Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
Naravno da ne razumiješ...Ti, kao pripadnik Galaktičke federacije, kako tvrdiš za sebe, odgovorio bi na pozdrav koji sam ti uputio, no ni to ne znaš...RayMabus wrote:A evo nemam pojma ,stvarno prvi put čujem taj teorem da se duhovnost povečava ako nejebeš ništared wolf wrote:Ne znaš ništa o Galaktičkoj federaciji, ne znaš ništa o duhovnosti...Ti nemaš pojma o ničemu...RayMabus wrote:Taj teorem da se duhovnost povećava nedostatkom jebačine prvi put čujem
A možda si u pravu ,šta ja znam,neznam ja
To mi je novo , a zvuči zanimljivo, nejenejenica je obrnuto propocionalna razini duhovnosti
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
A eto neznam,znam da mi je taj teorem barem blago rečeno nezgodno postavljen
Šta manje jebeš,više si duhovan
Malo mi to nezvuči kao teorem koji mora biti točan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je manje bitno...Ne znaš pozdrav Galaktičke federacije...E to je za nekoga tko ovdje tvrdi da pripada Galaktičkoj federaciji poražavajućeRayMabus wrote:A eto neznam,znam da mi je taj teorem barem blago rečeno nezgodno postavljen
red wolf-
2016-02-10
Da, pozdravi su jako bitni
To šta ti prosipaš teoreme koji u praksi nenemoraju biti točni nikom ništa jel da
To šta ti prosipaš teoreme koji u praksi nenemoraju biti točni nikom ništa jel da
2014-04-11
Seksaju nas "umozak"
zato...
zato...
darth_vader-
2014-04-17
Da, ako pripadaš, kako tvrdiš Galaktičkoj federaciji...RayMabus wrote:Da, pozdravi su jako bitni
Da duhovnost ide sa odricanjem od seksa, to postoji već odavno...
red wolf-
2016-02-10
Longi najviše pa onda Yoda i Plenki... te Kic...
darth_vader-
2014-04-17
pobrkao si, ona nema takve ocnjake pa onda nemoze niti krv kapati sa njih. Krv je na zmajevim ocnjacima, i to samo od onih koji razumiju sto je nistavilo i odlucili su svojom slobodnom voljom postati nista...melkior wrote:Prava žena je umiljata mačkica s čijih očnjaka kapa muška krv, ali to dobro prikriva. Nije ona kriva, ne zna da je kanibal.Noor wrote:a ženska?melkior wrote:Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost
Guest- Guest
Dobrored wolf wrote:Da, ako pripadaš, kako tvrdiš Galaktičkoj federaciji...RayMabus wrote:Da, pozdravi su jako bitni
Da duhovnost ide sa odricanjem od seksa, to postoji već odavno...
Vezano uz te pozdrave nije mi u glavi taj dio
2014-04-11
Jesi siguran da je taj selamat galaktička federacija
Ovdje piše arapska riječ
https://en.m.wiktionary.org/wiki/selamat
Ovdje piše arapska riječ
https://en.m.wiktionary.org/wiki/selamat
2014-04-11
Taj selamat je arapska riječ
Nikad čuo
Galaktička federacija je puno planeta i jezika no ovi šta su ovdje jezik im je dosta sličan sjevernogermanskim jezicima
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sjevernogermanski_jezici
Baza Gf je na Grenlandu
Nikad čuo
Galaktička federacija je puno planeta i jezika no ovi šta su ovdje jezik im je dosta sličan sjevernogermanskim jezicima
Baza Gf je na Grenlandu
2014-04-11
pa problem je valjda u tome sto se sve manje seksa
2014-04-19
Ima li tamo u bazi seksa?RayMabus wrote:Taj selamat je arapska riječ
Nikad čuo
Baza Gf je na Grenlandu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U stvari, nedostatak seksa utječe na intenzitet emocija. Upravo je ograničenje odnosno nemogućnost seksa dovelo do pojave tzv. erotske ljubavi, zaljubljenosti, romantike i ostalih sranja kojima žene navlače muške. Ograničenje i prorjeđivanje spolnih odnosa je u stvari najveća evolucijska ili civilizacijska dobrobit za žene otkad je svijeta i vijeka. Žene mogu vladati jedino ako muškarci ne jebu i ako nemaju izbor da jebu veći asortiman. Doduše, ako bi muški u potpunosti odbacili seks, žene kao spol