Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2135176
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
jbg..ak ti ne vidis problem..onda jbg..nek ti napisu salabahter
2015-09-08
,..da si cestitala ajmo rec ono prek moba sretan rodjendan i amen..ali ti si napravila pravi tulum od toga...dao ti podrsku?..a jel ta podrska iz interesa ili bez interesa to se ne pitas...kod bandida nije nista bez interesa pa ni dobar dan
2015-09-08
Da, a pa jbg onda. Dobro da bagarića nisu ubili jučer jer bi mu ova otišla na sprovod jer ne vidi u tome problem...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro on naplati svoju podrsku...predobro...ali gdje ce plavojka o tom razmisljati..on joj je dao podrsku...jupiiii...ajmo tulum
2015-09-08
...njoj fakat treba salabahterkaya wrote:Da, pa jbg onda. Dobro da bagarića nisu ubili jučer jer bi mu ova otišla na sprovod jer ne vidi u tome problem ...
2015-09-08
Od ove je ava karabatić pametnija.vuksadinare wrote:dobro on naplati svoju podrsku...predobro...ali gdje ce plavojka o tom razmisljati..on joj je dao podrsku...jupiiii...ajmo tulum
2015-08-15
:) Sva sreća da su sliška ubili prije nego je ova počela ružit...jbm pas ako ova ne bila glavna na njegovom rođendanuvuksadinare wrote:...njoj fakat treba salabahterkaya wrote:Da, pa jbg onda. Dobro da bagarića nisu ubili jučer jer bi mu ova otišla na sprovod jer ne vidi u tome problem ...
2015-08-15
ovo vise nije pucanje u nogu..ovo je mitraljiranje..ja mislim da plenki se glavom od zid lupa kad ova nesto progovori i napravi..ali jbg mora je trpjeti nema izbora..i njegova guza ovisi od ishoda koli na izborima...kaya wrote:Od ove je ava karabatić pametnija.vuksadinare wrote:dobro naplati svoju podrsku ... predobro ... ali gdje ce plavojka o tom razmisljati..on joj je dao podrsku ... jupiiii ... ajmo tulum
2015-09-08
...izgleda ima fetis na krimose...a jadni jakov mora sutit i trpit...ali sjeti se punog frizidera i odahne..a i ponekad ga koli i povede na tulum..kaya wrote::) Sva sreća da su sliška ubili prije nego je ova počela ružit...jbm pas ako ova ne bila glavna na njegovom rođendanuvuksadinare wrote:...njoj fakat treba salabahterkaya wrote:Da, pa jbg onda. Dobro da bagarića nisu ubili jučer jer bi mu ova otišla na sprovod jer ne vidi u tome problem ...
2015-09-08
:)vuksadinare wrote:...izgleda ima fetis na krimose...a jadni jakov mora sutit i trpit...ali sjeti se punog frizidera i odahne..a i ponekad ga koli i povede na tulum..kaya wrote::) Sva sreća da su sliška ubili prije nego je ova počela ružit...jbm pas ako ova ne bila glavna na njegovom rođendanuvuksadinare wrote:...njoj fakat treba salabahterkaya wrote:Da, pa jbg onda. Dobro da bagarića nisu ubili jučer jer bi mu ova otišla na sprovod jer ne vidi u tome problem ...
Naša sreća da su ovi na drugi svet kažem ti...
Nadam se da neće detektirati Plazu, jer eto je tamo na domjenku
2015-08-15
cuj ak dosad nije skuzila da bandic svoju podrsku stostruko naplati...onda njoj nema pomocikaya wrote::)vuksadinare wrote:... izgleda ima fetis na krimose ... a jadni jakov mora sutit i trpit ... ali sjeti se punog frizidera i odahne..ai ponekad ga koli i povede na tulum ..kaya wrote::) Sva sreća da su sliška ubili prije nego je ova počela ružit ... jbm pas ako ova nije bila glavna na svom rođendanuvuksadinare wrote:... joj fakat treba salabahterkaya wrote:Da, pa jbg onda. Dobro da bagarića nisu ubili jučer jer bi mu ova otišla na sprovod jer ne vidi u tome problem ...
Naša sreća da su ovi drugi svijet kažem ti ...
2015-09-08
Dobro ti ju precjenjuješ sad...ne razmišlja ona što će tko naplatiti, nego ono..što će obući, cuga, zeka, muzika, ima i pratnjuvuksadinare wrote:cuj ak dosad nije skuzila da bandic svoju podrsku stostruko naplati...onda njoj nema pomocikaya wrote::)vuksadinare wrote:... izgleda ima fetis na krimose ... a jadni jakov mora sutit i trpit ... ali sjeti se punog frizidera i odahne..ai ponekad ga koli i povede na tulum ..kaya wrote::) Sva sreća da su sliška ubili prije nego je ova počela ružit ... jbm pas ako ova nije bila glavna na svom rođendanuvuksadinare wrote:
... joj fakat treba salabahter
2015-08-15
bandićeva podrška,ma to joj je najmanje trebalo.Ako je još tko bio neodlučan sad ju je prekrižio.I ako ga simpatizira nije si smjela dozvoliti da izigrava lepu brenu,ej pa ona je predsjednica i ne bi trebala okolo mahati sisama i mijesiti guzicom.
vili40-
2015-08-02
Kud si navro ko sivonja,jebote, strpi se još 5 godina, brzo će to proći.vuksadinare wrote:cuj ak dosad nije skuzila da bandic svoju podrsku stostruko naplati...onda njoj nema pomocikaya wrote::)vuksadinare wrote:... izgleda ima fetis na krimose ... a jadni jakov mora sutit i trpit ... ali sjeti se punog frizidera i odahne..ai ponekad ga koli i povede na tulum ..kaya wrote::) Sva sreća da su sliška ubili prije nego je ova počela ružit ... jbm pas ako ova nije bila glavna na svom rođendanuvuksadinare wrote:
... joj fakat treba salabahter
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ero,tik tak tik tak,možeš navoditi tu i mamića i bandića i svu vašu tešku artiljeriju ali došla su opasna vremena igrat se i pljačkat narod,najebaćete ko žuti
vili40-
2015-08-02
Ne ja bi sad točno da ostane predsjednica, ako može ona može bilo tko, to je baš onako...možete ostvariti sve svoje snove. Ozbiljno.
Ovako udarena udarena nisam bila ni ja, ni moje frendice..ono jesam jednom pjevala na mikrofon al se ne sjećam šta...ovu to ide na svakom izlasku
Ovako udarena udarena nisam bila ni ja, ni moje frendice..ono jesam jednom pjevala na mikrofon al se ne sjećam šta...ovu to ide na svakom izlasku
2015-08-15
ako si i pjevala valjda nisi al caponeu?kaya wrote:Ne ja bi sad točno da ostane predsjednica, ako može ona može bilo tko, to je baš onako...možete ostvariti sve svoje snove. Ozbiljno.
vili40-
2015-08-02
Imali ste 15 godina po svom izboru, onda smo rekli : Dosta!kaya wrote:Ne ja bi sad točno da ostane predsjednica, ako može ona može bilo tko, to je baš onako..
Nakon Mesića i Josipovića smo shvatili da nije za vas demokracija.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
Page 1 of 2