prije koji mjesec o tome nes citao..catabbath wrote:pismejker wrote:A koji kurac forsirate te dizelase...pa to nije auto..to je za kamione i brodove ..benizinac je ono pravo..
Slažem se ali ako se budu dijelili u besjcenje...a i bolje vuče TDI od 190ks nego TSI od 150 :)
cijenim da imas VW Clonove..a ja se kladim da moj Eclipse bolje vude od tvog 190ps,iako ima samo 163 i 1.6 masinu...Mecke i bembure mi nisu mogli na autobanu pobjeci,a ima brutalniji elasticitet i ubrzavanja nego bembura 5ica..
Guest- Guest
pismejker wrote:iako ima samo 163 i 1.6 masinu...
Teško, da je brži, pretpostavljam da ako je 1.6 to je onaj njihov MIVTEC atmosferac od 116 ks.
catabbath-
2015-08-22
Možda si mislio na 1.5 turbo 163 ks?
The Eclipse Cross is the first car in the Mitsubishi range to use the new 1.5-litre four-cylinder turbo, producing 163hp and 250Nm
Dakle ima isti okretni moment kao TSI od 150 KS.
The Eclipse Cross is the first car in the Mitsubishi range to use the new 1.5-litre four-cylinder turbo, producing 163hp and 250Nm
Dakle ima isti okretni moment kao TSI od 150 KS.
catabbath-
2015-08-22
In front-wheel drive, six-speed manual guise it’ll complete the 0-62mph sprint in 10.3 seconds,
Za usporedbu
Power comes from a turbocharged 1.4-litre petrol lump with 148bhp and the ability to shut off half of the cylinders in the name of economy. Full-bore starts should get you to 62mph in 8.0 seconds,
Naravno tvoj e SUV pa je teži i automatski sporije ubrzava.
Za usporedbu
Power comes from a turbocharged 1.4-litre petrol lump with 148bhp and the ability to shut off half of the cylinders in the name of economy. Full-bore starts should get you to 62mph in 8.0 seconds,
Naravno tvoj e SUV pa je teži i automatski sporije ubrzava.
Last edited by catabbath on Sun 18 Nov - 20:13; edited 1 time in total
Pretopstavka je majka svih zajeba...dakle,model 2018,Clear tech,i citaj sto ti pisem..1.6 163 ps..catabbath wrote:pismejker wrote:iako ima samo 163 i 1.6 masinu...
Teško, da je brži, pretpostavljam da ako je 1.6 to je onaj njihov MIVTEC atmosferac od 116 ks.
sto znaci BRZI??moze do 260??..pa danas ti svako ghovno se zaleti bez beda do 250kmh...
Meni puno vise znaci akceleracija,elasticnost brzina,i sve to na podrucju gdje ne moram u crveno uci..a ovaj to perfektno odradjuje..
ŽKazem ti,BMW 5 525,mi nije mogao odmaci i pobjeci..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Hm.
Brand | BMW |
Model | 5er |
Generation | 5er (E60) |
Modification (Engine) | 525i (218 Hp) |
Doors | 4 |
Power | 218 hp/6500 rpm. |
Maximum speed | 245 km/h |
Acceleration 0 - 100 km/h | 7.5 sec |
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:pismejker wrote:
Hm.
Brand BMW Model 5er Generation 5er (E60) Modification (Engine) 525i (218 Hp) Doors 4 Power 218 hp/6500 rpm. Maximum speed 245 km/h Acceleration 0 - 100 km/h 7.5 sec
kakogod,do 200 niti jedan mi nije pobjegao..
Guest- Guest
6500rpm..hhahahahaha..jebote,mora na granicu crvenog da nes kakotako postigne..
Guest- Guest
Imao sam bemburu E60 525...dok sam ga imao bio je najbolji na svijetu..razocaranje...moras u crveno ili tu negdje da postignes dobru akceleraciju...japanci to postizu na pola puta...
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:može li netko tehničke struke(ne ovi razni sve-znam sam stručnjaci koji su odlični i doktori i ekonomisti i demografi i inžinjeri i fizičari ) nego netko tehničke struke objasniti zašto odjedanput švabe mrze dizel?
...između ostalog jer samo VW ulaže 44 MLRD eura u proizvodnju električnih auta.
Guest- Guest
Slab motor za toliki auto. Ništa bez bar 530.pismejker wrote:Imao sam bemburu E60 525...dok sam ga imao bio je najbolji na svijetu..razocaranje...moras u crveno ili tu negdje da postignes dobru akceleraciju...japanci to postizu na pola puta...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kofein wrote:
...između ostalog jer samo VW ulaže 44 MLRD eura u proizvodnju električnih auta.
U Kini.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:kofein wrote:
U Kini.
Da. Dizelaši su trajniji i time sve manje isplativi proizvođačima. Kineski VW strujomobili press - svak dobija (osim kupca).
Guest- Guest
teska limuzina..nis sa sporcim performansama...dzango wrote:Slab motor za toliki auto. Ništa bez bar 530.pismejker wrote:Imao sam bemburu E60 525...dok sam ga imao bio je najbolji na svijetu..razocaranje...moras u crveno ili tu negdje da postignes dobru akceleraciju...japanci to postizu na pola puta...
Bio sam odusevljen kad je BMW usao u F1,ali se ubrzo pokazalo da nemaju istinskog daha za tu kategoriju...slab elasticitet brzina i prilicno prosjecna akceleracija..postize kolikotoliko neke rezu,tate,kad se motor uleti u crveno..ali to nije niti smisao svega...
Guest- Guest
mislim,tko i zeli uopce voziti auto koji je presao 100-120k kma??? bolesno...
Benzinac novi zakon...e sad,bagro balkanska,koja mora imati BMW ili Mercedes,pa par puta godisnje zajaukati kao ranjeni ćuko na tekuce troskove,brojati svaku lipicu,stedit na svakom koraku,prostrite se kolko ste dugi...Novo,bencinsko i ono po vasoj financijskoj mjeri...e tu cete i voziti,a ne samo preparkiravati pilu,a 5 godina nis necete morati platiti niti za tehnicki niti za ista osim goriva i ulja..
budite pametni..
Benzinac novi zakon...e sad,bagro balkanska,koja mora imati BMW ili Mercedes,pa par puta godisnje zajaukati kao ranjeni ćuko na tekuce troskove,brojati svaku lipicu,stedit na svakom koraku,prostrite se kolko ste dugi...Novo,bencinsko i ono po vasoj financijskoj mjeri...e tu cete i voziti,a ne samo preparkiravati pilu,a 5 godina nis necete morati platiti niti za tehnicki niti za ista osim goriva i ulja..
budite pametni..
Guest- Guest
wartburg je bio zakon, sranje platine podesit. a mjesta kao u priči. klima je malo jebala ako nisi imao suvozača. auto u biti mrak.
2014-12-30
hahaha, da se i nas dva složimo.pismejker wrote:tum-tum-tum-tum...hahahaha legenda od vozila...
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zelenski: Konačan pad
» Konačan kraj džihadista TOTALNA OFANZIVA Jedna od najjačih armija svijeta krenula na ISIS
» Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
» Konačan kraj džihadista TOTALNA OFANZIVA Jedna od najjačih armija svijeta krenula na ISIS
» Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
» Francuzi će do 2040. zabraniti sva vozila na benzin i dizel
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
Page 3 of 5