Ljudi iseljavaju, a cijene nekretnina rastu..
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ljudi iseljavaju, a cijene nekretnina rastu..
Ok je to tamo, ja san navika na veliku kuću sa dvoron, imam par stanova ovdje kraj kuće nikad u životu u njima nisan prispava
Mene ti malo boli kurac za to
Varoš, stari dio grada, Marjan, Poljud bolji djelovi grada ono skroz ok
Mene ti malo boli kurac za to
Varoš, stari dio grada, Marjan, Poljud bolji djelovi grada ono skroz ok
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sa druge strane nemoguće naći normalan stan za rentu recimo za 300€mjesečno u dugoročni najam. nemoguće. i to već za rub grada. onda bolje sa 500€ plaćati kredit i stan je tvojdebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:ta kaštela su najveći krkanski dio splita u okolice, ne zovu bezveze mala bosna, sve ilegalno naseljeno i kanalizacija često je išla po ulicama. a opet, nisi 15minuta od centra splita, ljeti kada je gužva , prije dođeš do zagreba nego do splitaRayMabus wrote:I rivu jedno trideset puta dužu od one u SplituNPC wrote:Kaštela imaju i zračnu luku
Yoda ništa most, taman posla još da mi vi iz Splita masovno dolazite
Imaš Žnjan i Duilovo
favele kastila a kvadrat 2000e +
uglavnom drzava potice stanogradnju sto glupo jer ima brdo praznih stanova jos od prevare ive sanadera drugo i bitnije nikad vise novca u igri a kamate na srednju nikakve , balkanci vole plasirat novac u beton zatim fenomen dnevnog najma/mrezno sto jos u nekom poreznom linbu
lokacija drzi cijenu a sve ostalo mozes bira , u zagrebu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Meni baba iznajmljuje stan na Bačvicama, uopće nisan pita koliko ali nije baš jeftino
Zato ja znan Split ko svoj đep, jedan stan blizu Skalica dakle Poljud i ta zona a drugi na Bačvicama
Znan svaku ulicu u Splitu
Zato ja znan Split ko svoj đep, jedan stan blizu Skalica dakle Poljud i ta zona a drugi na Bačvicama
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane nemoguće naći normalan stan za rentu recimo za 300€mjesečno u dugoročni najam. nemoguće. i to već za rub grada. onda bolje sa 500€ plaćati kredit i stan je tvojdebotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:ta kaštela su najveći krkanski dio splita u okolice, ne zovu bezveze mala bosna, sve ilegalno naseljeno i kanalizacija često je išla po ulicama. a opet, nisi 15minuta od centra splita, ljeti kada je gužva , prije dođeš do zagreba nego do splitaRayMabus wrote:I rivu jedno trideset puta dužu od one u SplituNPC wrote:Kaštela imaju i zračnu luku
Yoda ništa most, taman posla još da mi vi iz Splita masovno dolazite
Imaš Žnjan i Duilovo
favele kastila a kvadrat 2000e +
uglavnom drzava potice stanogradnju sto glupo jer ima brdo praznih stanova jos od prevare ive sanadera drugo i bitnije nikad vise novca u igri a kamate na srednju nikakve , balkanci vole plasirat novac u beton zatim fenomen dnevnog najma/mrezno sto jos u nekom poreznom linbu
lokacija drzi cijenu a sve ostalo mozes bira , u zagrebu
ja placam 200€ stan i poslovni prostor u istoj kuci na katu 320€ , jedna od ulica na kvatricu uzbrdo ka mirogoju , oko mene pola stanova prazno a ostatak penzici , toliko o navali na stanove
u doba prevare ive sanadera placao sam 300€ slican stan i prostor nedaleko 400 a kad bila kriza preselio u veci stan placao 350 i tu radio
split je druga prica , visoki najam dobar rentasima no dugorocno jebe poslovanje pa svi zajedno potonu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Meni baba iznajmljuje stan na Bačvicama, uopće nisan pita koliko ali nije baš jeftino
na bacvice se vise ne da zivit , ulice zakrcene vozilima a stanovi idu na dnevni najam
2014-04-12
Nikakvo čudo. I prošli bum nekretnina 1998-2008 je bio potaknut time da se stanovi nisu gradili od krize početkom osamdesetih. Za 15 godina što se nije gradilo stvorena je velika potražnja.
Sad se nisu krediti dizali deset godina, i ljudima već trebaju novi stanovi.
