Throw a commie from the chopper
Page 2 of 33
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Re: Throw a commie from the chopper
Gnječ wrote:tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
kreni od Vlade RH-NDH pa Sabor isto a i do središnjice HDZ tamo imaš pun kurac komunista, udbaša...jel si se zato borio majku ti jebem.
A jel Tre kaže da treba krenut od negdje drugdje? Ja mislim da se on tu slaže.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jao jao, rano jutro a ti već mrziš cijeli svijet. Ajde idi lijepo progutaj ljekić što ti je doktor prepisao pa se javi Jel može tako zgnječu maleni a a aGnječ wrote:tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
kreni od Vlade RH-NDH pa Sabor isto a i do središnjice HDZ tamo imaš pun kurac komunista, udbaša...jel si se zato borio majku ti jebem.
marcellus wrote:Gnječ wrote:tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
ajd barem u nečemu smo suglasni.
Guest- Guest
jebiga komunizam je komunizam i nema se tu što dadavati i objašnjavati osim možda zgnječumarcellus wrote:Gnječ wrote:tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
tre wrote:jao jao, rano jutro a ti već mrziš cijeli svijet. Ajde idi lijepo progutaj ljekić što ti je doktor prepisao pa se javi Jel može tako zgnječu maleni a a aGnječ wrote:tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
tupko umirovljeni jel imaš nešto svježe? tvoje su upadice na razini tete iz vrtića. ajd sad lijepo odi u kladaru potrošit novac koje ti RH vukojebina daje za nagradu što si opet komuniste doveo na vlast 91. kao što su partizani 45.
Guest- Guest
marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
A dali bi bilo moralno tebe, tvoje dite, ženu , užu i širu obitelj baciti iz helikoptera.........ili barem sašiti metak u zatiljak ?
tre wrote:nisam li nešto o toj relaciji već napisao nije tema ali kad već pitaš daleko bolji od komunizma. Pinoce i franko su dokaz za tobepobavulin wrote:a fašizam je dobar?tre wrote:komunizam i jeste nešto kao rak na tijelu kojega se treba isjeći do zadnje stanice da bi tijelo preživjelo
Fašizam je oblik socijalizma, imaju isto ishodište i imaju iste ciljeve. Franco je provodeći socijalističku politiku (tu možemo naći fašistički element u njegovoj vladavini) ekonomski zaglavil pa se odlučil liberalizirati privrjedu, što je Španjolsku gospodarstveno uzdiglo. Pinochet nikada nije provodil nikakvu socijalističku politiku. Tako da ni jedan, ni drugi režim nisu bili fašistički, radi se o desnim autoritarnim režimima, o desničarskim diktaturama kojima je cilj bil zaustaviti širenje komunizma.
Regoč-
2015-08-21
red wolf wrote:Ti si bolestan...marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
pa kako to? zar su komunisti viša vrsta ljudi a ne ljudska govna?
Guest- Guest
Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
A dali bi bilo moralno tebe, tvoje dite, ženu , užu i širu obitelj baciti iz helikoptera.........ili barem sašiti metak u zatiljak ?
?
Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
pa ti to radiš riječima svaki put kad se nekome obratiš.. od riječi do djela mali je korak...
Guest- Guest
cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
?
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
?
tko se mača lača..
ali opet nema smisla, komunisti zele preuzezi vlast i uvesti svoj sistem, a marcelova obitelj isto to zeli? ne vidim poveznicu..
Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
?
a da, to je ona filozofija "prvo su došli po komuniste ali ja nisam komunist pa me nije bilo briga, onda su došli po židove ali ja nisam židov pa me nije bilo briga..."
ovdje je to malo drukčije. U čileu, prvo su došli po komuniste i bacili ih iz helikoptera. Onda su stvari postale puno bolje, zemlja je procvjetala, i nije bilo potrebe da dolaze po bilo koga drugog.
kraj.
a necija komunisticka obitelj to zeli?...kic wrote:Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
?
tko se mača lača..
ali opet nema smisla, komunisti zele preuzezi vlast i uvesti svoj sistem, a marcelova obitelj isto to zeli? ne vidim poveznicu..
koliko ja vidim tu na forumu, svi bi uvodili svoje nekakve sisteme i vrlo rado bacali iz helikoptera neistomisljenike pod razno raznim izgovorima. Nista cudno...
to ti je ista ona kad neko pocme kmecat kako nas ima previse na zemlji i da bi trebalo pobit 80% ljudi na planeti da spasimo eko sistem. Eto vidis i oni bi vrlo rado bacali iz tih nekih helikoptera, ali ne bi htjeli biti sami baceni, To ne nikako...Nije bitan dakle razlog nego mentalni sklop kojem tako nesto pada na pamet. Eto, to poanta..
