Dankverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dankverbot
Ajd, zadnji post na ovoj temi.Duende - idol wrote:mativka wrote:Zapamti, to je velika razlika :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Meni na primjer ne pada na pamet vaditi Gnječeve postove.Duende - idol wrote:
Meni nije ni lijepo, ni uljudno, a ni humano njegovo ponasanje, odnosno stav koji zauzima prema nesreci drugh ljudi. Eto. Citat, zapravo, lijepo pojasnjava zasto je to tako. :)
Pa sad, ako zivino u drustvu u kojem se sociopati vide kao razboriti i stalozeni ljudi, onda cu s posebnim gustom ukazivati na poremecene vrijednosti. :)
Na meni je hoću li prihvatiti takvo ponašanje tj.njega i njegovu osobnost ili ne.
Ali nikada mi ne bi palo na pamet nešto ispravljati, a pogotovo ne razvijati transparente.
Mjestu koje mi ništa ne znači...
Eto, razlicite smo. Zato ti svaki rodjendan prizeljkujes da ti ga Aben cestita, a ja razvijam 'transparent' koji pokazuje zasto ti se to nece dogoditi.
Tako je. Zapamti. :)
Ako očekuješ da će reagirati, to se neće dogoditi :)
mativka wrote:Ajd, zadnji post na ovoj temi.Duende - idol wrote:mativka wrote:Zapamti, to je velika razlika :)Duende - idol wrote:mativka wrote:
Meni na primjer ne pada na pamet vaditi Gnječeve postove.
Na meni je hoću li prihvatiti takvo ponašanje tj.njega i njegovu osobnost ili ne.
Ali nikada mi ne bi palo na pamet nešto ispravljati, a pogotovo ne razvijati transparente.
Mjestu koje mi ništa ne znači...
Eto, razlicite smo. Zato ti svaki rodjendan prizeljkujes da ti ga Aben cestita, a ja razvijam 'transparent' koji pokazuje zasto ti se to nece dogoditi.
Tko? Ne ocekujem ja nista od drugih. Samo od sebe.
Guest- Guest
Nije ti u tom slučaju fora :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Ajd, zadnji post na ovoj temi.Duende - idol wrote:mativka wrote:Zapamti, to je velika razlika :)Duende - idol wrote:
mativka wrote:Nije ti u tom slučaju fora :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Ajd, zadnji post na ovoj temi.Duende - idol wrote:mativka wrote:
Zapamti, to je velika razlika :)
Jest, ako zaboravis. :D
Guest- Guest
Ali ja svoj datum rođenja ne bih stavljala u potpis :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Nije ti u tom slučaju fora :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Ajd, zadnji post na ovoj temi.Duende - idol wrote:
No, dala si mi dobru ideju. Novi nick napravim na taj datum :)
mativka wrote:Ali ja svoj datum rođenja ne bih stavljala u potpis :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Nije ti u tom slučaju fora :)Duende - idol wrote:mativka wrote:
Ajd, zadnji post na ovoj temi.
:)
Ako ti ista znaci, ja cu ti cestitati i bez novog nicka.
Kicu je najlakse upamtiri. On i Veg su proljetnice. :)
Ja sam dan prije sv. Nikole (ili Mikule, kako je pokojna nona znala reci).
Laku noc. :)
Guest- Guest
E, hvala na info. Ja ću ti čestitati :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Ali ja svoj datum rođenja ne bih stavljala u potpis :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Nije ti u tom slučaju fora :)Duende - idol wrote:
:)
Ako ti ista znaci, ja cu ti cestitati i bez novog nicka.
Kicu je najlakse upamtiri. On i Veg su proljetnice. :)
Ja sam dan prije sv. Nikole (ili Mikule, kako je pokojna nona znala reci).
Laku noc. :)
Imam jednu prijateljicu iz srednje škole i čujemo se samo kada si čestitamo rođendane. Dugo, dugo godina tako. I to je jako snažna poveznica :)
Uljudno :)metilda wrote:kic wrote:mate i ithildin
ear fight!
ljubazno ili licemjerno?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
uljudni fight. :) za to je potrebno dvoje...mativka wrote:Uljudno :)metilda wrote:kic wrote:mate i ithildin
ear fight!
ljubazno ili licemjerno?
Guest- Guest
Kopka me kako Kic vidi nas dvije :)metilda wrote:uljudni fight. :) za to je potrebno dvoje...mativka wrote:Uljudno :)metilda wrote:kic wrote:mate i ithildin
ear fight!
ljubazno ili licemjerno?
i mene. :)mativka wrote:Kopka me kako Kic vidi nas dvije :)metilda wrote:uljudni fight. :) za to je potrebno dvoje...mativka wrote:Uljudno :)metilda wrote:kic wrote:mate i ithildin
ear fight!
ljubazno ili licemjerno?
Guest- Guest
Hahahahaha,
podsjeća na narodni ples :)
Ili si inspiraciju našao u Arthuru (sretnom piletu) :)
podsjeća na narodni ples :)
Ili si inspiraciju našao u Arthuru (sretnom piletu) :)
Bome, nadam se da je Arthur dobro :)metilda wrote:mativka wrote:Nešto predugo traži ;)
Dobro smo prošle. :D
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50