Ljudi iseljavaju, a cijene nekretnina rastu..
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ljudi iseljavaju, a cijene nekretnina rastu..
Oscilacije cijena sto eura gore dolje po kvadratu nije nekretninski balon nego stanje na tržištu trenutno
Vi odavno imate nekretninski balon po Slavoniji, Lici i ostalim vukojebinama
Da bi nešto bilo nekretninski balon onda nekretnine na tom području moraju izgubiti bar trećinu svoje vrijednosti tj totalna rasprodaja
Vi odavno imate nekretninski balon po Slavoniji, Lici i ostalim vukojebinama
Da bi nešto bilo nekretninski balon onda nekretnine na tom području moraju izgubiti bar trećinu svoje vrijednosti tj totalna rasprodaja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a zakaj ne? u bivšem mi kvartu, malešnica novogradnja 1800-2000. imaš sve. busevi, vlak, liječnik, škola, vrtić. parkovi okolo, trgovine malo dalje. lokalne na svakom vuglu. ugodnije živjet nego u centru grada.kic wrote:
zašto bi netko kupovao stan u Slavonskom Brodu-
2014-12-30
kic wrote:No, upućuje li siloviti rast cijena na mogućnost stvaranja nekretninskog "balona", baš kao što se dogodilo rekordne 2008. godine?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cijene-nekretnina-silovito-rastu-pitali-smo-strucnjake-hoce-li-eksplodirati/2040842.aspx
Prema agentima za nekretnine s kojima smo popričali, u Hrvatskoj vlada velika potražnja za nekretninama u glavnom gradu, ali i na obali.
ja vjerujem agentima za nekretnine, oni sigurno ne izmišljaju podatke kako bi kroz mediji pokušali stvoriti potražnju za nekretninama, još malo pa nestalo navali narode
prodaja nekretnina ide toliko dobro da ju ne treba reklamirati, nismo očajni
Guest- Guest
Određenu vrstu statistike daje Burza nekretnina, no Ljubetić upozorava da ona nastaje na prilično malom uzorku, podacima o realiziranim cijenama koje udruženje pribavlja od agencija članica, a posebno je ta statistika loša za područje izvan grada Zagreba, gdje društvo nema puno aktivnih članova.kic wrote:cijene same govore-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/najveci-misterij-domaceg-trzista-nekretnina-zelite-saznati-prosjecnu-cijenu-po-kojoj-su-prodane-kuce-i-stanovi-e-pa-drzava-vam-to-ne-zeli-otkriti/7329606/
Guest- Guest
NPC wrote:nastaje na prilično malom uzorku, podacima o realiziranim cijenama koje udruženje pribavlja od agencija članica.
dobra im je statistika, odražava stvarnost
Guest- Guest
evo ja znam kretanje stanova za split.. centar i oko centra možeš zaboraviti ... 3000-4000€ kvadrat, a meni je iskreno SRANJE živjeti na takvom području, jebena gužvara ljeti, nemaš di auto ostaviti - niti zimi.. zatim splitski kvartovi uz more novogradnja, tipa duilovo, žnjan, firule(dakle nije centar), ali radi mora također 3000.€ kvadrat. to mi je već OK lokacija za živjeti nije gužva, nije centar, more, opet si u gradu, ali je jebiga.. 3000.€ kvadrat.
zatim, ako ćeš uzimati polovne stanove od 1500.€ do 2000€ iz neke socijalističke zgrade gdje je stan u nekom u kvartova u Splitu a da nije bliži centar a da nije rub grada - po meni je to je najveće sranje, jer su to ružne socijalističke zgrade, većina ih je loše kvalitete - a također je gužva. prije 10godina na split 3 si mogao parkirati gdje si htio, sada doslovno u takvom kvartu nema parking mjesta-. katastrofa.
a onda imate novogradnje van splita ili na rubu splita, 1800-2000€ kvadrat, vrhunska kvaliteta, ali si van grada ili na rubu grada, pa tko voli-izvoli.. netko tko ionako živi na rubu splita cili život nije mu problem, a netko tko je navika da ide u centar splita pjehe , to mu je sranje.. meni je ta opcija sasvim ok, centar splita mi je žestoka prevara.. ljeti je gužvara takva da sva sreća da zadnja dva ljeta ionako radim svaki dan po 12h-15h pa ionako neman vremena, aj zimi centar splita je OK .. a opet i zimi nemaš se gdje parkirati, itd.. a sada neki kukaju iz centra, da im zimi nitko ne ide u restorane , trgovine, jer na rubu grada su se izgradila dva ogromna šoping centra, i svi idu tamo, na tim kvartovima sada se grade stanovi 1800-2000€ novogradnja ali je rub grada..
