Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Grudni koš sportski model, nije raskoš, ali i dulje će odolijevat gravitaciji. Ostalo kak treba, s naglaskom da mi mini suknje stoje savršeno zbog najljepših nogu foruma i okolice.
Last edited by Eva on 20/10/2015, 10:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nista nije nemoguce. Sta nudis sele?Eva wrote:Kaja će Džanga a ja Stanojka, obrlatit. Ostali nisu problem.crvenkasti wrote:Trebamo se složiti da mi hoćemo.
A Srbi su glupi i naivni, opet ćemo ih nagovoriti i zajebati.
Novu Jugoslaviju, novi početak:)Stanojko wrote:Nista nije nemoguce. Sta nudis sele?Eva wrote:Kaja će Džanga a ja Stanojka, obrlatit. Ostali nisu problem.crvenkasti wrote:Trebamo se složiti da mi hoćemo.
Guest- Guest
Am najte.....ćuba mi do poda...Eva wrote:Grudni koš sportski model, nije raskoš, ali i dulje će odolijevat gravitaciji. Ostalo kak treba, s naglaskom da mi mini suknje stoje savršeno zbog najljepših nogu foruma i okolice.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa ja sam miss foruma, kaj to nisi znal?v_vlado wrote:Am najte.....ćuba mi do poda...Eva wrote:Grudni koš sportski model, nije raskoš, ali i dulje će odolijevat gravitaciji. Ostalo kak treba, s naglaskom da mi mini suknje stoje savršeno zbog najljepših nogu foruma i okolice.
Guest- Guest
Floskule, floskule... Konkretnije?Eva wrote:Novu Jugoslaviju, novi početak:)Stanojko wrote:Nista nije nemoguce. Sta nudis sele?Eva wrote:Kaja će Džanga a ja Stanojka, obrlatit. Ostali nisu problem.crvenkasti wrote:Trebamo se složiti da mi hoćemo.
Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Guest- Guest
Živim u neznanju,jedan nula za tebe...Eva wrote:Pa ja sam miss foruma, kaj to nisi znal?v_vlado wrote:Am najte.....ćuba mi do poda...Eva wrote:Grudni koš sportski model, nije raskoš, ali i dulje će odolijevat gravitaciji. Ostalo kak treba, s naglaskom da mi mini suknje stoje savršeno zbog najljepših nogu foruma i okolice.
2015-07-28
Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Jer jednostavno kao nacije nestaju a nema jake države ili saveza da ih od toga obrani
Sviđalo se to nekom ili ne
Oni dolaze
Jer jednostavno kao nacije nestaju a nema jake države ili saveza da ih od toga obrani
Oni dolaze
stenjalica-
2015-10-18
Nažalost našao sam i sam. I pogledao o kome se radi. Znači svaki članak koji je u životu napisao ima riječi ustaše ili antifašisti u sebi.epikur37 wrote:zgdosada wrote:Mene samo zanima tko je autor ovog govneta ?
AUTOR:
Goran Gerovac
Guest- Guest
I u sportovima bumo jaki....
2015-07-28
Kakvoj novoj Jugoslaviji? Vi ste već u novoj mega-Jugoslaviji.
stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Otvorim ti ja oči, mam, niš ne briniv_vlado wrote:Živim u neznanju,jedan nula za tebe...Eva wrote:Pa ja sam miss foruma, kaj to nisi znal?v_vlado wrote:Am najte.....ćuba mi do poda...Eva wrote:Grudni koš sportski model, nije raskoš, ali i dulje će odolijevat gravitaciji. Ostalo kak treba, s naglaskom da mi mini suknje stoje savršeno zbog najljepših nogu foruma i okolice.
Guest- Guest
Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
Guest- Guest
Jebozovna?Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
sasvim sigurno,trebaju se i jedni i drugi osvjestiti ili će ih albanci,islam i Turska pregaziti a sada i izbjeglice
Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole tu se mora doći do povijesnog kompromisa uprkos protivljenju Engleske,Francuske,SAD i Njemačke koji bi da im Balkan bude poligon za klanja i uništavanja bioloških resursa ova dva naroda
Sad se u igru vraća i Turska šta je ogromna opasnost
stenjalica-
2015-10-18
Pa kaj ni bilo dost sexanja na ovim prostorima? 25 godina vas jebu svi, sad je red na malo apstinencije i prelaska postepeno iz objekta u subjekt, kaj ne?dzango wrote:Jebozovna?Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
Guest- Guest
Važi. Ajmo mala u taj šaš, namesti se ko što znaš.Eva wrote:Pa kaj ni bilo dost sexanja na ovim prostorima? 25 godina vas jebu svi, sad je red na malo apstinencije i prelaska postepeno iz objekta u subjekt, kaj ne?dzango wrote:Jebozovna?Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
Last edited by dzango on 20/10/2015, 10:52; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
More a šjor ero nek provjeri vanjštinu, viš kako se zalijepio za Koli :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Biće voli plavo...epikur37 wrote:Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
More a šjor ero nek provjeri vanjštinu, viš kako se zalijepio za Koli :)
2015-07-28
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Proruska stranka u uvjerljivom vodstvu na latvijskim izborima
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
Page 2 of 6