Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
Ujedno ovo vam je razlog zašto sam ja iako sam za obrazovanje ljudi sad oštro protiv žena masovno na faksuRayMabus wrote:Postoji veza izmedu manje seksa= duhovnija rasa no Red Wolf je nezna objasnit
Svaka nova generacija je pametnija od roditelja šta znači da se neće zadovoljavati samo elementarnim stvarima kod partnera nego tražit i nešto više dakle i sugovornika za razgovor dakle teže traženju srodne duše
A pošto je to novi uvjet sve je teže naći to i tu dolazimo do manje veza ,odustjanja od traženja i imamo pad seksualne aktivnosti
Čak i kad se takve veze nadu seks je samo jedna od stavki veze dakle klasika no može biti i veza je ok ali im seks nije toliko napet tj ima ga ali koliko njima samima odgovara
To vam je veza izmedu manje seksa= duhovnija rasa
Više žena na faksu od muških=one više oće a nema tih muških još = dolazi do neravnoteže u sustavu= sustav pada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a ne kažeš dok se uči u školi daleko je više cura koje su odlične i bolje, a kad se dijele poslovi i funkcije žene jednostavno nestanu, sve muški, ne zna se koji je važniji od kojegRayMabus wrote:Ujedno ovo vam je razlog zašto sam ja iako sam za obrazovanje ljudi sad oštro protiv žena masovno na faksuRayMabus wrote:Postoji veza izmedu manje seksa= duhovnija rasa no Red Wolf je nezna objasnit
Svaka nova generacija je pametnija od roditelja šta znači da se neće zadovoljavati samo elementarnim stvarima kod partnera nego tražit i nešto više dakle i sugovornika za razgovor dakle teže traženju srodne duše
A pošto je to novi uvjet sve je teže naći to i tu dolazimo do manje veza ,odustjanja od traženja i imamo pad seksualne aktivnosti
Čak i kad se takve veze nadu seks je samo jedna od stavki veze dakle klasika no može biti i veza je ok ali im seks nije toliko napet tj ima ga ali koliko njima samima odgovara
Više žena na faksu od muških=one više oće a nema tih muških još = dolazi do neravnoteže u sustavu= sustav pada
immortal-
2014-04-16
Muški se više koncentriraju na posao
2014-04-11
Seks vole samo oni koji i inače nemaju što jebati.
crvenkasti-
2014-04-17
kako nemaju, a rujkacrvenkasti wrote:Seks vole samo oni koji i inače nemaju što jebati.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kao i tiRayMabus wrote:Muški se više koncentriraju na posao
cijeli dan razmišljaš kako ipak nećeš ništa raditi
immortal-
2014-04-16
je, treba ih poskidat a ne da se kurcemortal wrote:a ne kažeš dok se uči u školi daleko je više cura koje su odlične i bolje, a kad se dijele poslovi i funkcije žene jednostavno nestanu, sve muški, ne zna se koji je važniji od kojegRayMabus wrote:Ujedno ovo vam je razlog zašto sam ja iako sam za obrazovanje ljudi sad oštro protiv žena masovno na faksuRayMabus wrote:Postoji veza izmedu manje seksa= duhovnija rasa no Red Wolf je nezna objasnit
evo ovako:
2014-04-19
kod vas se rade i studije u vezi te problematike
2014-04-16
As a historian and a Kremlin Scholar, what you saw in that letter was backstabbing par excellence. In Stalinist Russia, to rise in the Party, one not only attacked a person's competence but called into question the person's dedication to the cause. This same tactic was used in Nazi Germany to defeat a rival.prckov wrote:je, treba ih poskidat a ne da se kurcemortal wrote:a ne kažeš dok se uči u školi daleko je više cura koje su odlične i bolje, a kad se dijele poslovi i funkcije žene jednostavno nestanu, sve muški, ne zna se koji je važniji od kojegRayMabus wrote:Ujedno ovo vam je razlog zašto sam ja iako sam za obrazovanje ljudi sad oštro protiv žena masovno na faksuRayMabus wrote:Postoji veza izmedu manje seksa= duhovnija rasa no Red Wolf je nezna objasnit
