Partizan seli iz Beograda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Partizan seli iz Beograda
https://www.srbijadanas.com/sport/ostali-sportovi/vise-nece-biti-crno-beli-iz-beograda-partizan-menja-grad-seli-se-iz-prestonice-ime-nece-menjati- 2021-04-21
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Partizan seli iz Beograda
Nauči stavljati poveznice.
https://www.google.com/amp/s/www.srbijadanas.com/sport/ostali-sportovi/vise-nece-biti-crno-beli-iz-beograda-partizan-menja-grad-seli-se-iz-prestonice-ime-nece-menjati-2021-04-21%3famp
https://www.google.com/amp/s/www.srbijadanas.com/sport/ostali-sportovi/vise-nece-biti-crno-beli-iz-beograda-partizan-menja-grad-seli-se-iz-prestonice-ime-nece-menjati-2021-04-21%3famp
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nije poanta u tome vec u naslovu..ja moslim ako su procitali dzango,stanojko,tetrijeb samo naslov da im je herc bio na pola puta za infarktT. wrote:Odnosi se na odbojkaške sekcije ...
Dakle, nebitno ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Normalno. Fali im sponzor a u Pančevu je ruska rafinerija nafte i oni već sponzoriraju lokalne odbojkaške klubove i onda ovi nemaju kinte a ovi rekli ako oćete da smo vam mi sponzor onda morate biti u Pančevu.T. wrote:Odnosi se na odbojkaške sekcije...
Dakle nebitno...
Nije Pančevo bez razloga odabrano.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/rafinerija-u-pancevu-dovrsila-je-modernizaciju-evo-zasto-je-to-losa-vijest-za-inu-15008832
2014-04-11
Nemamo mi s njima ništa kad je odbojka u pitanju , oni su Balkan a mi srednja Europa.
Mada ima neka regionalna liga jer ovdje meni poviše kuće u školi je Kaštela a oni su jedni od jačih u odbojci pa znam da igraju s Banja Lukom neke regionalne lige. No možda je riječ o ženskoj nekoj regionalnoj odbojkaškoj ligi. Ne znam ni ja točno.
Mada ima neka regionalna liga jer ovdje meni poviše kuće u školi je Kaštela a oni su jedni od jačih u odbojci pa znam da igraju s Banja Lukom neke regionalne lige. No možda je riječ o ženskoj nekoj regionalnoj odbojkaškoj ligi. Ne znam ni ja točno.
2014-04-11
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Vjerojatno ta utakmica s Banja Lukom a to je ženska odbojka bila da je to nešto vezano uz evropska natjecanja.
Uglavnom nema regionalne lige po sistemu eks Yu nego onako na slici.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_Volleyball_Confederation
Financije su tu problem jer se to manje prati a klubovi imaju troškove tako da bez sponzora teško.
Uglavnom nema regionalne lige po sistemu eks Yu nego onako na slici.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_Volleyball_Confederation
Financije su tu problem jer se to manje prati a klubovi imaju troškove tako da bez sponzora teško.
2014-04-11
Meni ispod kuće doli na plaži ima odbojka na pijesku i onda se to liti igra a onda počme škola pa igraju to u dvorani i na tu šemu imamo razvijenu odbojku.
Nije poanta da se ti zatvoriš u dvoranu nego odbojka na pijesku i onda turizam , popratni sadržaji i tako imaš igrački kadar i to je to.
Nije poanta da se ti zatvoriš u dvoranu nego odbojka na pijesku i onda turizam , popratni sadržaji i tako imaš igrački kadar i to je to.
2014-04-11
Arena sport koja je u vlasništvu Srbije prenosi utakmice a između ostalog odbojka pa onda ovi idu u Pančevo i dobivaju sponzora i bit će jači klub pa imaš srpsku ligu mušku i žensku pa regionalnu i onda ovu u Europi itd.
Ja to drukčije gledam pa mi je bitnija izgradnja terena za odbojku na pijesku i onda prirodnim putem dobijaš širi igrački kadar i to je to.
Ja to drukčije gledam pa mi je bitnija izgradnja terena za odbojku na pijesku i onda prirodnim putem dobijaš širi igrački kadar i to je to.
