Dankverbot
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dankverbot
dobra večer gnječo.. danas je crni petak pa nema nikoga na forumu, svi troše novce
Guest- Guest
metilda wrote:dobra večer gnječo.. danas je crni petak pa nema nikoga na forumu, svi troše novce
puši kurac. to možeš mukte bez black friday.
Guest- Guest
mativka wrote:A jesi li ti zato da im se omogući i plijenidba vozila?aben wrote:mativka wrote:Želimo da policija dobro radi :)
Nego, jel te netko jučer naživcirao u prometu?
da dobro rodu, al ne da zarodu?
ma je, baš se jo nervirun radi pizdarija:)
treba omogućit zaplijenit i ženu i veš mašinu.
Guest- Guest
The Bible teaches you to love your neighbor, and Kama Sutra explains exactly how.
Guest- Guest
metilda wrote:kako god, nema nikoga na forumu.. svađaš se sam sa sobom...
nemaju hijene i lešinari hrane pa je pusto.
Guest- Guest
bila u gradu, trgovine pune, ljudi nose vreće a ne vrećice, na forumu nema čak ni gostiju... a sve nema se, sve sirotinja za otić irsku...
Guest- Guest
metilda wrote:bila u gradu, trgovine pune, ljudi nose vreće a ne vrećice, na forumu nema čak ni gostiju... a sve nema se, sve sirotinja za otić irsku...
ti šta su po trgovinama su sve uhljebi. nije šala. to su sve uhljebi koji rade u državnim institucijama ili lokalnim samoupravama od općina raznih do udruga. malo tu ima radnika oni su otišli u Irsku.
tako da te metilda ne zavarava gomila jer kad gledaš tu gomilu trutina gledaš u mastodontski državni aparat.
Guest- Guest
vjeruj mi nisu uhljebi, sve mladi ljudi i penzioneri.. ja malo pogledala po jysku, navodno sniženja a sve skupo za poludit, nisam kupila ništa
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=30211
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.forum?t=30211
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50