Throw a commie from the chopper
Page 3 of 33
Page 3 of 33 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33
Re: Throw a commie from the chopper
za one koji nisu familijarni s mimovima, naročito na temu "Hoppean snake": zmija je simbol liberatrijanaca, a hoppe je anarhokapitalistički filozof - libertarijanac koji zagovara fizičko uklanjanje komunista iz liberatarijanskih društava u kojima je privatna imovina svetinja a oni je ne poštuju (knjiga "democracy, god that failed")
a "autistic screeching" je nastalo razvojem ovog memea koji divno objašnjava kapitalizam i komunizam u tri riječi:
u ovo:
što se jasno kasnije razvilo u druge verzije
a moj favorit je ova
a "autistic screeching" je nastalo razvojem ovog memea koji divno objašnjava kapitalizam i komunizam u tri riječi:
u ovo:
a moj favorit je ova
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ne, dovoljno mu je dati nogom u dupe, to samo jedan covijek, sta on moze sam po sebi. Nemoj mi reci da te trta tamo neke starkelje koji je jos mrtav k tome odavno...prckov wrote:
elem ne treba bacit staljina iz helikoptera
Guest- Guest
Staljin bi bacio helikopter iz sebe. Istinski komunista i antifasista, pravi i jedini. Sve ostalo je sarena laza na glupe narode.prckov wrote:elem ne treba bacit staljina iz helikopteraLeteca Pegla wrote:a necija komunisticka obitelj to zeli?...kic wrote:Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:
?
tko se mača lača..
ali opet nema smisla, komunisti zele preuzezi vlast i uvesti svoj sistem, a marcelova obitelj isto to zeli? ne vidim poveznicu..
koliko ja vidim tu na forumu, svi bi uvodili svoje nekakve sisteme i vrlo rado bacali iz helikoptera neistomisljenike pod razno raznim izgovorima. Nista cudno...
to ti je ista ona kad neko pocme kmecat kako nas ima previse na zemlji i da bi trebalo pobit 80% ljudi na planeti da spasimo eko sistem. Eto vidis i oni bi vrlo rado bacali iz tih nekih helikoptera, ali ne bi htjeli biti sami baceni, To ne nikako...Nije bitan dakle razlog nego mentalni sklop kojem tako nesto pada na pamet. Eto, to poanta..
omni-
2014-04-12
pa dobro, u cemu je onda takav problem ako komunisti onda uklanjaju libertarijance (i sve drugo) iz svog drustva? Zasto onda skvicanju nikad kraja kad se to desi...marcellus wrote:za one koji nisu familijarni s mimovima, naročito na temu "Hoppean snake": zmija je simbol liberatrijanaca, a hoppe je anarhokapitalistički filozof - libertarijanac koji zagovara fizičko uklanjanje komunista iz liberatarijanskih društava u kojima je privatna imovina svetinja a oni je ne poštuju (knjiga "democracy, god that failed")
u ovo:
a moj favorit je ova
Guest- Guest
ekstremizam i jedno i drugo....kao i jogokomunjare i ustaše u rh
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
relativiziras, al sreca da je smijesnoLeteca Pegla wrote:ne, dovoljno mu je dati nogom u dupe, to samo jedan covijek, sta on moze sam po sebi. Nemoj mi reci da te trta tamo neke starkelje koji je jos mrtav k tome odavno...prckov wrote:
