Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Da je jugoslavija,kolinda bi bila predsjednica.....pristala bi naravno,...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
TeškoStribor wrote:Eva wrote:Ne dokazuje se to molitvom. Znaju svi kak se Muslimane, a i Židove, najlakše prepozna.Stribor wrote:zgdosada wrote:Ne kojem je to jezik majke ti tvoje "region & west balkan" ? Koji je to kurac ? regija i zapadni balkan ? Koja regija ? To kada balija pokušava biti europejac.Stribor wrote:dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Ne znam ča vam je to, ali region & West Balkan je očividan va vsih medijih od Sutle do Gevgelije.
1)Majke ti tvoje? Nimaš se potribe jaditi na mene i još manje na moju mat.
Niti moja mat niti ja vam nismo krivi ča su vas vaši peljači potli smrti dr. Tudjmana upeljali najzad va ta balkanski kotac.
2)Region & West Balkan sam s nakanom ukosil kako bih citiral vaše medije i zaprav ukazal koliko je to loše za Hrvatsku.
3)Nisam balija nego Hrvat i rimokatoličan ako te to zanima. Odkud ti uobće ta misal da sam Muslim? Je l' ti tribam morda i ''Očenaš'' izmoliti?
Da. A kako se vi Semiti med sobom prepoznajete?
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
Jugoslavija nije uspjela jer se hrvatsko viđenje zajednice ravnopravnih narodah sudarilo sa stvarnošću velikosrbske hegemonije. Opet bi se ponovilo isto jer mi Hrvati ulazimo čista srca u dogovore, a Srbi s namjerom da prevare.
Točno! I žicare. Jučer sam se osvjedočila u komunikaciji sa Stanojkom, sam išče, daj, daj, daj.
Guest- Guest
Jesi li dala?Eva wrote:Točno! I žicare. Jučer sam se osvjedočila u komunikaciji sa Stanojkom, sam išče, daj, daj, daj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stvarno, koliko te plaćaju da mrziš našu predsjednicu? Opsjednut si njome kao tinejdžer seksom. Sve i da bi bila jugoslavenska predsjednica, ako bi zastupala hrvatske interese, neka!v_vlado wrote:Da je jugoslavija,kolinda bi bila predsjednica.....pristala bi naravno,...
Da, vidio sam, valjda ciganska krv pa prose.Eva wrote:Točno! I žicare. Jučer sam se osvjedočila u komunikaciji sa Stanojkom, sam išče, daj, daj, daj.
sta ce im stranka kad imaju Madjarsku :)
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
I? Gde smo stali?Eva wrote:Ne, još pregovaramo.
Ne plačaju me ,ja plačam nju a laže čim zine,gora je od svojih prethodnika i provodi politiku zločinačke organizacije koja je opljačkala hrvatski narod.....Regoč wrote:Stvarno, koliko te plaćaju da mrziš našu predsjednicu? Opsjednut si njome kao tinejdžer seksom. Sve i da bi bila jugoslavenska predsjednica, ako bi zastupala hrvatske interese, neka!v_vlado wrote:Da je jugoslavija,kolinda bi bila predsjednica.....pristala bi naravno,...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Bome, skojevac na djelu. "Samo tako, ušli smo u ključna dva i pol tjedna. Sad treba zapeti!", viče drug sekretar iza Vladinih leđa.v_vlado wrote:Ne plačaju me ,ja plačam nju a laže čim zine,gora je od svojih prethodnika i provodi politiku zločinačke organizacije koja je opljačkala hrvatski narod.....Regoč wrote:Stvarno, koliko te plaćaju da mrziš našu predsjednicu? Opsjednut si njome kao tinejdžer seksom. Sve i da bi bila jugoslavenska predsjednica, ako bi zastupala hrvatske interese, neka!v_vlado wrote:Da je jugoslavija,kolinda bi bila predsjednica.....pristala bi naravno,...
Last edited by Regoč on 21/10/2015, 18:10; edited 1 time in total (Reason for editing : zatipak)
takva stranka bi bila protuustavna, ukratko.
Kakogod,sada sastavitzi nes slicno Jugi,iz ovih ostataka zgrcenih drzavica,za rezultat bi imalo nes u oblicju Frankensteinovog bica...Zombieland
Guest- Guest
Točno.kic wrote:takva stranka bi bila protuustavna, ukratko.
Guest- Guest
koga to briga..red wolf wrote:Točno.kic wrote:takva stranka bi bila protuustavna, ukratko.
Guest- Guest
Naravno da je bitno.bogomdani wrote:koga to briga..red wolf wrote:Točno.kic wrote:takva stranka bi bila protuustavna, ukratko.
Guest- Guest
Ma...tko kod vas jos postiva Ustav..pocevsi od Politicara...nadalje ne vrijedi niti spominjati...red wolf wrote:Naravno da je bitno.bogomdani wrote:koga to briga..red wolf wrote:Točno.kic wrote:takva stranka bi bila protuustavna, ukratko.
Guest- Guest
Pa sad...bogomdani wrote:Ma...tko kod vas jos postiva Ustav..pocevsi od Politicara...nadalje ne vrijedi niti spominjati...red wolf wrote:Naravno da je bitno.bogomdani wrote:koga to briga..red wolf wrote:Točno.kic wrote:takva stranka bi bila protuustavna, ukratko.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Proruska stranka u uvjerljivom vodstvu na latvijskim izborima
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
Page 5 of 6