Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Laki muškarcidzango wrote:Svrbi. Takvi smo mi Srbi.Eva wrote:Pa kaj je tebi još do togadzango wrote:Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
Dobro zapažanje, nisi ti baš običan forumaš, ima tu psihoanalitičkog klikera
Guest- Guest
Eva wrote:Laki muškarcidzango wrote:Svrbi. Takvi smo mi Srbi.Eva wrote:Pa kaj je tebi još do togadzango wrote:Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
Pleonazam.Eva wrote:Laki muškarcidzango wrote:Svrbi. Takvi smo mi Srbi.Eva wrote:Pa kaj je tebi još do togadzango wrote:Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Stribor-
2015-09-22
Isprike, u pravu si. Muškarcidzango wrote:Pleonazam.Eva wrote:Laki muškarcidzango wrote:
Svrbi. Takvi smo mi Srbi.
Guest- Guest
Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
2014-04-19
Ispao ti jezik.Eva wrote:Isprike, u pravu si. Muškarcidzango wrote:Pleonazam.Eva wrote:Laki muškarcidzango wrote:
Svrbi. Takvi smo mi Srbi.
2014-04-19
dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Ne znam ča vam je to, ali region & West Balkan je očividan va vsih medijih od Sutle do Gevgelije.
Stribor-
2015-09-22
Gde ćeš veće Jugoslavije od EU.Stribor wrote:dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Ne znam ča vam je to, ali region & West Balkan je očividan va vsih medijih od Sutle do Gevgelije.
2014-04-19
Ne kojem je to jezik majke ti tvoje "region & west balkan" ? Koji je to kurac ? regija i zapadni balkan ? Koja regija ? To kada balija pokušava biti europejac.Stribor wrote:dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Guest- Guest
zgdosada wrote:Ne kojem je to jezik majke ti tvoje "region & west balkan" ? Koji je to kurac ? regija i zapadni balkan ? Koja regija ? To kada balija pokušava biti europejac.Stribor wrote:dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
1)Majke ti tvoje? Nimaš se potribe jaditi na mene i još manje na moju mat.
Niti moja mat niti ja vam nismo krivi ča su vas vaši peljači potli smrti dr. Tudjmana upeljali najzad va ta balkanski kotac.
2)Region & West Balkan sam s nakanom ukosil kako bih citiral vaše medije i zaprav ukazal koliko je to loše za Hrvatsku.
3)Nisam balija nego Hrvat i rimokatoličan ako te to zanima. Odkud ti uobće ta misal da sam Muslim? Je l' ti tribam morda i ''Očenaš'' izmoliti?
Stribor-
2015-09-22
Ne dokazuje se to molitvom. Znaju svi kak se Muslimane, a i Židove, najlakše prepozna.Stribor wrote:zgdosada wrote:Ne kojem je to jezik majke ti tvoje "region & west balkan" ? Koji je to kurac ? regija i zapadni balkan ? Koja regija ? To kada balija pokušava biti europejac.Stribor wrote:dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Niti moja mat niti ja vam nismo krivi ča su vas vaši peljači potli smrti dr. Tudjmana upeljali najzad va ta balkanski kotac.
2)Region & West Balkan sam s nakanom ukosil kako bih citiral vaše medije i zaprav ukazal koliko je to loše za Hrvatsku.
3)Nisam balija nego Hrvat i rimokatoličan ako te to zanima. Odkud ti uobće ta misal da sam Muslim? Je l' ti tribam morda i ''Očenaš'' izmoliti?
Guest- Guest
Pa gdje si ti misice? Jesu li ti narasle sisice?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
'Zdravo Marijo' treba promijeniti u 'Bok Marijo'.
crvenkasti-
2014-04-17
Jugoslavenstvo je samo jedan od vidova iskazivanja hrvatstva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne. Kozmoplitizma u ono vrijeme.jastreb wrote:Jugoslavenstvo je samo jedan od vidova iskazivanja hrvatstva.
Guest- Guest
Mislim i na ono i na sadašnje vrijeme.red wolf wrote:Ne. Kozmoplitizma u ono vrijeme.jastreb wrote:Jugoslavenstvo je samo jedan od vidova iskazivanja hrvatstva.
Netko voli Hrvatsku i misli da je najbolje da bude samostalna država. I osoba B voli Hrvatsku i misli da bi joj najbolje bilo u nekoj katoličkoj federaciji sa osloncem na Beč. I osoba C voli također Hrvatsku i smatra da joj je najbolje u zajednici sa drugim jugoslavenskim narodima.
Isto je i sa srpstvom,slovenstvom,crnogorstvom....Neki bi htjeli biti samostalni,neki u Jugi.
E,sad to što jedni iskuljučuju one druge i proglašavaju da su u krivu,to je poznata stvar.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva wrote:Ne dokazuje se to molitvom. Znaju svi kak se Muslimane, a i Židove, najlakše prepozna.Stribor wrote:zgdosada wrote:Ne kojem je to jezik majke ti tvoje "region & west balkan" ? Koji je to kurac ? regija i zapadni balkan ? Koja regija ? To kada balija pokušava biti europejac.Stribor wrote:dzango wrote:Hrvatska se već nalazi u mega-Jugoslaviji.Stribor wrote:Skoro pa ju i imate - region, West Balkan (SFRJ minus Slovenija plus Albanija).
Da. A kako se vi Semiti med sobom prepoznajete?
Stribor-
2015-09-22
Neki jugosloven koji očito ne zna da bi takva stranka bila zabranjena.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zalaganje za Jugoslaviju je protuustavna kategorija, a ovo su probni baloni da se zaboravi zločinački karakter jugoslovenstva.
Da je jugoslavija,kolinda bi bila predsjednica.....pristala bi naravno,...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Proruska stranka u uvjerljivom vodstvu na latvijskim izborima
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
Page 4 of 6