evo I meni smijesno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nisu svi istiLeteca Pegla wrote:pa dobro, u cemu je onda takav problem ako komunisti onda uklanjaju libertarijance (i sve drugo) iz svog drustva? Zasto onda skvicanju nikad kraja kad se to desi...marcellus wrote:za one koji nisu familijarni s mimovima, naročito na temu "Hoppean snake": zmija je simbol liberatrijanaca, a hoppe je anarhokapitalistički filozof - libertarijanac koji zagovara fizičko uklanjanje komunista iz liberatarijanskih društava u kojima je privatna imovina svetinja a oni je ne poštuju (knjiga "democracy, god that failed")
u ovo:
a moj favorit je ova
postoje neki iza kojih ostaje glad I smrt I odsustvo slobode u puno vecem postotku
hocu rec nisu svi sistemi jednako vrijedni
2014-04-19
poanta da ga je lagano bilo uklonit, uvijek. A zasto se to nije desilo, e pa to drugi par opanaka, ali da isto vezano valjda uz tu nevjerojatnu zelju bacanja ljudi iz helikoptera umjesto okretanja drugog obraza i tako nesto plus minus...prckov wrote:relativiziras, al sreca da je smijesnoLeteca Pegla wrote:ne, dovoljno mu je dati nogom u dupe, to samo jedan covijek, sta on moze sam po sebi. Nemoj mi reci da te trta tamo neke starkelje koji je jos mrtav k tome odavno...prckov wrote:
evo I meni smijesno
Guest- Guest
postoji samo jedan sistem, koji se provlaci cijelu povijest ljudsku. Robovlasnistvo u raznim njegovim oblicima, prilagodjeno naravno stanju svijesti ljudi. Samo jedan sistem uvijek, neprijatelj stalno isti, ovo sve ostalo ti njihovo majstorstvo odrzavanja svog poretka i ljudi koji ne vide dalje od prve stepeneci pa nikako da to shvate...prckov wrote:nisu svi istiLeteca Pegla wrote:
pa dobro, u cemu je onda takav problem ako komunisti onda uklanjaju libertarijance (i sve drugo) iz svog drustva? Zasto onda skvicanju nikad kraja kad se to desi...
postoje neki iza kojih ostaje glad I smrt I odsustvo slobode u puno vecem postotku
Guest- Guest
sad I povjest pises/objasnjavasLeteca Pegla wrote:poanta da ga je lagano bilo uklonit, uvijek. A zasto se to nije desilo, e pa to drugi par opanaka, ali da isto vezano valjda uz tu nevjerojatnu zelju bacanja ljudi iz helikoptera umjesto okretanja drugog obraza i tako nesto plus minus...prckov wrote:relativiziras, al sreca da je smijesnoLeteca Pegla wrote:ne, dovoljno mu je dati nogom u dupe, to samo jedan covijek, sta on moze sam po sebi. Nemoj mi reci da te trta tamo neke starkelje koji je jos mrtav k tome odavno...prckov wrote:
evo I meni smijesno
2014-04-19
kad to popularno na ovom forumu, moram i ja malo...prckov wrote:
sad I povjest pises/objasnjavas
Guest- Guest
I u robovlasnistvu postoje nijanseLeteca Pegla wrote:postoji samo jedan sistem, koji se provlaci cijelu povijest ljudsku. Robovlasnistvo u raznim njegovim oblicima, prilagodjeno naravno stanju svijesti ljudi. Samo jedan sistem uvijek, neprijatelj stalno isti, ovo sve ostalo ti njihovo majstorstvo odrzavanja svog poretka i ljudi koji ne vide dalje od prve stepeneci pa nikako da to shvate...prckov wrote:nisu svi istiLeteca Pegla wrote:
pa dobro, u cemu je onda takav problem ako komunisti onda uklanjaju libertarijance (i sve drugo) iz svog drustva? Zasto onda skvicanju nikad kraja kad se to desi...