zatim, ako ćeš uzimati polovne stanove od 1500.€ do 2000€ iz neke socijalističke zgrade gdje je stan u nekom u kvartova u Splitu a da nije bliži centar a da nije rub grada - po meni je to je najveće sranje, jer su to ružne socijalističke zgrade, većina ih je loše kvalitete - a također je gužva. prije 10godina na split 3 si mogao parkirati gdje si htio, sada doslovno u takvom kvartu nema parking mjesta-. katastrofa.
a onda imate novogradnje van splita ili na rubu splita, 1800-2000€ kvadrat, vrhunska kvaliteta, ali si van grada ili na rubu grada, pa tko voli-izvoli.. netko tko ionako živi na rubu splita cili život nije mu problem, a netko tko je navika da ide u centar splita pjehe , to mu je sranje.. meni je ta opcija sasvim ok, centar splita mi je žestoka prevara.. ljeti je gužvara takva da sva sreća da zadnja dva ljeta ionako radim svaki dan po 12h-15h pa ionako neman vremena, aj zimi centar splita je OK .. a opet i zimi nemaš se gdje parkirati, itd.. a sada neki kukaju iz centra, da im zimi nitko ne ide u restorane , trgovine, jer na rubu grada su se izgradila dva ogromna šoping centra, i svi idu tamo, na tim kvartovima sada se grade stanovi 1800-2000€ novogradnja ali je rub grada..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nije fejk news, valja vjerovati indexu, treba sad investirati u stanogranju jer tolika je potražnja da čim izgradiš stan odmah imaš kupca
a Bitcoin će do 2022 vrijediti vrtoglavih 250.000 dolara, vrijedi sad uložiti
https://cointelegraph.com/news/tim-draper-stands-by-his-bitcoin-price-prediction-of-250k-in-2022
a Bitcoin će do 2022 vrijediti vrtoglavih 250.000 dolara, vrijedi sad uložiti
https://cointelegraph.com/news/tim-draper-stands-by-his-bitcoin-price-prediction-of-250k-in-2022
Guest- Guest
Kaštela su još neotkrivena, ljudi nekuže da je to tamo šetnica i riva uz more a autom petnaest minuta do centra, više zapneš u gradu nego za doć do njega
2014-04-11
dugopolje 1400€do 1500€ , to je super cijena.. međutim? dugopolje? solin 1700-1900€ pa i 2000€AssadNaPodmornici wrote:evo ja znam kretanje stanova za split.. centar i oko centra možeš zaboraviti ... 3000-4000€ kvadrat, a meni je iskreno SRANJE živjeti na takvom području, jebena gužvara ljeti, nemaš di auto ostaviti - niti zimi.. zatim splitski kvartovi uz more novogradnja, tipa duilovo, žnjan, firule(dakle nije centar), ali radi mora također 3000.€ kvadrat. to mi je već OK lokacija za živjeti nije gužva, nije centar, more, opet si u gradu, ali je jebiga.. 3000.€ kvadrat.
kaštela koliko su?
2018-06-14
kaštela bi bila super da uhljebi iz splita sagrade most do Splita ili podzemni tunel što, uglavnom pojedu uhljebi para.. da se odvoji par stotina milijuna kn, i izgradi takav most ili podzemni tunel, split bi bio na jednoj puno višoj razini,...RayMabus wrote:Kaštela su još neotkrivena, ljudi nekuže da je to tamo šetnica i riva uz more a autom petnaest minuta do centra, više zapneš u gradu nego za doć do njega
2018-06-14
Zavisi od lokacije, nepratin ti ja te cijene, ne prodajem nit kupujen
Nemam pojma 1750 eura prosječna cijena
Nemam pojma 1750 eura prosječna cijena
2014-04-11
I rivu jedno trideset puta dužu od one u SplituNPC wrote:Kaštela imaju i zračnu luku
Yoda ništa most, taman posla još da mi vi iz Splita masovno dolazite
Imaš Žnjan i Duilovo
2014-04-11
ta kaštela su najveći krkanski dio splita u okolice, ne zovu bezveze mala bosna, sve ilegalno naseljeno i kanalizacija često je išla po ulicama. a opet, nisi 15minuta od centra splita, ljeti kada je gužva , prije dođeš do zagreba nego do splitaRayMabus wrote:I rivu jedno trideset puta dužu od one u SplituNPC wrote:Kaštela imaju i zračnu luku
Imaš Žnjan i Duilovo
2018-06-14
Nije nitko okolo liti na petnaest minuta od Splita
Pričaš o mostu a neznate proširiti dvista metara ceste od heliodroma bolnice istočno ispod Split 3
