Zašto Europa nema svoj Huawei?
Page 1 of 1
Zašto Europa nema svoj Huawei?
Jedan fotoreporter proveo je nekoliko dana u Huaweijevom kampusu i snimao radnike; fotke su senzacionalne
Gettyjev Kevin Frayer proveo je par dana u kampusu Bantian, smještenom u gradu Shenzhenu
https://www.telegram.hr/fotogalerije/biznis-tech/kako-izgleda-zivot-zaposlenika-huaweija-jedan-fotoreporter-je-proveo-par-dana-u-njihovom-kampusu-i-snimio-senzacionalne-fotke/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Zašto Europa nema svoj Huawei?
jel to kina ili amerika...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jel to kina ili amerika...
Ameri toliko fanatično ne rade.
2018-04-10
još je Huawei kao državna firma..Hektorović wrote:
i sada usporedi produktivnost u Kineskoj državnoj firmi, sa našom INOM, Uljanikom, HEPom, ministarstvima, administracijom
najbogatiji Kinez ujedno i član komunističke partije Kine, govori da bi Kinezi trebali biti sretni što rade 12h dnevno
a kod nas ;
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mocni-hdzovac-dao-koncesiju-svom-sinu-inspekcija-im-zatvorila-gradiliste/2079659.aspx
Vlasnik restorana je čak preračunao dug u restoranski cjenik i došao do računice da je HDZ-ovac Baričević s ekipom pojeo čitavo stado janjaca.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:još je Huawei kao državna firma..Hektorović wrote:
i sada usporedi produktivnost u Kineskoj državnoj firmi, sa našom INOM, Uljanikom, HEPom, ministarstvima, administracijom
najbogatiji Kinez ujedno i član komunističke partije Kine, govori da bi Kinezi trebali biti sretni što rade 12h dnevno
a kod nas ;
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mocni-hdzovac-dao-koncesiju-svom-sinu-inspekcija-im-zatvorila-gradiliste/2079659.aspx
Vlasnik restorana je čak preračunao dug u restoranski cjenik i došao do računice da je HDZ-ovac Baričević s ekipom pojeo čitavo stado janjaca.
Huawei je samoupravna firma, hahaha pa to bi kod nas bilo u milijardama duga a jedino sto bi radilo bili bi coffee automati
2018-04-10
pogled sam slike strava ,za pojmove RH zaposlenika u državnom sektoru..
doslovno izgradili su cijeli grad Huwei, ali najjača stvar - taj jebeni grad izgleda kao srednje europski njemački grad, očito to kineze imponira.. a unutar te firme , teretana, labuđe jezero, kantina,
čak i u teretani slike bijelaca
ovo mi pun kurac baca na japansku korporativnu šemu, iako recimo za ovakve priče sam čuo od jednog povratnika iz Čilea, koji je radio u Santi Agu u jednoj isto čileanskoj korporaciji da se isto ovako živi i radi..
doslovno izgradili su cijeli grad Huwei, ali najjača stvar - taj jebeni grad izgleda kao srednje europski njemački grad, očito to kineze imponira.. a unutar te firme , teretana, labuđe jezero, kantina,
čak i u teretani slike bijelaca
ovo mi pun kurac baca na japansku korporativnu šemu, iako recimo za ovakve priče sam čuo od jednog povratnika iz Čilea, koji je radio u Santi Agu u jednoj isto čileanskoj korporaciji da se isto ovako živi i radi..
ali još mi je jači smijeh kada RH privatni sektor, i neke jače firme(recimo IT firme) idu kopirati ovakve japanske, američke, pa i kineske šeme.. a ono sprdačina i ruglo od naših pokušaja, jer i naše privatne firme se svode često na ulizivanje nadređenom, negativnu selekciju, i guženje ovih ispod sebe.. barem od ITovaca sa koijma sam pričao.. pa nitko nema lojalnosti prema nikojoj firmi, jer firma nije lojalna prema tebi..