Guest- Guest
vidim da ti vjerujes u bajke jos uvijek a 50+ ti je godina, to je jako interesantna pojava, i rasirena jako isto...marcellus wrote:Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
?
a da, to je ona filozofija "prvo su došli po komuniste ali ja nisam komunist pa me nije bilo briga, onda su došli po židove ali ja nisam židov pa me nije bilo briga..."
ovdje je to malo drukčije. U čileu, prvo su došli po komuniste i bacili ih iz helikoptera. Onda su stvari postale puno bolje, zemlja je procvjetala, i nije bilo potrebe da dolaze po bilo koga drugog.
kraj.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:a necija komunisticka obitelj to zeli?...kic wrote:Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:marcellus wrote:Zapravo, valjalo bi na ovoj temi raspraviti nešto što me dugo muči, a to je je li moralno ispravan postupak baciti komunista iz helikoptera?
?
tko se mača lača..
koliko ja vidim tu na forumu, svi bi uvodili svoje nekakve sisteme i vrlo rado bacali iz helikoptera neistomisljenike pod razno raznim izgovorima. Nista cudno...
to ti je ista ona kad neko pocme kmecat kako nas ima previse na zemlji i da bi trebalo pobit 80% ljudi na planeti da spasimo eko sistem. Eto vidis i oni bi vrlo rado bacali iz tih nekih helikoptera, ali ne bi htjeli biti sami baceni, To ne nikako...Nije bitan dakle razlog nego mentalni sklop kojem tako nesto pada na pamet. Eto, to poanta..
kuzin poantu, svak vidi u drugima grijehe a kod sebe nista..
no sama srz i baza komunizma je revolucija i rusenje, i to je glavni program svakog komunizma, rusenje svega da bi se tek onda nesto gradilo:
https://www.marxists.org/subject/anarchism/nechayev/catechism.htm
a to je suludo, i samo zbog tog ostali sustavi ispadaju humaniji..
elem ne treba bacit staljina iz helikopteraLeteca Pegla wrote:a necija komunisticka obitelj to zeli?...kic wrote:Leteca Pegla wrote:cemu upitnik? Kad jednom krene rasprava o moralnoj problematici bacanja ljudi iz helikoptera, svi zavrse u zraku bez padobrana jel tako. To je jedna stvar koju svi zagovaratelji bacanja iz helikoptera prigodno zaborave...kic wrote:Yehudim wrote:
?
tko se mača lača..
2014-04-19
niko ne rusi samo da bi gradio. Zelja za rusenjem proistice iz cinjenice da sagradjeno, to jest vec postojece, nevalja. Prokletstvo koje dolazi s time je posljedica grijeha koji se pocine prilikom rusenja....kic wrote:
kuzin poantu, svak vidi u drugima grijehe a kod sebe nista..
no sama srz i baza komunizma je revolucija i rusenje, i to je glavni program svakog komunizma, rusenje svega da bi se tek onda nesto gradilo:
https://www.marxists.org/subject/anarchism/nechayev/catechism.htm
a to je suludo, i samo zbog tog ostali sustavi ispadaju humaniji..
Guest- Guest
za one koji nisu familijarni s mimovima, naročito na temu "Hoppean snake": zmija je simbol liberatrijanaca, a hoppe je anarhokapitalistički filozof - libertarijanac koji zagovara fizičko uklanjanje komunista iz liberatarijanskih društava u kojima je privatna imovina svetinja a oni je ne poštuju (knjiga "democracy, god that failed")
a "autistic screeching" je nastalo razvojem ovog memea koji divno objašnjava kapitalizam i komunizam u tri riječi:
u ovo:
što se jasno kasnije razvilo u druge verzije
a moj favorit je ova
a "autistic screeching" je nastalo razvojem ovog memea koji divno objašnjava kapitalizam i komunizam u tri riječi:
u ovo:
što se jasno kasnije razvilo u druge verzije
a moj favorit je ova
Similar topics
» ISIL Sends Long Military Convoy towards Battlefields with US Chopper's Back Up
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
Page 2 of 33