bi postale potpuno nepotrebne. Kvaka je u tome da je tehnologija omogućila takav razvoj društva da njegova sudbina uopće više ne ovisi o odnosu muškog i ženskog spola jer su se izgubile tradicionalne spolne uloge u društvu, a spol je ostala tek više ili manje prihvaćena individualna sudbina pojedinca. S druge strane, i sam razvoj tehnologije uopće dovodi u pitanje potrebu postojanja i muškog spola. Drugim riječima, muškarce je sjebala tehnologija koju su razvili, a žene će eventualno sjebati tek potpuna muška nezainteresiranost za žene, ali i to je uvjetno i ne baš vjerojatno.RayMabus wrote:A eto neznam,znam da mi je taj teorem barem blago rečeno nezgodno postavljen
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ima ,u seksu nema ništa loše ako nema kršenja ničije slobodne volje
Odricanje od seksa je više duhovna lekcija tj može i nemora ako neće ,nije baš ono najviše si duhovan ako se neseksaš nego te nije briga za to kao materijalni užitak no neznači da si protiv toga
Odricanje od seksa je više duhovna lekcija tj može i nemora ako neće ,nije baš ono najviše si duhovan ako se neseksaš nego te nije briga za to kao materijalni užitak no neznači da si protiv toga
2014-04-11
Kvaka je u tome da je suvremena medicina uništila seks, jer biološki opstanak čovjeka danas više ne ovisi o spolnim odnosima. Liberalizacija ženske spolnosti, koju je najviše promovirala antibaby pilula i umjetna oplodnja u stvari je uopće ukinula evolucijsku potrebu ljudi za spolnim odnosima, pa i uopće potrebu za postojanjem spola.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Taj selamat je arapska riječ,nikad čuo za to nego sad vidim da je arapska riječ i znači Dobro ti zdravlje
Jezik vanzemaljske rase koja je ovdje stacionirana je sličan danskom jeziku no nisu Danci nego su ovi od njih očito pokupili nešto riječi u prošlosti i tako su nastali germanski jezici
Znak galaktičke federacije je svastika i znači sreću
Ima previše rasa u svemiru nekima je jezik zujanje tako da ne postoji baš univerzalni pozdrav osim svastike koja je znak
Jezik vanzemaljske rase koja je ovdje stacionirana je sličan danskom jeziku no nisu Danci nego su ovi od njih očito pokupili nešto riječi u prošlosti i tako su nastali germanski jezici
Znak galaktičke federacije je svastika i znači sreću
Ima previše rasa u svemiru nekima je jezik zujanje tako da ne postoji baš univerzalni pozdrav osim svastike koja je znak
2014-04-11
treba žene ukinut. koji će se kurac motat po svijetu.
kaj je ovo skup pederčina?
kaj je ovo skup pederčina?
2014-12-30
Ja neću ukidat ništa ,prelin san za to
Emanicipacija pa dva svjetska rata a valjda da ih nije bilo uredili bi se odnosi a nisu pa feministkinje preuzele i uvele svoju agendu
Šteta je već napravljena
Emanicipacija pa dva svjetska rata a valjda da ih nije bilo uredili bi se odnosi a nisu pa feministkinje preuzele i uvele svoju agendu
Šteta je već napravljena
2014-04-11
zene vec nude seks u zamjenu za trudnocumelkior wrote:Kvaka je u tome da je suvremena medicina uništila seks, jer biološki opstanak čovjeka danas više ne ovisi o spolnim odnosima. Liberalizacija ženske spolnosti, koju je najviše promovirala antibaby pilula i umjetna oplodnja u stvari je uopće ukinula evolucijsku potrebu ljudi za spolnim odnosima, pa i uopće potrebu za postojanjem spola.
naime prosli vozovi I sad bi dijete
samo sto je kvaka u tome da ti poslije moze trazit alimentaciju jer dijete nije nastalo umjetnom oplodnjom
a I u takvim slucajevima sud zna odlucit u korist majke I oglobit donora
2014-04-19
Ti mu onda dođeš duhovan u pizdu materinu.RayMabus wrote:Ima ,u seksu nema ništa loše ako nema kršenja ničije slobodne volje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
Page 10 of 13