pogledaj ovaj kineski mentalitet.. baca na japanski i američki.. korporacija se brine o pojedincu, ali očekuje da pojedinac da sve korporaciji.. zajedno rastu i uspjevaju.. inače isti je kurac i u googlu itd
a državni sektor bolje da ne spomenem, dok ne privatiziramo sve u državi , i dok ne otpustimo 2/3 administracije, ne da će nas bugarska i rumunjska stići, nego će nas i afričke zemlje stizati ,a mi ćemo ostati na 3milijuna staraca koji će kopati po kontenjerima i opsluživati kineske i rumunjske turiste
pogledaj ovaj kineski mentalitet.. baca na japanski i američki.. korporacija se brine o pojedincu, ali očekuje da pojedinac da sve korporaciji.. zajedno rastu i uspjevaju.. inače isti je kurac i u googlu itd
a državni sektor bolje da ne spomenem, dok ne privatiziramo sve u državi , i dok ne otpustimo 2/3 administracije, ne da će nas bugarska i rumunjska stići, nego će nas i afričke zemlje stizati ,a mi ćemo ostati na 3milijuna staraca koji će kopati po kontenjerima i opsluživati kineske i rumunjske turiste
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa šta ćemo mi sa četiri miljona većinom starije populacije ? Ma nismo uopće u tom rangu da pričamo o kolektivnim korporacijama svjetskog tipa. Ne znan uopće zašto to netko pokušava iti u mislima prislikat na Rvacku. Mi smo ono Baja Kalifornija. Mexiko i te šeme.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I Hrvati isto spavaju na poslu.Hektorović wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longislande, ov ne spi nego uči. i isključilo grijanje u firmi.
2014-04-16
Europa nema ništa. Tehnologiju iz Amerike i proizvode iz Kine. Europa ima kulturu, ljudska prava, progresivnost, itd...
AssadNaPodmornici wrote:najbogatiji Kinez ujedno i član komunističke partije Kine, govori da bi Kinezi trebali biti sretni što rade 12h dnevno
A gle u Aziji je drugi mentalitet, Kinezi izrabljuju vlastiti narod tisućama godina neovisno o društveno uređenju.
catabbath-
2015-08-22
AssadNaPodmornici wrote:ali još mi je jači smijeh kada RH privatni sektor, i neke jače firme(recimo IT firme) idu kopirati ovakve japanske, američke, pa i kineske šeme.. a ono sprdačina i ruglo od naših pokušaja, jer i naše privatne firme se svode često na ulizivanje nadređenom, negativnu selekciju, i guženje ovih ispod sebe.. barem od ITovaca sa koijma sam pričao.. pa nitko nema lojalnosti prema nikojoj firmi, jer firma nije lojalna prema tebi..
Meni se zgadio taj korporativni sektor. Otprilike kako si napisao ali nije specifično samo za IT.
catabbath-
2015-08-22
Hektorović wrote:
cijeli dan radiš na ekranu, i onda izvučeš krevet ispod svog radnog stola, i još malo buljiš ali sad u malo manji ekran
ma san! :D
kic wrote:Hektorović wrote:
cijeli dan radiš na ekranu, i onda izvučeš krevet ispod svog radnog stola, i još malo buljiš ali sad u malo manji ekran
Zato kaže osnivač Huaweija, žrtvovali smo živote i obitelj za uspijeh i domovinu.
Kissinger je tako za njih rekao, pošto ga kinezi nisu nešto posebno impresionirali pojedinačno, no kao što mravi sagrade mravinjak, kolektivno su sila.
2018-04-10
kic wrote:
cijeli dan na ekranu, i onda još malo buljiš ali sad u malo manji ekran
to opis života moje kćerkice
crvenkasti-
2014-04-17
Hektorović wrote:kic wrote:Hektorović wrote:
Zato kaže osnivač Huaweija, žrtvovali smo živote i obitelj za uspijeh i domovinu.
Kissinger je tako za njih rekao, pošto ga kinezi nisu nešto posebno impresionirali pojedinačno, no kao što mravi sagrade mravinjak, kolektivno su sila.
a što im je s osobnim slobodama?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:kic wrote:
cijeli dan na ekranu, i onda još malo buljiš ali sad u malo manji ekran
to opis života moje kćerkice
Similar topics
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Priprema se blokada izvoza? Europa nema cjepiva, a šalje milijune doza u SAD i VB
» Dovoljan je jedan pogled da se vidi zašto se digla tolika frka oko Kina Europa
» Zašto u Hrvatskoj nema Starbaksa?
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Priprema se blokada izvoza? Europa nema cjepiva, a šalje milijune doza u SAD i VB
» Dovoljan je jedan pogled da se vidi zašto se digla tolika frka oko Kina Europa
» Zašto u Hrvatskoj nema Starbaksa?
Page 1 of 1