evo ovako:
2014-04-19
ja sam samo sarkasticanmortal wrote:kod vas se rade i studije u vezi te problematike
naime feministice seru jos jedan krug
2014-04-19
Nerazmišljam,jednostavno odmaram i mozak na pašumortal wrote:kao i tiRayMabus wrote:Muški se više koncentriraju na posao
Posao je vezan uz materijalnu ravan,ženu i djecu nemam nit me to više zanima a imam par stanova,ono šta mi triba a triba mi malo zaradit ću i nekako ću se snać
2014-04-11
primjetila samprckov wrote:ja sam samo sarkasticanmortal wrote:kod vas se rade i studije u vezi te problematike
naime feministice seru jos jedan krug
immortal-
2014-04-16
ja da se nisam ozenio danas bi imo oko $2 000 000 kesaRayMabus wrote:Nerazmišljam,jednostavno odmaram i mozak na pašumortal wrote:kao i tiRayMabus wrote:Muški se više koncentriraju na posao
Posao je vezan uz materijalnu ravan,ženu i djecu nemam nit me to više zanima a imam par stanova,ono šta mi triba a triba mi malo zaradit ću i nekako ću se snać
lova bi radila za mene
2014-04-19
Nerazmišljam o ženama nego nogometu,proučavam nešto
Muške pokreće ljubav prema nekoj ženi a ne šta oće ona,društvo ili roditelji
Ako se sve svodi na biološki opstanak onda zašto kupiti pokvarenu robu kojoj je istekao rok trajanja kad ima mladog mesa u Jemenu i zemljama trećeg svijeta na bacanje
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/un-na-ivici-gladi-18-miliona-osoba-u-jemenu
Muške pokreće ljubav prema nekoj ženi a ne šta oće ona,društvo ili roditelji
Ako se sve svodi na biološki opstanak onda zašto kupiti pokvarenu robu kojoj je istekao rok trajanja kad ima mladog mesa u Jemenu i zemljama trećeg svijeta na bacanje
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/un-na-ivici-gladi-18-miliona-osoba-u-jemenu
2014-04-11
iskreno hebeš tebe ako imaš stanove a ne znaš zaraditi na njimaRayMabus wrote:mortal wrote:RayMabus wrote: imam par stanova,ono šta mi triba a triba mi malo zaradit ću i nekako ću se snać
smišljaš šta ćeš i kako ćeš
prijavi sezonsko iznajmljivanje pa si zaradi, preko zime lezi punog džepa
immortal-
2014-04-16
Pa nemam potribe,za sebe imam,ja ću se snaći i bez togamortal wrote:iskreno hebeš tebe ako imaš stanove a ne znaš zaraditi na njimaRayMabus wrote:mortal wrote:RayMabus wrote: imam par stanova,ono šta mi triba a triba mi malo zaradit ću i nekako ću se snać
smišljaš šta ćeš i kako ćeš
prijavi sezonsko iznajmljivanje pa si zaradi, preko zime lezi punog džepa
2014-04-11
Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
2014-04-11
kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
immortal-
2014-04-16
Pa ako bude,šta ja znam,mene to i ovako nezanima,nije mi bitno tu ništa,nisam u tim vodama uopće,to stoji sa strane pa ako koja naleti to će dobitmortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
2014-04-11
kaj se moraš ženit da bi nekoj ženi nešto poklonio? dao, ostavio....mortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
2014-12-30
možda ti ja naletim :-DRayMabus wrote:Pa ako bude,šta ja znam,mene to i ovako nezanima,nije mi bitno tu ništa,nisam u tim vodama uopće,to stoji sa strane pa ako koja naleti to će dobitmortal wrote:kako ćeš dati ženi ako se ne ženišRayMabus wrote:Dat ću ženi stanove,mene to nezanima,to njih zanima a ne mene
2014-04-16
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
Page 12 of 13