Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
Da ima ulica blage Zadre
I to je sve
I cijela VUKOVARSKA ULICA
iako ima jos ljudi kpji zaslužuju ..
a ne onaj pizza majstor , ti bokca ..
I to je sve
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Svi znaju da Kolona sjećanja u Vukovaru više nema smisla. Ali se nitko ne usudi reći
pa superpismejker wrote:Pa,iako smo suprotnih politickih nacela i stavova,izuzetno te cijenim kao osobu,intelektualku..i energiju koju imas u sebi..Sora wrote:Ti si mali napaljenkopismejker wrote:teta Sora je zilava,ne da na se....Ako je i u seksu takva..Moškiji je zagarantirano zadovboljstvo i uzitak..
Ali imas dobru logiku ..
Jedino neki primitivci ne mogu prihvatiti oponentno misljenje i stavove,pa te vrijedjaju na pasja kola..meni to ne pada na pamet..
Mali napaljenko...Teta-sora,ne Mali ,jako veliki...
Sto cijeniš prave vrijednosti iakp nismo istomišljenici
To je pohvalno za tebe ..
Moze značiti da se znas postaviti u zivotu i doci do prave ZEMSKE ..
Cuj,nakon svih ovih godina pustih ovdje na forumu,pristojno ophodjenje kolega forumasa bi trebalo biti MUST HAVE,no,vidimo da neki u tom smjeru bas i ne idu..Sora wrote:pa superpismejker wrote:Pa,iako smo suprotnih politickih nacela i stavova,izuzetno te cijenim kao osobu,intelektualku..i energiju koju imas u sebi..Sora wrote:Ti si mali napaljenkopismejker wrote:teta Sora je zilava,ne da na se....Ako je i u seksu takva..Moškiji je zagarantirano zadovboljstvo i uzitak..
Ali imas dobru logiku ..
Jedino neki primitivci ne mogu prihvatiti oponentno misljenje i stavove,pa te vrijedjaju na pasja kola..meni to ne pada na pamet..
Mali napaljenko...Teta-sora,ne Mali ,jako veliki...
Sto cijeniš prave vrijednosti iakp nismo istomišljenici
To je pohvalno za tebe ..
Moze značiti da se znas postaviti u zivotu i doci do prave ZEMSKE ..
Doci do zena..nego...idealan omjer samopouzdanja,respekta prema drugoj strani i nepresusnog izvora humora i zajebancije...
Guest- Guest
Da dobro
Vidim da imas stila
To je vazno
Da odma te usporedim s ostalima . Vidi njihov jezik je dug ,
Obrnuto proprcionalan ..he he
Hi hi hi ..
Necu biti prosta ali znas ..
Vidim da imas stila
To je vazno
Hi hi hi ..
Sora wrote:
Srebrenica..je kao cijeli rat ..jedna obicna podvala narodu da bi ga se moglo pelješiti.
A jebga
Tko voli bit ovca toga nek strižu.
Crknite i nestanite ..budale
fala fala..Sora wrote:Da dobro
Vidim da imas stila
To je vazno
Hi hi hi ..
hahahahahaha..dobar..i povrh svega u praksi potvrdjen teorem...
Guest- Guest
Gojko je bio ustupak Tu]mana emigraciji koj je dala odre]enu lovu ya obranu.Sora wrote:Da ima ulica blage Zadre
I to je sve
On je precijenjen jer on POJMA NIJE IMAO O VOJNIM PITANJIMA.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I to bi trebao netko popušiti ?marcellus wrote:Sora wrote:
Srebrenica..je kao cijeli rat ..jedna obicna podvala narodu da bi ga se moglo pelješiti.
A jebga
Ima li ovdje vece budale od tebe
Cisto sumnjam
Plus kaj si pokvaren i moje tekstove mjenjas , ti računaš da ovi tu ne citaju unatrag
E
Zlo si ti veliko
Ne znam jesi ti ikada cuo za ETIKU i ono ..nesto ..bla bla
Sto covjeka cini covjekom a ne prajcem
Ha ?
