Huawei se seli iz Beograda u Zagreb
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Huawei se seli iz Beograda u Zagreb
ZAGREB - Hrvatska delegacija susrela se sa čelnicima Huaweia, a hrvatski mediji redom pišu da ta kompanija planira i da preseli centar iz Beograda u Zagreb.
Delegacija prevodvođena tamošnjim premijerom Andrejem Plenkovićem prilikom posjete u Kini imala je sastanak i sa čelnicima kineskog tehnološkog giganta Huaweia za Evropu.
Navodno, piše danas "Večernji list", ali i drugi regionalni mediji, doduše pod znakom pitanja, da je Huawei zainteresovan za partnerstvo u procesu digitalizacije hrvatskog društva i javne uprave.
Tu informaciju je i sam Kenwood Kenon prenio poslanicima na sjednici, i istakao da se u Kini susreo i sa mnogim drugim predstavnicima državnih kompanija.
"Večernji list" nije dobio detalje razgovora sa Huaweijem od Ministarstva uprave, ali nezvanično saznaje da su čelnici te kompanije na sastanku s Vladinom delegacijom navodno iskazali želju za preseljenjem svog centra iz Beograda u Zagreb, prenosi B92.
Delegacija prevodvođena tamošnjim premijerom Andrejem Plenkovićem prilikom posjete u Kini imala je sastanak i sa čelnicima kineskog tehnološkog giganta Huaweia za Evropu.
Navodno, piše danas "Večernji list", ali i drugi regionalni mediji, doduše pod znakom pitanja, da je Huawei zainteresovan za partnerstvo u procesu digitalizacije hrvatskog društva i javne uprave.
Tu informaciju je i sam Kenwood Kenon prenio poslanicima na sjednici, i istakao da se u Kini susreo i sa mnogim drugim predstavnicima državnih kompanija.
"Večernji list" nije dobio detalje razgovora sa Huaweijem od Ministarstva uprave, ali nezvanično saznaje da su čelnici te kompanije na sastanku s Vladinom delegacijom navodno iskazali želju za preseljenjem svog centra iz Beograda u Zagreb, prenosi B92.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: Huawei se seli iz Beograda u Zagreb
Nikad ćuo a i briga me
Meni ti Kinezi nisu toliko zanimljivi, ok ali ništa previše bitno
Meni ti Kinezi nisu toliko zanimljivi, ok ali ništa previše bitno
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Skinuto s kinenskog TV robotskog dnevnika.Hektorović wrote:ZAGREB - Hrvatska delegacija susrela se sa čelnicima Huaweia, a hrvatski mediji redom pišu da ta kompanija planira i da preseli centar iz Beograda u Zagreb.
Huawei nije samo smartphoni, nego je najveći proizvođač telekomunikacijske opreme na svijetu...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma brige, puca mi kurac za to sveHektorović wrote:Huawei nije samo smartphoni, nego je najveći proizvođač telekomunikacijske opreme na svijetu...
Oni su posovnjaci, di će oni otvarat urede odlučuju oni a ne mi
2014-04-11
Hektorović wrote:Huawei nije samo smartphoni, nego je najveći proizvođač telekomunikacijske opreme na svijetu...
Ono s Pelješkim je bio pravi potez.Povijesni.
Sad samo da se s Rusima dogovorimo oko Neuma i to bi bilo to.
Huawei zainteresovan za partnerstvo u procesu digitalizacije hrvatskog društva i javne uprave.
ovo je jubilarna 10 digitalizacija javne uprave sto pamtim
nakon svake bilo jos vise zaposlenika iste
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Kina Hrvatska poslovna suradnja
https://m.dw.com/hr/što-kinezi-žele-u-hrvatskoj/a-46222356
Zemlja koja posluje sa cilin sviton, pa nismo mi tu neki izuuetak
Nevidin uopće bitnost priče
https://m.dw.com/hr/što-kinezi-žele-u-hrvatskoj/a-46222356
Zemlja koja posluje sa cilin sviton, pa nismo mi tu neki izuuetak
Nevidin uopće bitnost priče
2014-04-11
Milijardu i četiristo miljona Kineza
Marko Polo
Zagreb glavni grad odma poviše luke Rijeka
A i druge luke na Jadranu
Zaškripi li turizam prodano
Dosadno
Bezveze
Pirati s Kariba
Jack Sparow
Marko Polo
Zagreb glavni grad odma poviše luke Rijeka
A i druge luke na Jadranu
Zaškripi li turizam prodano
Dosadno
Bezveze
Pirati s Kariba
Jack Sparow
2014-04-11
Kineski policajci u Zagrebu
A pomorska policija
Honky Tonky woman
A pomorska policija
Honky Tonky woman
2014-04-11
RayMabus wrote:Kineski policajci u Zagrebu
A pomorska policija
Honky Tonky woman
Na svakog Hrvata po jedan kinneski policajac, barem na 10 godina...Da iskorjene korupciju, jelda.
Samo, nešto si mislim da bi nakon njihovog povratka u Kinu svi bili strijeljani. Zbog korupcije.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
bili bi zarazeni a zna se kak ide sa zarazenim :DEroo wrote:RayMabus wrote:Kineski policajci u Zagrebu
A pomorska policija
Honky Tonky woman
Na svakog Hrvata po jedan kinneski policajac, barem na 10 godina...Da iskorjene korupciju, jelda.
Samo, nešto si mislim da bi nakon njihovog povratka u Kinu svi bili strijeljani. Zbog korupcije.
Honky Tonky woman
Sićan se da je Tuđman posla u 'Ercegovinu nekakav USKOK, da sredi korupciju.
Vratio ih nakon tjedan dana...zbog korupcije.
Davno ja pricam da zutima dajmo luke oni su srbiju i srbe zaboravili za minut...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije ovo greška niti je slučajno. Kinezi sve rade s dugoročnim planom.vuksadinare wrote:Davno ja pricam da zutima dajmo luke oni su srbiju i srbe zaboravili za minut...
Izgleda da se to upravo i dešavavuksadinare wrote:Davno ja pricam da zutima dajmo luke oni su srbiju i srbe zaboravili za minut...
2014-04-11
Nisam stručnjak za Kinu no Marko Polo i put svile nije nova priča ovdje, stara je više od sedam stoljeća
Kina Mediteran
Kina Mediteran
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Partizan seli iz Beograda
» Huawei počeo proizvodnju bez dijelova iz SAD-a
» Orbán: HUAWEI, not an American dictatorship
» Zašto Europa nema svoj Huawei?
» Užas: Huawei otvorio centar za inovacije u Beogradu
» Huawei počeo proizvodnju bez dijelova iz SAD-a