ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve se manje seksamo. U čemu je problem?

Page 8 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 Empty Re: Sve se manje seksamo. U čemu je problem?

Post by Guest 16/11/2018, 19:47

RayMabus wrote:Radije bih ovu tv s dvadeset sportskih programa ,gleda mi se Slovenija večeras u ligi nacija a nemam tu šemu sa sto kanala

Ja i mačak se stisli na kauču,zima i beštiji

Šta ću ja vatat više mogu uvatit samo ove rastavljene ili one karijera šema a te su ti bolje držat krokodila u kući nego njih

eto mos imat i zensku i krokodila u kuci ko i ovaj lik sto snima....   Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602 

samo je problem da li ces im se svidjet, sa zenskom je lagano jer su bezopasne, ali ako se krokodilu ne svidjas mos zavrsit u zelucu pa treba pazit  Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602

Guest
Guest

Back to top Go down

Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 Empty Re: Sve se manje seksamo. U čemu je problem?

Post by immortal 16/11/2018, 19:47

Hektorović wrote:
mortal wrote:
Hektorović wrote:longi, smanji kriterije, pojebi nešto :D
ako je stvar u ovoj riječi mogao bi i tebe
lijepo vam je crvenkasti rekao
gdje je ljubav ...

Ljubav je za djecu i low IQ...

Kakva jebena ljubav u muško ženskim odnosima...
zato nema sexa
zato morate plaćati, a nema ni prostitutki 
sve ostaje na jakoj jezičini i iluziji o jebachini ihihihih

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/11/2018, 19:48

epikur37 wrote:Kaj se tiče žena mogu iskreno  reći samo da se nikad nisam osjećao da sam toliko poželjan kao zadnjih godina.

Imam 40 godina, dobrog iskustva, šarm i duhovitost, em sam sportaš i dobro se držim em privatno i materijalno  vrlo uspješan.

Na poslu radim s dvije asistentice, obije po 30 god, plava i brineta...super se zezamo  :) ali i inače sa ženama općenito  je vrlo lako i slatko, doista. 

Jasno bez namjere da napravim išta konkretno ali je fora i čini zadovoljstvo imati opuštenu i duhovitu komunkaciju.

Ti si mekan, ja volim biti strog kad sam u situaciji :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/11/2018, 19:49

mortal wrote:zato nema sexa
zato morate plaćati, a nema ni prostitutki 
sve ostaje na jakoj jezičini i iluziji o jebachini ihihihih

Svi nekako plate... samo netko dobije više, netko manje

Tržište i robna razmjena...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by immortal 16/11/2018, 19:49

RayMabus wrote:

naloži

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2018, 19:49

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:Kaj se tiče žena mogu iskreno  reći samo da se nikad nisam osjećao da sam toliko poželjan kao zadnjih godina.

Imam 40 godina, dobrog iskustva, šarm i duhovitost, em sam sportaš i dobro se držim em privatno i materijalno  vrlo uspješan.

Na poslu radim s dvije asistentice, obije po 30 god, plava i brineta...super se zezamo  :) ali i inače sa ženama općenito  je vrlo lako i slatko, doista. 

Jasno bez namjere da napravim išta konkretno ali je fora i čini zadovoljstvo imati opuštenu i duhovitu komunkaciju.

Stvar je kartaktera, ja sam mekši pa one mene cimaju :D inače su lijepe  i bistre ženske.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 19:51

Leteca Pegla wrote:
RayMabus wrote:Radije bih ovu tv s dvadeset sportskih programa ,gleda mi se Slovenija večeras u ligi nacija a nemam tu šemu sa sto kanala

Šta ću ja vatat više mogu uvatit samo ove rastavljene ili one karijera šema a te su ti bolje držat krokodila u kući nego njih

eto mos imat i zensku i krokodila u kuci ko i ovaj lik sto snima....   Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602 

samo je problem da li ces im se svidjet, sa zenskom je lagano jer su bezopasne, ali ako se krokodilu ne svidjas mos zavrsit u zelucu pa treba pazit  Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602
Moraš ga samo dobro nahranit pa nemaš brige ni straha, a nije ni skup za održavanje, pojede jednu kravu dnevno  pirat
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/11/2018, 19:59

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

Stvar je kartaktera, ja sam mekši pa one mene cimaju :D inače su lijepe  i bistre ženske.

