Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Na izborima i stranka koja traži obnovu Jugoslavije!
Biće voli plavo...epikur37 wrote:Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Jer jednostavno kao nacije nestaju a nema jake države ili saveza da ih od toga obrani
Sviđalo se to nekom ili ne
Oni dolaze
neka konfederacija možda
More a šjor ero nek provjeri vanjštinu, viš kako se zalijepio za Koli :)
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nisi dorastao ozbiljnosti situacije.dzango wrote:Važi. Ajmo mala u taj šaš, namesti se ko što znaš.Eva wrote:Pa kaj ni bilo dost sexanja na ovim prostorima? 25 godina vas jebu svi, sad je red na malo apstinencije i prelaska postepeno iz objekta u subjekt, kaj ne?dzango wrote:Jebozovna?Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Jer jednostavno kao nacije nestaju a nema jake države ili saveza da ih od toga obrani
Oni dolaze
neka konfederacija možda
Guest- Guest
Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Za pocetak...obecavajuce. Jos?
Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Guest- Guest
stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
Dobro zapažanje, nisi ti baš običan forumaš, ima tu psihoanalitičkog klikera
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i da imamo srpskog kraljacrvenkasti wrote:Trebamo se složiti da mi hoćemo.
A Srbi su glupi i naivni, opet ćemo ih nagovoriti i zajebati.
Tony Soprano-
2015-08-15
Zato si ti tu da me vodiš.Eva wrote:Nisi dorastao ozbiljnosti situacije.dzango wrote:Važi. Ajmo mala u taj šaš, namesti se ko što znaš.Eva wrote:Pa kaj ni bilo dost sexanja na ovim prostorima? 25 godina vas jebu svi, sad je red na malo apstinencije i prelaska postepeno iz objekta u subjekt, kaj ne?dzango wrote:Jebozovna?Eva wrote:Bez zezancije, vama treba neutralna osoba na čelu države, tj. anacionalna, a to sam ja. Pravedna, stroga, marljiva, skromna i više neg ugodne vanjštine.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati i Srbi kao i crnogorci ako misle uopće na Balkanu biološki opstati morat će prije ili kasnije u nekakav savez bez obzira na ustašovanje ili četnikovanje.
Oni dolaze
neka konfederacija možda
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
2014-04-19
Ne može. Monarhijom bi se umanjio moj položaj. Sekularna država u kojoj religije budu svedene na fakultativni sadržaj.Tony Soprano wrote:i da imamo srpskog kraljacrvenkasti wrote:Trebamo se složiti da mi hoćemo.
A Srbi su glupi i naivni, opet ćemo ih nagovoriti i zajebati.
Guest- Guest
Ove bande na balkanu samo je tito mogao držat na okupu,kad je on krepao,posvađalo i zamrzilo se to radi vlastitih interesa ,a kad sve ove državice propadnu ekonomski,moralno,politički u budućnosti moguć je neki savez na drugačijim temeljima i proširen za još koju državicu....sirotoslavija..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa ne trazim ja integraciju, vec ti... Daj ponudu koju ne mogu da odbijem...Eva wrote:Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
Guest- Guest
Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
2014-04-19
Sam jedan hint, di držiš konja?Stanojko wrote:Pa ne trazim ja integraciju, vec ti... Daj ponudu koju ne mogu da odbijem...Eva wrote:Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Guest- Guest
Sram te bilo!!!Eva wrote:Sam jedan hint, di držiš konja?Stanojko wrote:Pa ne trazim ja integraciju, vec ti... Daj ponudu koju ne mogu da odbijem...Eva wrote:Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Pa kaj je tebi još do togadzango wrote:Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
Guest- Guest
Ma ne bih, naravno. Ali, tim stavom stavljaš se u podređen položaj. Niš ne nudiš, u ničem ne sudjeluješStanojko wrote:Sram te bilo!!!Eva wrote:Sam jedan hint, di držiš konja?Stanojko wrote:Pa ne trazim ja integraciju, vec ti... Daj ponudu koju ne mogu da odbijem...Eva wrote:Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Guest- Guest
Svrbi. Takvi smo mi Srbi.Eva wrote:Pa kaj je tebi još do togadzango wrote:Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
2014-04-19
Naprotiv. Tvoj posao je da mene ubedis, a ne ja tebe. Dakle, ne postavlja se pitanje sta ja nudim, vec sta ti nudis da bi me ubedila? Pocelo je dobro, ali vec si u sledecem koraku pocela da "iskas"...Eva wrote:Ma ne bih, naravno. Ali, tim stavom stavljaš se u podređen položaj. Niš ne nudiš, u ničem ne sudjeluješStanojko wrote:Sram te bilo!!!Eva wrote:Sam jedan hint, di držiš konja?Stanojko wrote:Pa ne trazim ja integraciju, vec ti... Daj ponudu koju ne mogu da odbijem...Eva wrote:Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Stanojko wrote:Naprotiv. Tvoj posao je da mene ubedis, a ne ja tebe. Dakle, ne postavlja se pitanje sta ja nudim, vec sta ti nudis da bi me ubedila? Pocelo je dobro, ali vec si u sledecem koraku pocela da "iskas"...Eva wrote:Ma ne bih, naravno. Ali, tim stavom stavljaš se u podređen položaj. Niš ne nudiš, u ničem ne sudjeluješStanojko wrote:Sram te bilo!!!Eva wrote:Sam jedan hint, di držiš konja?Stanojko wrote:Pa ne trazim ja integraciju, vec ti... Daj ponudu koju ne mogu da odbijem...Eva wrote:Dvosjmjerni je odnos. Kaj ti daješ? Nemreš sam primat.Stanojko wrote:Eva wrote:Konkretno, povratak Kosova, za početak. Kaj ti nosiš u dotu?
Nisi Arap
Guest- Guest
Laki muškarcidzango wrote:Svrbi. Takvi smo mi Srbi.Eva wrote:Pa kaj je tebi još do togadzango wrote:Ne bi da me jebu u glavu. Ja bi radije da me jebozovna diktatorka zaskoči kad se kao ne nadam.Eva wrote:Pa zakaj se ti buniš? Oni imaju kauč, a ti si uvijek u niskom startu. Ak nekom odgovara ležećoi položaj, onda si to tidzango wrote:Još nam je samo psihijatar falio na forumu.epikur37 wrote:stenjalica wrote:Hrvati bi da ih Srbi poštuju a Srbi bi da ih Hrvati vole
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Proruska stranka u uvjerljivom vodstvu na latvijskim izborima
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
» Stranka Angele Merkel na lokalnim izborima izgubila od radkinalno desnog AfD-a
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Njemačka anti-imigrantska desničarska stranka AfD ostvarila znatan rezultat na lokalnim izborima
» HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti na Europskim izborima. Mi smo jedina prava hrvatska i europska stranka
Page 3 of 6