Ringo10 wrote:Gojko je bio ustupak Tu]mana emigraciji koj je dala odre]enu lovu ya obranu.Sora wrote:Da ima ulica blage Zadre
I to je sve
on je bio ministar, pa prema tome nije morao niti imati pojma o vojnim pitanjima. Ministar je politička funkcija, ne stručna. NATO standard je da minitar obrane ne smije biti vojno lice, i to obično budu žene koje nemaju veze s vojskom ni pojma o njoj.
Šušak je bio zadužen da osigura vojsci sve što vojsci treba, i to je radio fantastično.
poserem se na tita i titoljupce, ne pada mi na pamet nijednog krvnika stavljati na pijedestal a ponajmanje tog koljačaRingo10 wrote:Tita kad spomenes da ustanes! I da se poklonis velikanu koji je Hrvate izvukao iz dubokih govana u koje su ih uvalili ludjaci.tre wrote:titova JNA kokoško, eto ko je izdao Vukovar. Mi vukovarci ne smatramo da smo izdani a nađete se vi koji organski ne možete smisliti hrvatsku da palamudite o raznoraznim prodajama i sličnim sranjimaSora wrote:Mene samo ZANIMA TKO JE IZDAO VUKOVAR.
Ha ?
Jer taj ce opet izdati .
Iako kako vidim da to Hrvati nisu zasluzili.
marcellus wrote:Sora wrote:
A jebga
Sora mogla bi malo odmoriti, kakvi pokolji Srba?!
Ustaski jadu, mozes da muda svoja grizes ali on je velicina.tre wrote:poserem se na tita i titoljupce, ne pada mi na pamet nijednog krvnika stavljati na pijedestal a ponajmanje tog koljačaRingo10 wrote:Tita kad spomenes da ustanes! I da se poklonis velikanu koji je Hrvate izvukao iz dubokih govana u koje su ih uvalili ludjaci.tre wrote:titova JNA kokoško, eto ko je izdao Vukovar. Mi vukovarci ne smatramo da smo izdani a nađete se vi koji organski ne možete smisliti hrvatsku da palamudite o raznoraznim prodajama i sličnim sranjimaSora wrote:Mene samo ZANIMA TKO JE IZDAO VUKOVAR.
Ha ?
Jer taj ce opet izdati .
Iako kako vidim da to Hrvati nisu zasluzili.
A tvoji ustaski jadovi su kukavelj i bijeda.
Povijest jwe svoje rekla a to sto ti i slicni zivite u paralelnom svemiru to je drugi par opanaka.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kic wrote:
Sora mogla bi malo odmoriti, kakvi pokolji Srba?!
E vidis ni riječju ih nisam spomenula
Nego ti
Valjda znas zasto
Ni 95% ustaša nije napravilo nikakvog zla al kog briga.Ringo10 wrote:To su bili naivci i 95% njih nije nikakva zla pocinilo. Nisu ratovali ni za kakvu Hrvatsku i bili su zavedeni.Regoč wrote:Načelna stvar. Ako žali borce za Veliku Srbiju, zašto isto poštovanje ne iskaže borcem za Veliku Hrvatsku.Ringo10 wrote:Koga boli kitomir za njih?danni1 wrote:Sora wrote:Inace , nebitna je ta kolona
Nek bude uostslom
Ali
Bljuje mi se od lazi kpje ju prate
Očistite vise te naslage blata oko politike hdz u Vukovaru
Ponovo i ponovo se bude dubioze u razloge zrtve i pada Vukovara
Branite istinu
Budite branitelji svih kpji su poginuli u Vukovaru
Ne samo Hrvata nego i Srba
što ne braniš ustaše pobijene U WW2...GNOJU LICEMJERNI!?
A posebno moji iz BiH kojima je to sranje od endehazije poodvaljeno a oni siroti mislili da ce tako rijesiti svoje stoljetno ispastanje.
Treba ih komemorirati ali ne pokusavajte za njih steci bilo kakav pijetet izvan Hrvatske. Znam iz iskustva kako bi to zavrsilo.
nemoj, nemoj molim te s tim sranjem kako je netko bio zaveden, kao svi su oni retardi pa ne znaju ni što hoće ni što je rat ni za što ni za kog se bore.
