Dankverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Dankverbot
Speare Shaker wrote:Duende - idol wrote:Mrznja? Pa konacno se zabavljam, Babo! : )))
Ti si se baš uživila, a?
Totalno! :D
Guest- Guest
Hmmm,Duende - idol wrote:Svasta.
Sto bi ti mogla reci o modernom Japanu?
razvijeni u svakom smislu :)
Duende - idol wrote:Speare Shaker wrote:Duende - idol wrote:Mrznja? Pa konacno se zabavljam, Babo! : )))
Ti si se baš uživila, a?
Znam na koga se citat odnosi i vjeruj mi, nema nikakve veze s tobom.
Guest- Guest
To sam i ja pomislila.Speare Shaker wrote:aben wrote:pa ono, elipso, sniženja
Sniženja sumorna tema? E svašta...
Ma, Aben je pun ko brod pa ga takve stvari ne zanimaju ;)
mativka wrote:Mali intermezzo.
Treba uspostaviti ravnotežu, osjetiti mir...uspostaviti vezu s okolinom :)
Je li pod to prolazi bosonogo sviranje i pjevanje raznih profesionalnih glazbenika na pozornici?
Last edited by Speare Shaker on 16/11/2018, 17:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
mativka wrote:To sam i ja pomislila.Speare Shaker wrote:aben wrote:pa ono, elipso, sniženja
A ne znam baš, kad se sjetim fotografije onog šalovanja ako se dobro sjećam nekog stupića za ogradu... rekao bih da mu barem nešto od te opreme nedostaje.
Ali kako je i sam rekao, najvažnije je da je dobro ispalo. :)
Guest- Guest
Ako je dio koreografije zašto ne? :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:Mali intermezzo.
Je li po to prolazi bosonogo sviranje i pjevanje raznih profesionalnih glazbenika na pozornici?
(pa čak i ako je bosih nogu sviranje:) :)
Speare Shaker wrote:Duende - idol wrote:Speare Shaker wrote:Duende - idol wrote:Mrznja? Pa konacno se zabavljam, Babo! : )))
Ti si se baš uživila, a?
Znam na koga se citat odnosi i vjeruj mi, nema nikakve veze s tobom.
Pa sto i da se odnosi? : ))
Guest- Guest
Al sjeti se i onog da je spomenuo da voli ići težim putem. Neće kupiti, sam će napraviti. Hmmm, možda zbog toga i ima toliko love :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:To sam i ja pomislila.Speare Shaker wrote:aben wrote:pa ono, elipso, sniženja
A ne znam baš, kad se sjetim fotografije onog šalovanja ako se dobro sjećam nekog stupića za ogradu... rekao bih da mu barem nešto od te opreme nedostaje.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Ako je dio koreografije zašto ne? :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:Mali intermezzo.
Je li po to prolazi bosonogo sviranje i pjevanje raznih profesionalnih glazbenika na pozornici?
Kako kod koga, ali uglavnom nije dio koreografije nego sam čuo objašnjenja kako je baš riječ o neposrednijem kontaktu sa okolinom ili čak o uzemljenju (grounding) neke vrste.
Guest- Guest
mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
A moderni Japan nista, ha?
Guest- Guest
mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
Nebitno, nema veze s violatoricom kako je ona to pomislila.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
I opet ponavljam, sto i da se odnosi? : ))
Guest- Guest
mativka wrote:Al sjeti se i onog da je spomenuo da voli ići težim putem. Neće kupiti, sam će napraviti. Hmmm, možda zbog toga i ima toliko love :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:To sam i ja pomislila.Speare Shaker wrote:aben wrote:pa ono, elipso, sniženja
Ma ti boduli su često velike škrtičine, makar bili puni novca kao tankeri nafte.
Guest- Guest
Duende - idol wrote:Speare Shaker wrote:mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
Ništa, ali se ne odnosi.
Guest- Guest
Pa kod gluhih i nagluhih sigurno ima značaja.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Ako je dio koreografije zašto ne? :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:Mali intermezzo.
Kako kod koga, ali uglavnom nije dio koreografije nego sam čuo objašnjenja kako je baš riječ o neposrednijem kontaktu sa okolinom ili čak o uzemljenju (grounding) neke vrste.
Ali da, uspostavlja se direktnija veza....
Speare Shaker wrote:Duende - idol wrote:Speare Shaker wrote:mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
Ništa, ali se ne odnosi.
Upravo tako. Jedno veliko nista. I da se odnosi. :D
Guest- Guest
Pa odgovorila sam.....ma uopće me ne doživljavate :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
Ma čudim se što se vozi trajektom preko, a ne prepliva :DSpeare Shaker wrote:mativka wrote:Al sjeti se i onog da je spomenuo da voli ići težim putem. Neće kupiti, sam će napraviti. Hmmm, možda zbog toga i ima toliko love :)Speare Shaker wrote:mativka wrote:To sam i ja pomislila.Speare Shaker wrote:
Ma ti boduli su često velike škrtičine, makar bili puni novca kao tankeri nafte.
mativka wrote:Pa odgovorila sam.....ma uopće me ne doživljavate :)Duende - idol wrote:mativka wrote:Zaintrigirali ste me. Koji je citat bio u pitanju?
Aha, sad vidim, ali ugledah dva Sejtanova upisa jedan iza,drugog, nije te tada uopce bilo. :nezna: :zbunjenoseogledaokosebekaoJohnTravolta:
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50