Drugo, turizam diže cijene stanova u zagrebu. Prije su u Zg stan ljudi kupovali da bi u njemu živjeli, renta je bila neisplativa. Danas je renta skoro duplo veća nego prije desetak godina. Zaslugom AirBNB-a i Housetripa
Sad se nisu krediti dizali deset godina, i ljudima već trebaju novi stanovi.
Drugo, turizam diže cijene stanova u zagrebu. Prije su u Zg stan ljudi kupovali da bi u njemu živjeli, renta je bila neisplativa. Danas je renta skoro duplo veća nego prije desetak godina. Zaslugom AirBNB-a i Housetripa
Split je zanimljiv turistima, ja u zadnjih sedam osam godina neznan jesan li bija dva ili četiri puta na Rivi
Neda mi se šetat do doli čak i kad san u gradu
Na Sustipanu san bija više puta, mogu auton doć i iman di parkirat a opet mi se neda šetat do Rive doli
A šta ću na Rivi koji kurac
Jedino da iden na Brač u vikendicu pa onda trajektna luka
Nean šta radit na Rivi a neda mi se šetat do doli
Neda mi se šetat do doli čak i kad san u gradu
Na Sustipanu san bija više puta, mogu auton doć i iman di parkirat a opet mi se neda šetat do Rive doli
A šta ću na Rivi koji kurac
Jedino da iden na Brač u vikendicu pa onda trajektna luka
Nean šta radit na Rivi a neda mi se šetat do doli
2014-04-11
evo susjeda danas kaže ženi renta stan ko naš nekih 400 ojra a prije pet godina si mog za njega dobit 250... a mi nismo zona tramvaja, ima 20 minuta do njega
Evo gledam ove vlakove kad sam u polju jer poviše je pruga, gore je NDHa a dole Italija, to bila granica u drugom svjetskom
Ima nekih putničkih i ako uvedu stalni metro fino autom do stanice i vlakom do Rive
Nošalantno
Ovako mi se neda
Ima nekih putničkih i ako uvedu stalni metro fino autom do stanice i vlakom do Rive
Nošalantno
Ovako mi se neda
2014-04-11
koji si kvart ?marcellus wrote:evo susjeda danas kaže ženi renta stan ko naš nekih 400 ojra a prije pet godina si mog za njega dobit 250... a mi nismo zona tramvaja, ima 20 minuta do njega
2014-04-12
Tko ima sad malo soli u glavi a traži stan za živit u gradu taj će pogledati željezničku prugu i stanice i na pet minuta od stanice tražit stan
Puno jeftinije nego u Splitu a u budućnosti će se povezat metroom
Na Rivi si za dvadeset minuta nema gužve na cesti traženja parkinga i plaćanja istog
BINGO
Puno jeftinije nego u Splitu a u budućnosti će se povezat metroom
Na Rivi si za dvadeset minuta nema gužve na cesti traženja parkinga i plaćanja istog
BINGO
2014-04-11
Tamo je krkljanac ima već jako dugo, živija san tamo pa onda teta jedno vrime pa kupila stan sebi a to renovirali pa sad iznajmljuju tj baba i mater i teta ali uglavnom babin je pa ide njoj rentadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Meni baba iznajmljuje stan na Bačvicama, uopće nisan pita koliko ali nije baš jeftino
na bacvice se vise ne da zivit , ulice zakrcene vozilima a stanovi idu na dnevni najam
Živija san i na Gripama
Sve to ok samo pitanje je jesi pješak ili auto pa ako nemaš svoj parking e onda si u kurcu
2014-04-11
Aj ovo oko Skalica tu još ima mista a to Bačvice i to tamo pa to ako nemaš svoj parking to vrtiš se po ure dok ga nenađeš ki lud čovik
Zato i teta otišla od tamo pa kupila tamo Sučidar ili koji je ono tamo kvart Visoka ili tako nešto poviše Brda ima svoj parking
Ja iman svoja dva u centru mista kraj kuće, miran san jebe me se
Aj bježi čoviče to tamo nema veze s vezom strogi centar grada a nemaš parking a vozač si
Eto sad se iznajmljuje
Zato i teta otišla od tamo pa kupila tamo Sučidar ili koji je ono tamo kvart Visoka ili tako nešto poviše Brda ima svoj parking
Ja iman svoja dva u centru mista kraj kuće, miran san jebe me se
