Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Sve se manje seksamo. U čemu je problem?
RayMabus wrote:Radije bih ovu tv s dvadeset sportskih programa ,gleda mi se Slovenija večeras u ligi nacija a nemam tu šemu sa sto kanala
Ja i mačak se stisli na kauču,zima i beštiji
Šta ću ja vatat više mogu uvatit samo ove rastavljene ili one karijera šema a te su ti bolje držat krokodila u kući nego njih
eto mos imat i zensku i krokodila u kuci ko i ovaj lik sto snima....
samo je problem da li ces im se svidjet, sa zenskom je lagano jer su bezopasne, ali ako se krokodilu ne svidjas mos zavrsit u zelucu pa treba pazit
Guest- Guest
zato nema sexaHektorović wrote:mortal wrote:ako je stvar u ovoj riječi mogao bi i tebeHektorović wrote:longi, smanji kriterije, pojebi nešto :D
lijepo vam je crvenkasti rekao
gdje je ljubav ...
Ljubav je za djecu i low IQ...
Kakva jebena ljubav u muško ženskim odnosima...
zato morate plaćati, a nema ni prostitutki
sve ostaje na jakoj jezičini i iluziji o jebachini ihihihih
2014-04-16
epikur37 wrote:Kaj se tiče žena mogu iskreno reći samo da se nikad nisam osjećao da sam toliko poželjan kao zadnjih godina.
Imam 40 godina, dobrog iskustva, šarm i duhovitost, em sam sportaš i dobro se držim em privatno i materijalno vrlo uspješan.
Na poslu radim s dvije asistentice, obije po 30 god, plava i brineta...super se zezamo :) ali i inače sa ženama općenito je vrlo lako i slatko, doista.
Jasno bez namjere da napravim išta konkretno ali je fora i čini zadovoljstvo imati opuštenu i duhovitu komunkaciju.
Ti si mekan, ja volim biti strog kad sam u situaciji :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mortal wrote:zato nema sexa
zato morate plaćati, a nema ni prostitutki
sve ostaje na jakoj jezičini i iluziji o jebachini ihihihih
Svi nekako plate... samo netko dobije više, netko manje
Tržište i robna razmjena...
2018-04-10
naložiRayMabus wrote:
2014-04-16
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kaj se tiče žena mogu iskreno reći samo da se nikad nisam osjećao da sam toliko poželjan kao zadnjih godina.
Imam 40 godina, dobrog iskustva, šarm i duhovitost, em sam sportaš i dobro se držim em privatno i materijalno vrlo uspješan.
Na poslu radim s dvije asistentice, obije po 30 god, plava i brineta...super se zezamo :) ali i inače sa ženama općenito je vrlo lako i slatko, doista.
Jasno bez namjere da napravim išta konkretno ali je fora i čini zadovoljstvo imati opuštenu i duhovitu komunkaciju.
Stvar je kartaktera, ja sam mekši pa one mene cimaju :D inače su lijepe i bistre ženske.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moraš ga samo dobro nahranit pa nemaš brige ni straha, a nije ni skup za održavanje, pojede jednu kravu dnevnoLeteca Pegla wrote:RayMabus wrote:Radije bih ovu tv s dvadeset sportskih programa ,gleda mi se Slovenija večeras u ligi nacija a nemam tu šemu sa sto kanala
Šta ću ja vatat više mogu uvatit samo ove rastavljene ili one karijera šema a te su ti bolje držat krokodila u kući nego njih
eto mos imat i zensku i krokodila u kuci ko i ovaj lik sto snima....
samo je problem da li ces im se svidjet, sa zenskom je lagano jer su bezopasne, ali ako se krokodilu ne svidjas mos zavrsit u zelucu pa treba pazit
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Stvar je kartaktera, ja sam mekši pa one mene cimaju :D inače su lijepe i bistre ženske.