2014-04-11
Za Srbiju isti recept bez obzira šta nema more al ima rijeke. Znači neki kafić uz rijeku , napraviš teren za odbojku na pijesku i to je dodatni sadržaj i tako širiš igračku bazu i kome se to igra i ima kvalitet on će ić igrat u jači klub a možda i za reprezentaciju i to ti je to.
Nema smisla forsirat dvoransku odbojku samo radi nje nego je ova na pijesku ključ.
Odbojka na pijesku se igra dva protiv dva. Ekipa dođe popit pivu i onda imaš teren za odbojku i malo odigraš i to je to.
Nema smisla forsirat dvoransku odbojku samo radi nje nego je ova na pijesku ključ.
Odbojka na pijesku se igra dva protiv dva. Ekipa dođe popit pivu i onda imaš teren za odbojku i malo odigraš i to je to.
2014-04-11
Onda za žene je to dobar sport jer si odvojen mrežom , nema ono da će te netko polomit il tako šta. Zatim ako rodi lako se vraća u formu i može to igrat cilu karijeru šta nije baš slučaj kod nekih drugih sportova.
Jača je ženska selekcija ovdje jer nije za njih nogomet i tako nešto a ovo im je odlično , nema fizičkog kontakta dakle nema šeme da će te netko polomit i može se udat , rodit i za godinu dana opet igra normalno.
Za žene idealno.
Jača je ženska selekcija ovdje jer nije za njih nogomet i tako nešto a ovo im je odlično , nema fizičkog kontakta dakle nema šeme da će te netko polomit i može se udat , rodit i za godinu dana opet igra normalno.
Za žene idealno.
2014-04-11
Gledan di je taj Partizan uopće a vidim da je osvojio tek jedno prvenstvo Srbije i to 2011 a Vojvodina je najjača
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volleyball_League_of_Serbia
Nemaju oni para i onda normalno odma pada jakost.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volleyball_League_of_Serbia
Nemaju oni para i onda normalno odma pada jakost.
2014-04-11
A ženski klub Partizan osnovan je 1946 a onda je ugašen 1972 godine da bi ponovo osnovan pod tim imenom bio tek 2016.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BDOK_Partizan
Dakle ovi ženski klub uopće nije ni postoja do prije pet godina a prije toga ga nije bilo od 1972 godine pa sve do 2016 i to je koliko onda ...44 godine rupa.
Dakle tehnički gledano to je novi klub.
A vjerojatno raspadom unije Srbija i Crna Gora im je pao broj klubova pa onda odlučili ponovo pokrenit ženski klub Partizan i sad ide u Pančevo di ima sponzora a također i muški koji je od raspada Jugoslavije osvojio samo jednu titulu 2011 godine.
Dakle ovo je na niskim granama taj muški a ženski je tek nedavno osnovan i oni će sad kao svoj centar odabrati Pančevo i tamo imaju sponzora i automatski jači klub i jača liga Srbije a samim tim i sve ostalo.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BDOK_Partizan
Dakle ovi ženski klub uopće nije ni postoja do prije pet godina a prije toga ga nije bilo od 1972 godine pa sve do 2016 i to je koliko onda ...44 godine rupa.
Dakle tehnički gledano to je novi klub.
A vjerojatno raspadom unije Srbija i Crna Gora im je pao broj klubova pa onda odlučili ponovo pokrenit ženski klub Partizan i sad ide u Pančevo di ima sponzora a također i muški koji je od raspada Jugoslavije osvojio samo jednu titulu 2011 godine.
Dakle ovo je na niskim granama taj muški a ženski je tek nedavno osnovan i oni će sad kao svoj centar odabrati Pančevo i tamo imaju sponzora i automatski jači klub i jača liga Srbije a samim tim i sve ostalo.
2014-04-11
Sad kad smo se već toga dotakli baš da vidimo kako je to u Jugoslaviji bilo
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Volleyball_Championship
Muška odbojka
Mladost Zagreb najtrofejniji - 17 titula
Partizan - 10 titula
Crvena Zvezda - 5 titula
...
Dakle drugi najtrofejniji klub s tim da svojih pet titula osvojio na začetku u periodu od 1946 do 1953 dok se odbojka ovdje još razvijala.
Iduće titule su mu : 1967 , 1973 , 1978 , 1990 , 1991
Sad ove zadnje dvi godine ovo je možda pred rat pa onda nema Mladost Zagreb itd
..
