Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
možda ti ja naletim :-DRayMabus wrote:Pa ako bude,šta ja znam,mene to i ovako nezanima,nije mi bitno tu ništa,nisam u tim vodama uopće,to stoji sa strane pa ako koja naleti to će dobitmortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
veberu ne diraj u njegaveber wrote:kaj se moraš ženit da bi nekoj ženi nešto poklonio? dao, ostavio....mortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
ti bi da djeli bez ikakvih obaveza
dijeli ti svoje, ne zezaj
immortal-
2014-04-16
Onda ćeš morat plačat račune tamo,struja,voda,komunalijemortal wrote:možda ti ja naletim :-DRayMabus wrote:Pa ako bude,šta ja znam,mene to i ovako nezanima,nije mi bitno tu ništa,nisam u tim vodama uopće,to stoji sa strane pa ako koja naleti to će dobitmortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
Tko živi tu plaća režije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijelimo, život zajednički je simbioza. imaš kozu simbioza je. koza mi da mlijeko ja njoj travu. davno sam pisao o tome. suživot muškarca i žene je simbioza zbog potomaka.mortal wrote:veberu ne diraj u njegaveber wrote:kaj se moraš ženit da bi nekoj ženi nešto poklonio? dao, ostavio....mortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
ti bi da djeli bez ikakvih obaveza
dijeli ti svoje, ne zezaj
2014-12-30
Brak je ekonomija
Samo šta ja nemam namjeru radit ni za njih ni za djecu,to muški radi radi ljubavi a ne ove šeme biološki opstanak pošto to zanima samo njih,društvo i roditelje
Viš kako bi one nekretnine i ja kažem ok ali plaćaš režije
A znači nećeš me ti sponzorirat
Eto vidiš neću
Ti ćeš mene
Samo šta ja nemam namjeru radit ni za njih ni za djecu,to muški radi radi ljubavi a ne ove šeme biološki opstanak pošto to zanima samo njih,društvo i roditelje
Eto vidiš neću
Ti ćeš mene
2014-04-11
Weber je u pravu
Imam sestru koja nije emanicipirana,ono šta neprodam ostaje njoj a ona već sad ima par stanova drugih,dva nečaka mala,dok oni budu tražili ženske emanicipacija će propast dakle opet ide u prave ruke
Ne može netko nešto dobit a prema meni se odnositi kao prema zadnjem govnu
Zato sam i spomenuo Jemen jer muškome je bitno da se osječa korisnim a neka će ti biti zahvalna cijeli život jer si je izvukao iz bijede i ustvari si napravio dobro dijelo
Emanicipacija neće,to je bahato i puno sebe i misli da njoj netko nešto mora davati samo zato jer je žensko
Samo jedna riječ za to ODJEBI
Imam sestru koja nije emanicipirana,ono šta neprodam ostaje njoj a ona već sad ima par stanova drugih,dva nečaka mala,dok oni budu tražili ženske emanicipacija će propast dakle opet ide u prave ruke
Ne može netko nešto dobit a prema meni se odnositi kao prema zadnjem govnu
Zato sam i spomenuo Jemen jer muškome je bitno da se osječa korisnim a neka će ti biti zahvalna cijeli život jer si je izvukao iz bijede i ustvari si napravio dobro dijelo
Emanicipacija neće,to je bahato i puno sebe i misli da njoj netko nešto mora davati samo zato jer je žensko
Samo jedna riječ za to ODJEBI
2014-04-11
nije istina. i dalje se sexsamo. i dalje drkamo,, plaćamo porez kupujemo aute, kuće. kaj bi ja trebao napravit za tam nekog "istražitelja" nateže ćunu jer ne želi pokazat da te žena želi. kada jebem ziher nisam na forumu.kic wrote:
vise pricamo, manje tijela govore.. manje plesemo
2014-12-30
zaboravih, ples je erotika/sex. a žene vole ples, imaju taj jedan ritam.
2014-12-30
to je toRayMabus wrote:Brak je ekonomija
Eto vidiš neću
Ti ćeš mene
svatko gleda svoju računicu
sve je manje naivnih
osim kad su u pitanju jako zaljubljeni
immortal-
2014-04-16
Prije deset godina kad sam ja naletio na minu pa morao to proučit pa mi izbacilo uzrok a to je Emanicipacija pa sam svoje vojne planove morao promjenit svi su se smijali
Sad vam postaje jasnije,nije više smiješno
Sad će 2019 erozija nataliteta
Do 2025 zgazit ću vas sve
Kompletni zapad
Kompletni zapad
2014-04-11
A prvotni plan je kreiranje bazeRayMabus wrote:Prije deset godina kad sam ja naletio na minu pa morao to proučit pa mi izbacilo uzrok a to je Emanicipacija pa sam svoje vojne planove morao promjenit svi su se smijali
Kompletni zapad
Mi smo vam ko meteori samo padamo ko kiša na planetu i inkarniramo se
Vojna operacija
No za to naravno potrebna je i suradnja žena jer se čovječanstvo samo zajedničkim naporima i medusobnim uzuzajamnim pomaganjem može izvući iz gliba
Emanicipacija ženski spol ratuje s muškimmuškima
Ok
Promjena plana tj odgoda prvog od kojeg uopće nismo nikad ni odustali
Sad ću vam sve kosti polomit i reset i idemo opet prvi plan bez emanicipacije
2014-04-11
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
Page 13 of 13