Ljudi iseljavaju, a cijene nekretnina rastu..
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ljudi iseljavaju, a cijene nekretnina rastu..
kod bivše mi. u vart sve. od škole do vrtića kuće se iznajmljuju za 250-500. u utrinama kod placa stanovi se iznajmljuju za 150+ jednosobni kod vojne bolnice udubravi isto tako neki sitniš. soma kuna.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ako stvarno mislite, ozbiljno vam kažem. U suprotnom, možemo, ali nemojte očekivati. Bolje je tako, bez obzira što sad to ne izgleda tako.
crvenkasti-
2014-04-17
u jdnom trenu neki stanovi su se prodavali za 8.debotoijusto wrote:veber wrote:centar. dvije garaže i vanjsko pakirno. terasa, balkon. ako je stan o kojem marc priča malo je veći od moje spavaće sobe, a malo manji od blagavaonice.
nerealna je cijena od 400 ojra. ili možda je.
u centar mozes koliko hoces , potraznja je velika ovo sve drugo su samo puste zelje vlasnika nekretnina , kad dodje porez na nekretnine balon se ispuse ka da sletio na kaktus
2014-12-30
a da, a kic, yoda, general i slicni...u nista:)kic wrote:
izgubljeno desetljeće: ljudi iseljavaju, ne sklapaju brakove, ne ulaze više u kreditne cikluse, ne odlučuju se na djecu..
death cult
dijagram-
2015-08-09
kaj ti imaš protiv jode?dijagram wrote:a da, a kic, yoda, general i slicni...u nista:)kic wrote:
izgubljeno desetljeće: ljudi iseljavaju, ne sklapaju brakove, ne ulaze više u kreditne cikluse, ne odlučuju se na djecu..
death cult
2014-12-30
nista, moj je sticenik vec godinamaveber wrote:kaj ti imaš protiv jode?dijagram wrote:a da, a kic, yoda, general i slicni...u nista:)kic wrote:
death cult
a kad se ozeni bit ce jos bolji:)
dijagram-
2015-08-09
pederi se ne ženedijagram wrote:nista, moj je sticenik vec godinamaveber wrote:kaj ti imaš protiv jode?dijagram wrote:a da, a kic, yoda, general i slicni...u nista:)kic wrote:
death cult
2014-12-30
pederi se ne ženedijagram wrote:nista, moj je sticenik vec godinamaveber wrote:kaj ti imaš protiv jode?dijagram wrote:a da, a kic, yoda, general i slicni...u nista:)kic wrote:
death cult
2014-12-30
veber wrote:pederi se ne ženedijagram wrote:nista, moj je sticenik vec godinamaveber wrote:kaj ti imaš protiv jode?dijagram wrote:a da, a kic, yoda, general i slicni...u nista:)kic wrote:
death cult
tko kaže, vidi marca
crvenkasti-
2014-04-17
Zakon ponude i potražnje no u taj zakon upadaju i turisti pa se dio stanova u strogom centru grada iznajmljuje i onda nema veze šta ljudi idu vani kad turisti dolaze i dižu cijenuveber wrote:kod bivše mi. u vart sve. od škole do vrtića kuće se iznajmljuju za 250-500. u utrinama kod placa stanovi se iznajmljuju za 150+ jednosobni kod vojne bolnice udubravi isto tako neki sitniš. soma kuna.
Pajdo sto eura noć a tebi podstanar daje četristo za cili misec
A a nemere
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pomalo to ide preko stoRayMabus wrote:Zakon ponude i potražnje no u taj zakon upadaju i turisti pa se dio stanova u strogom centru grada iznajmljuje i onda nema veze šta ljudi idu vani kad turisti dolaze i dižu cijenuveber wrote:kod bivše mi. u vart sve. od škole do vrtića kuće se iznajmljuju za 250-500. u utrinama kod placa stanovi se iznajmljuju za 150+ jednosobni kod vojne bolnice udubravi isto tako neki sitniš. soma kuna.
A a nemere
sve cesce
dijagram-
2015-08-09
di? u zegeju 500kndijagram wrote:pomalo to ide preko stoRayMabus wrote:Zakon ponude i potražnje no u taj zakon upadaju i turisti pa se dio stanova u strogom centru grada iznajmljuje i onda nema veze šta ljudi idu vani kad turisti dolaze i dižu cijenuveber wrote:kod bivše mi. u vart sve. od škole do vrtića kuće se iznajmljuju za 250-500. u utrinama kod placa stanovi se iznajmljuju za 150+ jednosobni kod vojne bolnice udubravi isto tako neki sitniš. soma kuna.
A a nemere
sve cesce
2014-12-30
na moru, apartman u sezoniveber wrote:di? u zegeju 500kndijagram wrote:pomalo to ide preko stoRayMabus wrote:Zakon ponude i potražnje no u taj zakon upadaju i turisti pa se dio stanova u strogom centru grada iznajmljuje i onda nema veze šta ljudi idu vani kad turisti dolaze i dižu cijenuveber wrote:kod bivše mi. u vart sve. od škole do vrtića kuće se iznajmljuju za 250-500. u utrinama kod placa stanovi se iznajmljuju za 150+ jednosobni kod vojne bolnice udubravi isto tako neki sitniš. soma kuna.
A a nemere
sve cesce
dijagram-
2015-08-09
Zavisi od klijentele nekome je i dvjesto eura ništa za noć ako je stan u centru ima starinski štih i uređen tip top luksuz tj odgovarajuće po ukusu
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Ja ovu svoju veliku kamenu kuću da sredim a već mi je konoba ko restoran sređen, centar mista, dva parkinga, teraca, vrtal
600 eura dan
600 eura dan
2014-04-11
teško. ja ne bi nikad platio u hrvatskoj 600 ojra dan.
2014-12-30
u ny za 800 imaš auto, vozača i ženu koja nije kurva. ti bi dobio dečka.
2014-12-30
Viruj mi biveber wrote:teško. ja ne bi nikad platio u hrvatskoj 600 ojra dan.
Ja u biti imam dvi kuće jedna do druge
Sad Gledaj dvi obitelji s dicon
Tri wca tri kužine četiri sobe velika konoba restoran velika terasa vrtal dva parking mjesta centar mjesta pedeset metara od mora
Zimi to mogu iznajmljivat pesto eura dan
2014-04-11
600 eura dan je 18000 mjesečno, za godinu kupim pola tvog sela.
2014-12-30
veber wrote:po toj logici stan di živim bio bi cca 2000€ što je tehnički neizvodivo. rata kredita bila bi niža od najma.marcellus wrote:evo susjeda danas kaže ženi renta stan ko naš nekih 400 ojra a prije pet godina si mog za njega dobit 250... a mi nismo zona tramvaja, ima 20 minuta do njega
nema tu te logike cijene ne rastu linerarno
Similar topics
» Cijene u domovima rastu 20%
» Cijene goriva i dalje rastu
» KUĆA S DVORIŠTEM KAO POLOVNI AUTO Nikad niže cijene nekretnina u Vojvodini
» Rastu cijene alkohola duvana i dopunskog osiguranja
» Istočna Europa se prazni, ljudi masovno iseljavaju na zapad
» Cijene goriva i dalje rastu
» KUĆA S DVORIŠTEM KAO POLOVNI AUTO Nikad niže cijene nekretnina u Vojvodini
» Rastu cijene alkohola duvana i dopunskog osiguranja
» Istočna Europa se prazni, ljudi masovno iseljavaju na zapad
Page 5 of 7