Meni si se naša pričat o Splitu a mater mi je iz grada
Pričaš o mostu a neznate proširiti dvista metara ceste od heliodroma bolnice istočno ispod Split 3
Meni si se naša pričat o Splitu a mater mi je iz grada
2014-04-11
Prestanite više, niste u stanju pesto metara ceste napraviti
300 na Duilovu i 200 istočno od heliodroma
Stobreć, Omiš, Solin, Kaštela.... svi
Ja netriban ulaziti u grad ako mi to spojiš
Udarit ću vas sve tamo u toj Banovini lopaton u glavu
300 na Duilovu i 200 istočno od heliodroma
Stobreć, Omiš, Solin, Kaštela.... svi
Ja netriban ulaziti u grad ako mi to spojiš
Udarit ću vas sve tamo u toj Banovini lopaton u glavu
2014-04-11
živjet u centru ima svojih prednosti. mislim na zagreb. u splitu ili dubrovniku ne bi nikad htio živjet u centru. recimo auto sam upalio nakon tjedan dana. sve mi je u blizini. do jelca imam 10 minuta penzionerskog hoda. drugi je problem kaj se naselili bosančerosi i kaj neki žive od stoljeća sedmog v zagrebu i si su dotepenci. ugodnije je živjet u kući i daleko skuplje. problem primorskih gradova je planinsko zaleđe, donekle i zagreba koji je ograničen savom na jugu i medvjednicom na sjeveru.AssadNaPodmornici wrote:ta kaštela su najveći krkanski dio splita u okolice, ne zovu bezveze mala bosna, sve ilegalno naseljeno i kanalizacija često je išla po ulicama. a opet, nisi 15minuta od centra splita, ljeti kada je gužva , prije dođeš do zagreba nego do splitaRayMabus wrote:I rivu jedno trideset puta dužu od one u SplituNPC wrote:Kaštela imaju i zračnu luku
Imaš Žnjan i Duilovo
2014-12-30
Ma pusti ih seruveber wrote:živjet u centru ima svojih prednosti. mislim na zagreb. u splitu ili dubrovniku ne bi nikad htio živjet u centru. recimo auto sam upalio nakon tjedan dana. sve mi je u blizini. do jelca imam 10 minuta penzionerskog hoda. drugi je problem kaj se naselili bosančerosi i kaj neki žive od stoljeća sedmog v zagrebu i si su dotepenci. ugodnije je živjet u kući daleko skuplje. problem primorskih gradova je planinsko zaleđe, donekle i zagreba koji je ograničen savom na jugu i medvjednicom na sjeveru.AssadNaPodmornici wrote:ta kaštela su najveći krkanski dio splita u okolice, ne zovu bezveze mala bosna, sve ilegalno naseljeno i kanalizacija često je išla po ulicama. a opet, nisi 15minuta od centra splita, ljeti kada je gužva , prije dođeš do zagreba nego do splitaRayMabus wrote:I rivu jedno trideset puta dužu od one u SplituNPC wrote:Kaštela imaju i zračnu luku
Imaš Žnjan i Duilovo
Kotarac građevinska mafija i ovi u Banovini namjerno neće da naprave pesto metara ceste jer bi pala cijena kvadrata u Splitu
Mafija je to
2014-04-11
Gužva u Splitu je umjetna
Građevinska firma Kotarac i drugi i vlast u Banovini
Ako probiju ovih pesto metara ceste okolica Splita nema gužve na ulazu u grad i cijene kvadrata na poluotoku padaju
Ko da ja neznan šta rade ima već deset godina tako
Građevinska firma Kotarac i drugi i vlast u Banovini
Ako probiju ovih pesto metara ceste okolica Splita nema gužve na ulazu u grad i cijene kvadrata na poluotoku padaju
Ko da ja neznan šta rade ima već deset godina tako
2014-04-11
Ukratko ne kupujte stanove na poluotoku
Kad završe sve poslove onda idu dalje i radit će tih pesto metara i to će dovest do pada cijena na poluotoku
Dakle NEKUPUJ sada po ovoj cijeni, past će
Kad završe sve poslove onda idu dalje i radit će tih pesto metara i to će dovest do pada cijena na poluotoku
Dakle NEKUPUJ sada po ovoj cijeni, past će
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Cijene u domovima rastu 20%
» Cijene goriva i dalje rastu
» KUĆA S DVORIŠTEM KAO POLOVNI AUTO Nikad niže cijene nekretnina u Vojvodini
» Rastu cijene alkohola duvana i dopunskog osiguranja
» Istočna Europa se prazni, ljudi masovno iseljavaju na zapad
» Cijene goriva i dalje rastu
» KUĆA S DVORIŠTEM KAO POLOVNI AUTO Nikad niže cijene nekretnina u Vojvodini