obrati paznju na nijanse ako hoces
2014-04-19
eto fino od tebeLeteca Pegla wrote:kad to popularno na ovom forumu, moram i ja malo...prckov wrote:
sad I povjest pises/objasnjavas
mozda nesto I naucim
2014-04-19
nijanse samo na stepenici na kojoj si u piramidi. Ovo gdje je kaos ti je tako jer su ti koji sebe nazivaju gospodarima svijeta tako zacrtali, niti iz jednog drugog razloga, to u koju si ti nijansu zapao je lutrija rodjenja samo...prckov wrote:I u robovlasnistvu postoje nijanseLeteca Pegla wrote:postoji samo jedan sistem, koji se provlaci cijelu povijest ljudsku. Robovlasnistvo u raznim njegovim oblicima, prilagodjeno naravno stanju svijesti ljudi. Samo jedan sistem uvijek, neprijatelj stalno isti, ovo sve ostalo ti njihovo majstorstvo odrzavanja svog poretka i ljudi koji ne vide dalje od prve stepeneci pa nikako da to shvate...prckov wrote:nisu svi istiLeteca Pegla wrote:
Guest- Guest
onda nistaLeteca Pegla wrote:nijanse samo na stepenici na kojoj si u piramidi. Ovo gdje je kaos ti je tako jer su ti koji sebe nazivaju gospodarima svijeta tako zacrtali, niti iz jednog drugog razloga, to u koju si ti nijansu zapao je lutrija rodjenja samo...prckov wrote:I u robovlasnistvu postoje nijanseLeteca Pegla wrote:postoji samo jedan sistem, koji se provlaci cijelu povijest ljudsku. Robovlasnistvo u raznim njegovim oblicima, prilagodjeno naravno stanju svijesti ljudi. Samo jedan sistem uvijek, neprijatelj stalno isti, ovo sve ostalo ti njihovo majstorstvo odrzavanja svog poretka i ljudi koji ne vide dalje od prve stepeneci pa nikako da to shvate...prckov wrote:nisu svi istiLeteca Pegla wrote:
ukinucemo stepenice I pocet umjesto piramide gradit kuce od mermelade I cokolade
bez stepenica of skroz
2014-04-19
ja nemam nista protiv toga, ljude koji ne vole cokoladu treba bacit iz helikoptera...prckov wrote:
onda nista
ukinucemo stepenice I pocet umjesto piramide gradit kuce od mermelade I cokolade
bez stepenica of skroz
Guest- Guest
a ocel bit hijerarhije u vrijednosti vrsta cokolade il ce sve bit isto vrijedne bez obzira jesul milka ili kras ili sta ja znamLeteca Pegla wrote:ja nemam nista protiv toga, ljude koji ne vole cokoladu treba bacit iz helikoptera...prckov wrote:
onda nista
bez stepenica of skroz
2014-04-19
a sta ja znam, ostavit cu to tebi na uredjenje pas ti onda bit kriv ako krene po zlu, ne ja...prckov wrote:a ocel bit hijerarhije u vrijednosti vrsta cokolade il ce sve bit isto vrijedne bez obzira jesul milka ili kras ili sta ja znamLeteca Pegla wrote:ja nemam nista protiv toga, ljude koji ne vole cokoladu treba bacit iz helikoptera...prckov wrote:
onda nista
bez stepenica of skroz
Guest- Guest
a ti bi samo docirala sa strane jelLeteca Pegla wrote:a sta ja znam, ostavit cu to tebi na uredjenje pas ti onda bit kriv ako krene po zlu, ne ja...prckov wrote:a ocel bit hijerarhije u vrijednosti vrsta cokolade il ce sve bit isto vrijedne bez obzira jesul milka ili kras ili sta ja znamLeteca Pegla wrote:ja nemam nista protiv toga, ljude koji ne vole cokoladu treba bacit iz helikoptera...prckov wrote:
onda nista
bez stepenica of skroz
da ti nisi mozda hipik
nego ocemo li zidove od dzema od dunja ili od sljiva
marelica mi vise dosadila
2014-04-19
ma ne, ja samo sljedim Boga kuzis, pa mi svejedno, to jest znam kako god uredis sustav sa ljudima koji Ga ne sljede zavrsit ce u rasulu, i onda ces jos ti ispast kriv a ne oni koji padaju u nistavilo zato sto su nista...prckov wrote:
a ti bi samo docirala sa strane jel
da ti nisi mozda hipik
nego ocemo li zidove od dzema od dunja ili od sljiva
marelica mi vise dosadila
Guest- Guest
kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
A dali bi bilo moralno tebe, tvoje dite, ženu , užu i širu obitelj baciti iz helikoptera.........ili barem sašiti metak u zatiljak ?
?
Quid pro quo
Zašto se čudiš Kic ....................???????
marcel dvoji o tome dali je moralno nečije dite baciti ih helikoptera
I to tebe ne čudi ?
Ali te čudi kad se stvar personalizira i kad je to - dite- ( koje on želi baciti iz helikoptera ) tvoje ili njegovo !!!!
Ako on može baciti nečije dite iz helikoptera.............more netko i njegovo baciti iz helikoptera......ili zatući!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Yehudim on 4/11/2018, 10:47; edited 1 time in total
Page 3 of 33 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33
Similar topics
» ISIL Sends Long Military Convoy towards Battlefields with US Chopper's Back Up
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
Page 3 of 33