Dankverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Dankverbot
aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:To je tvoj osobni osjećaj.aben wrote:nemo tu struja, ili jesi ili nisimativka wrote:Svrstala bih se u socijal-demokrate...aben wrote:
ti si socijalist a jo libertarijanac
A ti, u koju struju libertarijanaca?
ke su to struje?
nije dugo trajalo. bez politike aben nemože ni srat. kako te žena trpi da mi je znat? ili si ju totalno demolirao i oprao joj mozak. ja bi te istrančirao motornom pilom bacio u kiselinu ili lužinu i od tebe napravio sapun koji bi držao u vitrini.
Guest- Guest
nemo bez politike u moju butiguGnječ wrote:aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:To je tvoj osobni osjećaj.aben wrote:nemo tu struja, ili jesi ili nisimativka wrote:
Svrstala bih se u socijal-demokrate...
ke su to struje?
nije dugo trajalo. bez politike aben nemože ni srat. kako te žena trpi da mi je znat? ili si ju totalno demolirao i oprao joj mozak. ja bi te istrančirao motornom pilom bacio u kiselinu ili lužinu i od tebe napravio sapun koji bi držao u vitrini.
2014-04-16
ko sanader:)
2014-04-16
Desno orijentiran, lijevo ili alt-right? :)aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:To je tvoj osobni osjećaj.aben wrote:nemo tu struja, ili jesi ili nisimativka wrote:Svrstala bih se u socijal-demokrate...aben wrote:
ti si socijalist a jo libertarijanac
ke su to struje?
Near the beginning of the 19th century, the French government began to pursue policies with the end goal of eradicating the many minority and regional languages (Patois) spoken in France. This began in 1794 with Henri Grégoire's "Report on the necessity and means to annihilate the patois and to universalise the use of the French language". When public education was made compulsory, only French was taught and the use of any other (Patois) language was punished. The goals of the Public School System were made especially clear to the French speaking teachers sent to teach students in regions such as Occitania and Brittany: "And remember, Gents: you were given your position in order to kill the Breton language" were instructions given from a French official to teachers in the French department of Finistère (western Brittany). The prefect of Basses-Pyrénées in the French Basque Country wrote in 1846: "Our schools in the Basque Country are particularly meant to substitute the Basque language with French...". Students were taught that their ancestral languages were inferior and they should be ashamed of them; this process was known in the Occitan-speaking region as Vergonha.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vergonha
Vergonha, which is still a taboo topic in France where some still refuse to admit such discrimination ever existed, can be seen as the result of an attempted linguicide. In 1860, before schooling was made compulsory, native Occitan speakers represented more than 39% of the whole French population, as opposed to 52% of francophones proper; their share of the population declined to 26–36% in the 1920s, and then dropped to less than 7% by 1993.
To jer se držiš one: ako se ne baviš politikom, ona će se baviti tobom?aben wrote:nemo bez politike u moju butiguGnječ wrote:aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:To je tvoj osobni osjećaj.aben wrote:
nemo tu struja, ili jesi ili nisi
ke su to struje?
nemo toga ko nosmativka wrote:nDesno orijentiran, lijevo ili alt-right? :)aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:To je tvoj osobni osjećaj.aben wrote:nemo tu struja, ili jesi ili nisimativka wrote:
Svrstala bih se u socijal-demokrate...
ke su to struje?
2014-04-16
weapons of mass instructionkic wrote:
Vergonha, which is still a taboo topic in France where some still refuse to admit such discrimination ever existed, can be seen as the result of an attempted linguicide. In 1860, before schooling was made compulsory, native Occitan speakers represented more than 39% of the whole French population, as opposed to 52% of francophones proper; their share of the population declined to 26–36% in the 1920s, and then dropped to less than 7% by 1993.
2014-04-16
ne, to su demokratske gluposti,mativka wrote:To jer se držiš one: ako se ne baviš politikom, ona će se baviti tobom?aben wrote:nemo bez politike u moju butiguGnječ wrote:aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:
To je tvoj osobni osjećaj.
ke su to struje?
nego jer je kul
2014-04-16
Nema kod Petersona, no kao i svaki pokret, misao, ona za sobom vuče sve i svašta.aben wrote:nemo toga ko nosmativka wrote:nDesno orijentiran, lijevo ili alt-right? :)aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:To je tvoj osobni osjećaj.aben wrote:
nemo tu struja, ili jesi ili nisi
ke su to struje?
Kako se boriti protiv toga?
Jer se tješiš?aben wrote:ne, to su demokratske gluposti,mativka wrote:To jer se držiš one: ako se ne baviš politikom, ona će se baviti tobom?aben wrote:nemo bez politike u moju butiguGnječ wrote:aben wrote:
dobro, što je unda ispravno;
ke su to struje?
nego jer je kul
a zoč bi se borila protiv toga, ča je loše u tomu?mativka wrote:Nema kod Petersona, no kao i svaki pokret, misao, ona za sobom vuče sve i svašta.aben wrote:nemo toga ko nosmativka wrote:nDesno orijentiran, lijevo ili alt-right? :)aben wrote:dobro, što je unda ispravno;mativka wrote:
To je tvoj osobni osjećaj.
ke su to struje?
2014-04-16
Da...aben wrote:a zoč bi se borila protiv toga, ča je loše u tomu?mativka wrote:Nema kod Petersona, no kao i svaki pokret, misao, ona za sobom vuče sve i svašta.aben wrote:nemo toga ko nosmativka wrote:nDesno orijentiran, lijevo ili alt-right? :)aben wrote:
dobro, što je unda ispravno;
ke su to struje?
...iako se ne slažem s tobom, braniti ću tvoje pravo da kažeš što misliš...
Mene se to dojmilo...
ni, to je dobro područje za razgovor, odnosi se na život pa svi imaju mišljenje, dovoljno je široko da svi moru sudjelovati, većini ljudi lako uzavrije krv kad razgovaraju o tomu,mativka wrote:Jer se tješiš?aben wrote:ne, to su demokratske gluposti,mativka wrote:To jer se držiš one: ako se ne baviš politikom, ona će se baviti tobom?aben wrote:nemo bez politike u moju butiguGnječ wrote:
nego jer je kul
2014-04-16
jo konkretno ne bi broni ničije pravo da bude u krivu, to je totalno gaymativka wrote:Da...aben wrote:a zoč bi se borila protiv toga, ča je loše u tomu?mativka wrote:Nema kod Petersona, no kao i svaki pokret, misao, ona za sobom vuče sve i svašta.aben wrote:nemo toga ko nosmativka wrote:n
Desno orijentiran, lijevo ili alt-right? :)
...iako se ne slažem s tobom, braniti ću tvoje pravo da kažeš što misliš...
Mene se to dojmilo...
2014-04-16
Istina,aben wrote:ni, to je dobro područje za razgovor, odnosi se na život pa svi imaju mišljenje, dovoljno je široko da svi moru sudjelovati, većini ljudi lako uzavrije krv kad razgovaraju o tomu,mativka wrote:Jer se tješiš?aben wrote:ne, to su demokratske gluposti,mativka wrote:To jer se držiš one: ako se ne baviš politikom, ona će se baviti tobom?aben wrote:
nemo bez politike u moju butigu
nego jer je kul
no svjedoci smo vremena u kojem živimo. U kojem se pokušava satrti slobodna misao.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
:)
Last edited by mativka on 11/11/2018, 01:49; edited 1 time in total
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50