Ja se volim malo igrati sa ženskim psihologijama :D Udarati po slabim točkama...  Onda drugi dan komplimenti i tako :D  Malo bahato malo skromno :D Malo ignoriranja malo intresiranja... Uvijek off balance :D :D

U šali naravno... ili ne baš šali :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2018, 20:02

Meni se najdraže igrat klitorisom

Flertovanje nevolim,to je za primitivne rase,to odma pošaljem u tri pičke materine
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2018, 20:04

melkior wrote:Moraš ga samo dobro nahranit pa nemaš brige ni straha, a nije ni skup za održavanje, pojede jednu kravu dnevno  Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 Icon_pirat

ma ne, manje. Oni ne trebaju puno hrane, hladnokrvni su. Krokodil ti moze komotno prezivit 6 mjeseci bez hrane, samo jelte, nije pametno biti u blizini nakon tako dugackog perioda posta... Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602 

toliko pesimizma u topiku, evo sta fali ovoj curi recimo na primjer, cak se i krokodilijanu svidja... Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 16/11/2018, 20:05

RayMabus wrote:Meni se najdraže igrat klitorisom

Flertovanje nevolim,to je za primitivne rase,to odma pošaljem u tri pičke materine

Seli se na zapad i otvori tinder, nešto ćeš već upecat :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2018, 20:10

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Meni se najdraže igrat klitorisom

Seli se na zapad i otvori tinder, nešto ćeš već upecat :D
Da,dlake u ustima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:15

Leteca Pegla wrote:
melkior wrote:Moraš ga samo dobro nahranit pa nemaš brige ni straha, a nije ni skup za održavanje, pojede jednu kravu dnevno  Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 Icon_pirat

ma ne, manje. Oni ne trebaju puno hrane, hladnokrvni su. Krokodil ti moze komotno prezivit 6 mjeseci bez hrane, samo jelte, nije pametno biti u blizini nakon tako dugackog perioda posta... Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602 

toliko pesimizma u topiku, evo sta fali ovoj curi recimo na primjer, cak se i krokodilijanu svidja... Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1f602
Ma jel ga to hrani kikirikijem  Basketball
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:21

Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg  u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:25

melkior wrote:Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg  u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost

To je uostalom ono što žene prepoznaju i što ih privlači vama, unutarnja snaga i moć koja dominira okolinom 

Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 1*ommkfJ9_EJ5IOB4ygsqVGg
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:30

Uostalom, čovjek vam je sve rekao, ne zajebavajte se s njim,  s njim se nitko ne zajebava:

Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 Quotation-Vladimir-Putin-It-s-better-not-to-argue-with-women-68-55-96

Sve se manje seksamo. U čemu je problem? - Page 8 Putin_2288082b
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:39

Žene nisu stvorene da vode, već da budu vođene, ali jeste li vi dovoljno snažni da one to prepoznaju i da vas slijede? Biti snažan iznutra znači prethodno biti sam. U tome je suština muške seksualnosti ali i sazdanosti samog svemira:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:45

Vjerujete li u ono što radite? Istinski snažan čovjek ne traži odobrenje od okoline za ono što radi ili što misli. On NIJE ŽENA da treba 10 prijateljica i odbor za potporu jer će u protivnom slomiti nokat. 

Finally, it was a good death.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 20:56

Što znači biti muško?

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 16/11/2018, 21:07

melkior wrote:Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg  u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost
a ženska? :D
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by melkior 16/11/2018, 21:14

Što znači biti muško?

Znači oglušiti, a ipak stvarati prekrasnu glazbu. Znači prkosno stati sam protiv čitavog svijeta. Nema ničeg lijepog u tome što si muško. Ne mora ni biti, jer biti muško znači srati u gaće od straha, a ipak učiniti ono što je potrebno da te zapamte, da ostaviš trag u svemiru

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics