''PILOTI IZNAD IRSKE UGLEDALI NLO? U tijeku velika istraga: ‘Više jarkih objekata pratilo je istu putanju’''
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
''PILOTI IZNAD IRSKE UGLEDALI NLO? U tijeku velika istraga: ‘Više jarkih objekata pratilo je istu putanju’''
https://net.hr/webcafe/planet-x/piloti-iznad-irske-ugledali-nlo-u-tijeku-velika-istraga-vise-jarkih-objekata-pratilo-je-istu-putanju/
hehehehehe...Stvari se mijenjaju...hahahahahahahahahahahaha
hehehehehe...Stvari se mijenjaju...hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: ''PILOTI IZNAD IRSKE UGLEDALI NLO? U tijeku velika istraga: ‘Više jarkih objekata pratilo je istu putanju’''
Jest evo meni se digao na susjedu danas a cak ni ne izgleda nesto super. Stvari se mijenjaju jbg.
omni-
2014-04-12
Re: ''PILOTI IZNAD IRSKE UGLEDALI NLO? U tijeku velika istraga: ‘Više jarkih objekata pratilo je istu putanju’''
tik tak tik tak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
o dignut ćeš se uskoro, dignut...hahahahahahahahahahahahahaomni wrote:Jest evo meni se digao na susjedu danas a cak ni ne izgleda nesto super. Stvari se mijenjaju jbg.
red wolf-
2016-02-10
Vec sam se digao jutros, ubacio jutarnji program u svoj neutronski kapacitivni reflektor, i sagledao sta ce se desiti u sljedeca 2 mjeseca.red wolf wrote:o dignut ćeš se uskoro, dignut...hahahahahahahahahahahahahaomni wrote:Jest evo meni se digao na susjedu danas a cak ni ne izgleda nesto super. Stvari se mijenjaju jbg.
omni-
2014-04-12
Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
Sve su to pizdarije....
Nisi ti ništa sagledao...Ni tvoja vrsta.omni wrote:Vec sam se digao jutros, ubacio jutarnji program u svoj neutronski kapacitivni reflektor, i sagledao sta ce se desiti u sljedeca 2 mjeseca.red wolf wrote:o dignut ćeš se uskoro, dignut...hahahahahahahahahahahahahaomni wrote:Jest evo meni se digao na susjedu danas a cak ni ne izgleda nesto super. Stvari se mijenjaju jbg.
red wolf-
2016-02-10
E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
red wolf-
2016-02-10
Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.red wolf wrote:E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
neka dodju ali ako donesu najprodavaniji roman popizdit cu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma ne! To ti je Venera. Ali, kako se zrakoplov brzo kreće, njima se čini da se ona kreće, a i da ih je više...danni1 wrote:Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.red wolf wrote:E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
red wolf-
2016-02-10
Došli su odavno...hahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:neka dodju ali ako donesu najprodavaniji roman popizdit cu
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Došli su odavno...hahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:neka dodju ali ako donesu najprodavaniji roman popizdit cu
dobro to...mislio sam sluzbeno , vjerodajnice i taj kiceraj
i koja je njihova agenda ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Može bit ,svašta može bit al vanzemaljci ne mogu.red wolf wrote:Ma ne! To ti je Venera. Ali, kako se zrakoplov brzo kreće, njima se čini da se ona kreće, a i da ih je više...danni1 wrote:Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.red wolf wrote:E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
Ovisi...hehehehehehehehehehedebotoijusto wrote:red wolf wrote:Došli su odavno...hahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:neka dodju ali ako donesu najprodavaniji roman popizdit cu
dobro to...mislio sam sluzbeno , vjerodajnice i taj kiceraj
i koja je njihova agenda ?
red wolf-
2016-02-10
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Može bit ,svašta može bit al vanzemaljci ne mogu.red wolf wrote:Ma ne! To ti je Venera. Ali, kako se zrakoplov brzo kreće, njima se čini da se ona kreće, a i da ih je više...danni1 wrote:Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.red wolf wrote:E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
red wolf-
2016-02-10
ne budi tako siguran i isključiv :)danni1 wrote:Može bit ,svašta može bit al vanzemaljci ne mogu.red wolf wrote:Ma ne! To ti je Venera. Ali, kako se zrakoplov brzo kreće, njima se čini da se ona kreće, a i da ih je više...danni1 wrote:Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.red wolf wrote:E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahahadanni1 wrote:Otkad je čovjek poletio piloti svašta vide, nije to ništa novo niti se tu išta mijenja.
Sve su to pizdarije....
To je jače od mene.Noor wrote:ne budi tako siguran i isključiv :)danni1 wrote:Može bit ,svašta može bit al vanzemaljci ne mogu.red wolf wrote:Ma ne! To ti je Venera. Ali, kako se zrakoplov brzo kreće, njima se čini da se ona kreće, a i da ih je više...danni1 wrote:Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.red wolf wrote:
E ovo je bila Venera, ali im se pomutio vid pa su vidjeli više njih na nebu...hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Kad u nešto ne možeš vjerovat ne možeš, nema smisla forsirati i uvjeravat sam sebe i to.
Bravo deško! To se traži! Samo čvrsto pritom!danni1 wrote:To je jače od mene.Noor wrote:ne budi tako siguran i isključiv :)danni1 wrote:Može bit ,svašta može bit al vanzemaljci ne mogu.red wolf wrote:Ma ne! To ti je Venera. Ali, kako se zrakoplov brzo kreće, njima se čini da se ona kreće, a i da ih je više...danni1 wrote:
Svašta se njima priviđa, kakvi alkosi i narkomani voze te avione ovakva sporadična priviđenja nisu ništa čudno, naprotiv čudi me da ih nema puno više.
Kad u nešto ne možeš vjerovat ne možeš, nema smisla forsirati i uvjeravat sam sebe i to.
red wolf-
2016-02-10
opet rusi rade pizdarije a ;D
» MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
» '' SUSRETI IZNAD PACIFIKA AMERIKANCI POTVRDILI AUTENTIČNOST 'Da, snimke NLO-a koje su napravili naši piloti su prave i nemamo pojma što je to na njima' ''
» U tijeku velika mobilizacija: Sirijska vojska s Rusima, Hezbolahom i Iranom ide u napad na ISIS
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA CIJENE NAFTE U tijeku je velika rasprodaja na svim ključnim burzama: 'Ovoj priči nema kraja...' ''
» MIRO BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG, ISTRAGA U TIJEKU
» '' SUSRETI IZNAD PACIFIKA AMERIKANCI POTVRDILI AUTENTIČNOST 'Da, snimke NLO-a koje su napravili naši piloti su prave i nemamo pojma što je to na njima' ''
» U tijeku velika mobilizacija: Sirijska vojska s Rusima, Hezbolahom i Iranom ide u napad na ISIS
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA CIJENE NAFTE U tijeku je velika rasprodaja na svim ključnim burzama: 'Ovoj priči nema kraja...' ''
Page 1 of 5