Aj bježi čoviče to tamo nema veze s vezom strogi centar grada a nemaš parking a vozač si
Eto sad se iznajmljuje
2014-04-11
po toj logici stan di živim bio bi cca 2000€ što je tehnički neizvodivo. rata kredita bila bi niža od najma.marcellus wrote:evo susjeda danas kaže ženi renta stan ko naš nekih 400 ojra a prije pet godina si mog za njega dobit 250... a mi nismo zona tramvaja, ima 20 minuta do njega
2014-12-30
A sad se i to di je kupila izgradio pa se žali, napravljena zgrada isprid i zaklonilo pogled na kaštelanski zaljev
Već par godina žuga i misli i to prodati pa kupit još dalje van grada
Samo se gradi, najbolje kupit na Mosoru kuću i miran si
Previše se taj Split izgradio, zgrada na zgradu
Već par godina žuga i misli i to prodati pa kupit još dalje van grada
Samo se gradi, najbolje kupit na Mosoru kuću i miran si
Previše se taj Split izgradio, zgrada na zgradu
2014-04-11
veber wrote:po toj logici stan di živim bio bi cca 2000€ što je tehnički neizvodivo. rata kredita bila bi niža od najma.marcellus wrote:evo susjeda danas kaže ženi renta stan ko naš nekih 400 ojra a prije pet godina si mog za njega dobit 250... a mi nismo zona tramvaja, ima 20 minuta do njega
a di si ti ?
2014-04-12
Split ka Split ok, zavisi od kvarta do kvarta no za živit prvo pitanje jesi pješak ili vozač a ako si vozač onda je pitanje imaš parking ili ne
Sve drugo je manje važno jer u slučaju kad si vozač a samo se gradi oko tebe i svi tu dolaze posebno liti e onda si u kurcu i bolje onda živit u Žrnovnici, Kaštela ili šta ja znam tu gdje samo da nije gusto naseljeno ili bar imaš svoj parking
Sve drugo je manje važno jer u slučaju kad si vozač a samo se gradi oko tebe i svi tu dolaze posebno liti e onda si u kurcu i bolje onda živit u Žrnovnici, Kaštela ili šta ja znam tu gdje samo da nije gusto naseljeno ili bar imaš svoj parking
2014-04-11
centar. dvije garaže i vanjsko pakirno. terasa, balkon. ako je stan o kojem marc priča malo je veći od moje spavaće sobe, a malo manji od blagavaonice.
nerealna je cijena od 400 ojra. ili možda je.
2014-12-30
Namojte misliti da je to zbog nekog razloga. A ne. Ne. Ne. Nije.
Moglo bi se o tome još svašta napisati. A moglo bi i sve krenuti po zlu. U tom slučaju pazite i ostanite po strani. Nemojte.
Ne, stvarno mislim: Nemojte! Ali ako ipak, onda.
Moglo bi se o tome još svašta napisati. A moglo bi i sve krenuti po zlu. U tom slučaju pazite i ostanite po strani. Nemojte.
Ne, stvarno mislim: Nemojte! Ali ako ipak, onda.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:centar. dvije garaže i vanjsko pakirno. terasa, balkon. ako je stan o kojem marc priča malo je veći od moje spavaće sobe, a malo manji od blagavaonice.
u centar mozes koliko hoces , potraznja je velika ovo sve drugo su samo puste zelje vlasnika nekretnina , kad dodje porez na nekretnine balon se ispuse ka da sletio na kaktus
2014-04-12
kod bivše mi. u vart sve. od škole do vrtića kuće se iznajmljuju za 250-500. u utrinama kod placa stanovi se iznajmljuju za 150+ jednosobni kod vojne bolnice udubravi isto tako neki sitniš. soma kuna.
2014-12-30
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Cijene u domovima rastu 20%
» Cijene goriva i dalje rastu
» KUĆA S DVORIŠTEM KAO POLOVNI AUTO Nikad niže cijene nekretnina u Vojvodini
» Rastu cijene alkohola duvana i dopunskog osiguranja
» Istočna Europa se prazni, ljudi masovno iseljavaju na zapad
» Cijene goriva i dalje rastu
» KUĆA S DVORIŠTEM KAO POLOVNI AUTO Nikad niže cijene nekretnina u Vojvodini
» Rastu cijene alkohola duvana i dopunskog osiguranja
» Istočna Europa se prazni, ljudi masovno iseljavaju na zapad