Ženska odbojka
Crvena Zvezda - 18 titula
Partizan - 8
Mladost - 5
Sve je titule osvojio u periodu od 1952 do 1968 godine a onda je 1972 godine ženski klub ugašen.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yugoslav_Volleyball_Championship
Muška odbojka
Mladost Zagreb najtrofejniji - 17 titula
Partizan - 10 titula
Crvena Zvezda - 5 titula
...
Dakle drugi najtrofejniji klub s tim da svojih pet titula osvojio na začetku u periodu od 1946 do 1953 dok se odbojka ovdje još razvijala.
Iduće titule su mu : 1967 , 1973 , 1978 , 1990 , 1991
Sad ove zadnje dvi godine ovo je možda pred rat pa onda nema Mladost Zagreb itd
..
Ženska odbojka
Crvena Zvezda - 18 titula
Partizan - 8
Mladost - 5
Sve je titule osvojio u periodu od 1952 do 1968 godine a onda je 1972 godine ženski klub ugašen.
2014-04-11
S obzirom na ove podatke a ti su da je to drugi klub po broju osvojenih titula u Jugoslaviji pa čak i u ženskoj selekciji koja uopć ni nepostoji u periodu od 1972 do 2016 godine svakako se ne može reč da je riječ o klubu s malom tradicijom i poviješću.
No ovo je sport u kojem treba sponzor a na staroj slavi se ne živi tako da je ovo ispravna odluka da se presele u Pančevo i da im tamo bude baza.
To je ok. Odličan potez s obzirom da je muški klub pao na niske grane a ženski nije ni postoja od 1972 - 2016.
Podržavam.
No ovo je sport u kojem treba sponzor a na staroj slavi se ne živi tako da je ovo ispravna odluka da se presele u Pančevo i da im tamo bude baza.
To je ok. Odličan potez s obzirom da je muški klub pao na niske grane a ženski nije ni postoja od 1972 - 2016.
Podržavam.
2014-04-11
Gledan jel di igramo neki tip regionalne lige al izgleda da iz Hrvatske samo Mladost Zagreb igra ovu regionalnu ligu srednje Europe jer im je to blizu i to je sve.
Ko će.dat pare za putovat po Europi. Nema tu love u tom sportu a onda ovi drugi klubovi posebno sa zapada su financijski jači pa ti kupe igrače pa ti nemaš ništa i to ti je to.
Najviše se isplati državna liga i nacionalna reprezentacija jer tu ipak ne možeš doć kupit igrače nego šta je tvoje tvoje a ovo klupska odbojka i Europa to zaboravi jer se ne možeš ti s njima financijski takmičit.
Ko će.dat pare za putovat po Europi. Nema tu love u tom sportu a onda ovi drugi klubovi posebno sa zapada su financijski jači pa ti kupe igrače pa ti nemaš ništa i to ti je to.
Najviše se isplati državna liga i nacionalna reprezentacija jer tu ipak ne možeš doć kupit igrače nego šta je tvoje tvoje a ovo klupska odbojka i Europa to zaboravi jer se ne možeš ti s njima financijski takmičit.
2014-04-11
Koliko vidim Srbija još nešto pokušava igrat na klupskoj razini u Europi a u Hrvatskoj skoro pa nit to. Nešto Mladost Zagreb i to je sve. Ne isplati se jer put košta a ne možeš se takmičit financijski s tim klubovima iz zapadne Europe i iz većih gradova Evrope.
Čak koliko vidim i ženska državna liga nam je jača i ima više klubova nego muška jer muške zanima nogomet , košarka itd a njima je rukomet puno praktičniji i onda ga dosta cura igra.
Praktički lakše.je napravit žensku regionalnu odbojkašku ligu jer ima igračica nego mušku.
Čak koliko vidim i ženska državna liga nam je jača i ima više klubova nego muška jer muške zanima nogomet , košarka itd a njima je rukomet puno praktičniji i onda ga dosta cura igra.
Praktički lakše.je napravit žensku regionalnu odbojkašku ligu jer ima igračica nego mušku.
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Huawei se seli iz Beograda u Zagreb
» FK Partizan
» Partizan-C.zvezda 1:0
» Partizan ispustio +18 poena u 3/4