Throw a commie from the chopper
Page 1 of 33
Page 1 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Throw a commie from the chopper
https://narod.hr/kultura/3-studenoga-1970-salvador-allende-kako-je-uvodenje-socijalizma-unistilo-cile-u-svega-tri-godine
tekst nije moj, nije ni bog zna što napisan, ali je poučan
čile je danas daleko najbogatija zemlja i najuspješnija ekonomija južne amerike, jer su bacali komuniste iz helikoptera.
venecuela je najsiromašnija, a iza nje nikaragva i sične
jer oni nisu bacali komuniste iz helikoptera nego ih dovodili na vlast
brazil je isto u kurcu nakon komunjare lule i marksistice iz bogataške familije rousseff (bugarka, pravim prezimenom Rusev) koji su pokrali nevjerojatnih 12 milijardi dolara iz petrobrasa
čile je danas daleko najbogatija zemlja i najuspješnija ekonomija južne amerike, jer su bacali komuniste iz helikoptera.
brazil je isto u kurcu nakon komunjare lule i marksistice iz bogataške familije rousseff (bugarka, pravim prezimenom Rusev) koji su pokrali nevjerojatnih 12 milijardi dolara iz petrobrasa
2015-08-21
Re: Throw a commie from the chopper
Dakle, odgovor nalaže nigdje ništa bez vojske kod vlasti, zakona, autoriteta i odlučivanja, a ovdje se nameću Ivan Pernar, Mate Kapović, Dragan Markovina, Zoran Pusić i Oliver Frljić.
Guest- Guest
Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
Moralno je, ako je u znastvene svrhe
2014-04-15
marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
Na svijetu nije ništa tako bijedno,
Da ne bi bilo bar u čemu vrijedno,
A svako dobro može zlo da rodi,
Kad nije dobra ruka, što ga vodi.
U lošoj ruci krepost biva zloćom,
A zlo u dobroj nekom bar vrednoćom.
U mnogom nježnom cvjetiću je dvoje:
I otrov ljut i lijek od boli koje.
Miriši ga - razblažit će te svega,
Al okusi ga - život gine s njega.
I u nama se tako od davnina
Dvije sile bore - zloća i vrlina -
I gdje god zloća pobijedi i vlada,
U krilo smrti cvijet vrline pada.
Naravno da nije, nije moralno ubijati ljude jer imaju psihičku bolest.marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
Regoč wrote:Naravno da nije, nije moralno ubijati ljude jer imaju psihičku bolest.marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
radi se zapravo o filozofiji Hansa Hermana Hoppea, a moglo bi se vezati i na suprotnu stranu, Karla Poppera.
nije to on ništa sam napravio nego uz pomoć CIA-e i jedan je od najvećih kriminalaca u južnoj americi, a što se tiče državnog udara u čileu to je bio još jedan u nizu američko-ruskih proxy ratova.
čile se poboljšao jer je dobio američki novac. ne moraju postat komunisti, samo da prestanu pušit k amerima i propali bi ko venezuela koja nije ni komunistička zemlja jer ne nema sustav koji prakticira marksizam-lenjinizam
čile se poboljšao jer je dobio američki novac. ne moraju postat komunisti, samo da prestanu pušit k amerima i propali bi ko venezuela koja nije ni komunistička zemlja jer ne nema sustav koji prakticira marksizam-lenjinizam
Guest- Guest
znači da je amerika zapravo komunistička jer je bogata a ne prima ničiji novac?
marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
moralno je bacati iz helihoptera samo one komuniste ki pokušaju instalirati komunizam nekomunistima. privatno, ljudi smiju biti komunisti. ali čin se kandidiraju za vođu izviđača, helihopter.
2014-04-16
Ti si bolestan...marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
red wolf-
2016-02-10
komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
a fašizam je dobar?tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
Guest- Guest
nisam li nešto o toj relaciji već napisao nije tema ali kad već pitaš daleko bolji od komunizma. Pinoce i franko su dokaz za tobepobavulin wrote:a fašizam je dobar?tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:tekst nije moj, nije ni bog zna što napisan, ali je poučan
u RH-NDH nisu komunjare na vlasti pa opet je ER-HA ENDE-HA ZEMLJA SLUČAJ.
Guest- Guest
tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
kreni od Vlade RH-NDH pa Sabor isto a i do središnjice HDZ tamo imaš pun kurac komunista, udbaša...jel si se zato borio majku ti jebem.
Guest- Guest
Gnječ wrote:tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
kreni od Vlade RH-NDH pa Sabor isto a i do središnjice HDZ tamo imaš pun kurac komunista, udbaša...jel si se zato borio majku ti jebem.
A jel Tre kaže da treba krenut od negdje drugdje? Ja mislim da se on tu slaže.
Similar topics
» ISIL Sends Long Military Convoy towards Battlefields with US Chopper's Back Up
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
Page 1 of 33