Ja se volim malo igrati sa ženskim psihologijama :D Udarati po slabim točkama... Onda drugi dan komplimenti i tako :D Malo bahato malo skromno :D Malo ignoriranja malo intresiranja... Uvijek off balance :D :D
U šali naravno... ili ne baš šali :D
2018-04-10
Meni se najdraže igrat klitorisom
Flertovanje nevolim,to je za primitivne rase,to odma pošaljem u tri pičke materine
Flertovanje nevolim,to je za primitivne rase,to odma pošaljem u tri pičke materine
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Moraš ga samo dobro nahranit pa nemaš brige ni straha, a nije ni skup za održavanje, pojede jednu kravu dnevno
ma ne, manje. Oni ne trebaju puno hrane, hladnokrvni su. Krokodil ti moze komotno prezivit 6 mjeseci bez hrane, samo jelte, nije pametno biti u blizini nakon tako dugackog perioda posta...
toliko pesimizma u topiku, evo sta fali ovoj curi recimo na primjer, cak se i krokodilijanu svidja...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Meni se najdraže igrat klitorisom
Seli se na zapad i otvori tinder, nešto ćeš već upecat :D
2018-04-10
Da,dlake u ustimaHektorović wrote:RayMabus wrote:Meni se najdraže igrat klitorisom
Seli se na zapad i otvori tinder, nešto ćeš već upecat :D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma jel ga to hrani kikirikijemLeteca Pegla wrote:melkior wrote:Moraš ga samo dobro nahranit pa nemaš brige ni straha, a nije ni skup za održavanje, pojede jednu kravu dnevno
ma ne, manje. Oni ne trebaju puno hrane, hladnokrvni su. Krokodil ti moze komotno prezivit 6 mjeseci bez hrane, samo jelte, nije pametno biti u blizini nakon tako dugackog perioda posta...
toliko pesimizma u topiku, evo sta fali ovoj curi recimo na primjer, cak se i krokodilijanu svidja...
2015-08-09
Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost
2015-08-09
To je uostalom ono što žene prepoznaju i što ih privlači vama, unutarnja snaga i moć koja dominira okolinommelkior wrote:Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost
2015-08-09
Uostalom, čovjek vam je sve rekao, ne zajebavajte se s njim, s njim se nitko ne zajebava:
2015-08-09
Žene nisu stvorene da vode, već da budu vođene, ali jeste li vi dovoljno snažni da one to prepoznaju i da vas slijede? Biti snažan iznutra znači prethodno biti sam. U tome je suština muške seksualnosti ali i sazdanosti samog svemira:
2015-08-09
Vjerujete li u ono što radite? Istinski snažan čovjek ne traži odobrenje od okoline za ono što radi ili što misli. On NIJE ŽENA da treba 10 prijateljica i odbor za potporu jer će u protivnom slomiti nokat.
Finally, it was a good death.
Finally, it was a good death.
2015-08-09
a ženska?melkior wrote:Ljudi, nebitno je jel seksate ili ne. Ono što je bitno je koliko ste dobri u svom poslu i koliko uživate u njemu, koliko vam je ono što radite donijelo dugotrajne sreće i zadovoljstva, koliko se u onome što radite, doista osjećate kao Vi. Uspješni i sretni ljudi u životu zrače aurom, i stoga su i privlačni drugim ljudima, imaju ono NEŠTO što se ne može definirati samo novcem, novac kao žene nisu ono što vas čine uspješnima, to su tek indikatori, vanjski znakovi nečeg snažnijeg u vama, KARIZME koja plijeni, osobne SNAGE I MOĆI koja traži, zahtijeva i dobiva RESPEKT. U tome se sastoji i u tome je sadržana muška seksualnost
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Što znači biti muško?
Znači oglušiti, a ipak stvarati prekrasnu glazbu. Znači prkosno stati sam protiv čitavog svijeta. Nema ničeg lijepog u tome što si muško. Ne mora ni biti, jer biti muško znači srati u gaće od straha, a ipak učiniti ono što je potrebno da te zapamte, da ostaviš trag u svemiru
Znači oglušiti, a ipak stvarati prekrasnu glazbu. Znači prkosno stati sam protiv čitavog svijeta. Nema ničeg lijepog u tome što si muško. Ne mora ni biti, jer biti muško znači srati u gaće od straha, a ipak učiniti ono što je potrebno da te zapamte, da ostaviš trag u svemiru
2015-08-09
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Pregovori BiH i MMF-a blokirani, u Sarajevu ne znaju u čemu je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
» Poticaji rastu a poljoprivreda propada. U čemu je problem ?
» Koli:Stvarno ne znam u cemu je problem nekom cestitati rodjendan
» Pa, ako je se čisto, objavite sve imovinske kartice. U čemu je problem? I odgovorite konkretno i detaljno na pitanja. Za to vas i plaćamo.
» nista manje zupanija/opcina i vise novca lokalnoj upravi , nedilja je problem
Page 8 of 13