KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
Sabina Spielrein wrote:Baš tako je bilo.
Spremali ste se godinama za to, unutar JNA gurali svoje kadrove kako bi se vojska uspješno i bez otpora priključila "pobunjenicima", koji su se bunili po dogovoru.
Znali ste sve, čak držali zajedničke straže po selima s Hrvatima kako bi ih zavarali, glumili zajedništvo.
Kad je naređeno kreni, Hrvat npr. u Pakracu, pozdravi i kaže: "Dobro jutro komšija", dobije metak u čelo.
Takvi ste vi komšije.
Tako da se samo čekalo kad ćete krenuti s zvizdarijama kako bi JNA mogla doći glumiti miritelje, kao npr. u Borovom selu; služila ja da se četnici skrivaju iza bojnih vozila dok pucaju na hrvatski MUP.
Nikad neću zaboraviti fotografije mrtvih policajaca, ono što sam čitala u udžbenicima povijesti i mislila da pripada davnoj i mračnoj prošlosti, gledala sam na ekranu.
Čovjek iskopanih očiju, nadam se nakon što je ubijen.
Na Plitivicama ste prvi put zapucali, dan danas ne razumijem zašto su Arkan i Hadžić pušteni.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: KAJKIĆ OTKRIO GDJE JE TIJELO JEAN – MICHELA NICOLIERA! ‘Pokazao mi je čovjek koji mu je iskopao jamu’
ovaj đango je glup ko kurac i jasno je zašto je jedini među kretenima svih vrsta kojega šaljem u pičku materinu tulavu
mislio sam da se samo pravi glup, ali ok, dopuštam da si ga dulje hranio sijenom pa više znaš..
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ljubin unutrašnji dijalog dok sedi u majmunari.ljubo1212 wrote:mislio sam da se samo pravi glup, ali ok, dopuštam da si ga dulje hranio sijenom pa više znaš..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
probalo ga se u kavezu hraniti i srdelicama i sijenom i bananama ali uzalud, samo se smiri kad ga dobrano iscipelariš i izdevetaš po bundevi na ramenimaljubo1212 wrote:mislio sam da se samo pravi glup, ali ok, dopuštam da si ga dulje hranio sijenom pa više znaš..
đango je glup..x primjera gdje ej jna napala zajedno sa cetnicima i prije blokada vojarni..npr..9.7.1991 zajednicki napad sa cetnicima na gardu i policiju u tenji kraj osijeka gdje nije bilo nikakvog vojnog objekta jna...kad su cetnici napali iz stare teje novu tenju gdje su vecinom hrvati i kad je garda i policija istjerala cetnike iz dijela nove tenje i stare tenje u borbama..interveniralo je nekoliko tenkova i oklopnih vozila jna pucajuci na gardu i policiju i tako spasila cetnike u staroj tenji...pa 1.8.1991 napali policijsku postaju u dalju tenkovskim granatama i srusili je i ubili 20-tak policajaca i gardista koji su bili opkoljeni u postaji..u dalju nije bilo vojnih objekata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da podsjetimo đanga i serbinja i pizzona...
https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
inace u dalju su relativna vecina bili srbi..sumnjam da su tu hrvati i drugi nesrbi minirali kuce srba i slicno..kao i u tenji...
https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
inace u dalju su relativna vecina bili srbi..sumnjam da su tu hrvati i drugi nesrbi minirali kuce srba i slicno..kao i u tenji...
2015-09-08
..dakle u dalju vidimo da je u stvari u blokadi bila policijska stanica od strane cetnika i jedinice jna..sa tenkovima..sto se tu onda moze reci...
2015-09-08
dakle na primjeru dalja,erduta,tenje a radi se o kraju 7 mjeseca i pocetka osmog 1991 gdje se vrse otvoreni napadi jna u 'sadejstvu' sa cetnicima na policijske stanice,hrvate i gardu..u mjestima gdje nema vojnih objekata jna..gdje se jos slobodno krecu kolone jna...i di nema jos blokada vojarni jna...inace u napadu na daljsku policjsku postaju upravo su bili tenkovi i transporteri iz vukovarske vojarne jna..dake sto smo mi trebali uciniti..da pustamo jna iz vojarni a oni razaraju i ubijaju hrvate,policiju neometano...pa to bi samo teski idiot napravio pa pitao bi upravo srbadiju sto mi oni tada napravili da su s enasli na mjestu hrvata slucajno..pustili jna iz vojarni da izlazi tenkovima i ubija ih i razara..slovenci su npr..i prije pocetka rata u sloveniji blokirali vojarne jna za razliku od hrvata
2015-09-08
interesantno....dakle vidimo da je jna aktivno ucestvovala zajedno sa srpskim paravojnim formacaijama i 7 i 8 mjesec 1991 u napadima na hrvatska mjesta,policiju,gardu na podrucju slavonije,banije,dalmacije,like....sa tim da tada jos nijedan vojni objekat jna na tim prostorima nije bio u blokadi...i da su se nesmetano kretali prometnicama i slobodnog diejla hravtske davajuci oruzje srbima i sudjelujuci zajedno sa njima u napadima...imamo napriomjer drastican napad jna sa bosanske strane na staru gradisku polovicom 8 mjeseca 1991 a nije bilo vojnih objekata jna u staroj gradisci...bilo je lapo lapo srba i hrvata sa neznatnom srpskom vecinom..kada su u tom danu na staru gradisku(hrvatski dio) i okolna sela(hrvatska) ispalili preko dvjesto projektila....u hravtskoj kostajnici vec su uredovito u to vrijeme zasipali grad zajedno sa cetniciam sa okolnih banijskih i bosanskih brda grad...
2015-09-08
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
» Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Kajkić otkrio gnjusni ispad-nitko ne reagira
» Kajkic pokazao dokument u kojem je Seks u ratno vrijeme 1991 suradjivat sa JNA i cetnicima
» Ako neće Hrvatska hoće Francuska:'Francuzi pokrenuli istragu o likvidaciji Jean-Michela Nicoliera'
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Kajkić otkrio gnjusni ispad-nitko ne reagira
» Kajkic pokazao dokument u kojem je Seks u ratno vrijeme 1991 suradjivat sa JNA i cetnicima
Page 8 of 8