Ajd molim te.
Noge su ti sve kraće, a nos ti je sve duži.Sora wrote:NeRegoč wrote:To što si nadrobil je posve nebitno. Radi se o Sori i njezinu žaljenju četnikah iz devedesetih te njezinu klevetanju ustašah iz četrdesetih.Ringo10 wrote:To su bili naivci i 95% njih nije nikakva zla pocinilo. Nisu ratovali ni za kakvu Hrvatsku i bili su zavedeni.Regoč wrote:Načelna stvar. Ako žali borce za Veliku Srbiju, zašto isto poštovanje ne iskaže borcem za Veliku Hrvatsku.Ringo10 wrote:
Koga boli kitomir za njih?
A posebno moji iz BiH kojima je to sranje od endehazije poodvaljeno a oni siroti mislili da ce tako rijesiti svoje stoljetno ispastanje.
Treba ih komemorirati ali ne pokusavajte za njih steci bilo kakav pijetet izvan Hrvatske. Znam iz iskustva kako bi to zavrsilo.
To je bas bitno za Vukovar.
Mene i cetnike ne povezuj. Nisam ja s njima dogovarala rat.
Kao FT
Sušak je uveo hrvatsku u rat u bihmarcellus wrote:Ringo10 wrote:Gojko je bio ustupak Tu]mana emigraciji koj je dala odre]enu lovu ya obranu.Sora wrote:Da ima ulica blage Zadre
I to je sve
on je bio ministar, pa prema tome nije morao niti imati pojma o vojnim pitanjima. Ministar je politička funkcija, ne stručna. NATO standard je da minitar obrane ne smije biti vojno lice, i to obično budu žene koje nemaju veze s vojskom ni pojma o njoj.
Šušak je bio zadužen da osigura vojsci sve što vojsci treba, i to je radio fantastično.
Na Haagu je dokazan UZP i sudjelvanje rh u tom ratu
Zauvijek je taj hercegovacki supak osramotio hrvatsku vojsku i politiku
I nanio nepreglednu stetu i moralnu i materijalnu
Ali tebi ŽICARU BIJEDNI NIJE NISTA VAZNO osim da vučeš lovu gdje god mozes
I tebe njeka četnikofilija svladala.catabbath wrote:Ekipa dolazi na jednodnevno partyjanje a onda svi natrag u civilizaciju
Čovjek ne može na wc sam, kako će u Vukovar, mozgu govneni?Sora wrote:Ima lI DEDAKOVICA U VUKOVARU DANAS ILI SUTRA .
Heroja obrane kpjeg su krvnički istukli kad je dosao u zgb.
Sad ce neki nesto protiv ..DEDAKOVICA
Pa Ajte
Koga vi branite i tko vas brani, taj je najebo.
Na svom imanju.Sora wrote:Gdje
Je
Dedaković ?
Jesmo i hoćemo!Sora wrote:Alo
Sto je s DEDAKOVICEM .
Koliko je dugo trebalo da se njegova brigada postroji u Vukovaru ?
Zadto Predrag Matić je morao biti popljuvan kad su CARDAKLIJE digli sator
Koliko je dugo trebalo da se prizna Hosu uloga u obrani Vukovara
U kpjem je gradu u hrvatskpj ijedan heroj Vukovara dobio neku ulicu , ustanovu ..
Kurac
Nego SUŠAK I NJEGOVI USTASE.
E NECETE ..
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kolona sjećanja:Epikur krenuo pješke ka Vukovaru
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
» ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
» Više nitko ne može reći da pravoslavci jednostavno nemaju sreće
» ''Busevi za Njemačku puni, uplakane majke ispraćaju djecu: "Ovo više nema smisla"
» '' KOSOR IZGUBIO STRPLJENJE U SABORU 'Ovo više nema nikakvog smisla! Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore' ''
» SRETNO, MLADENCI! Josip Manolić u 97. godini oženio svoju Mirjanu: ‘Više nema smisla da živimo u izvanbračnoj zajednici’
Page 4 of 11