Throw a commie from the chopper
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: Throw a commie from the chopper
a potresi i krize postoje i postojat će i u društvu koje će zamijeniti kapitalizam
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kao što su uostalom uvijek postojale "godine gladi", i puno prije kapitalizma, još u pećini
egipćani su izumili skladištenje žita i to je dalo moć faraonima da vladaju, a narodu da izbjegne glad
ali stvorene su druge krize
egipćani su izumili skladištenje žita i to je dalo moć faraonima da vladaju, a narodu da izbjegne glad
ali stvorene su druge krize
Ajdemarcellus wrote:a potresi i krize postoje i postojat će i u društvu koje će zamijeniti kapitalizam
I topla voda postoji vec dugo
A ja mislim da ti nije ženu već tebe ...i ne vadi.Ringo10 wrote:Tebi mora da je neki komunjara naguzio zenu kad sve rasprave nalijevas na to.Eroo wrote:Ono bravar postane svemogući i doživotni vladar smrti i života,Sora wrote:Pa nije stvar u materijalnoj proizvodnji konju jedan
Socijalizam razrješava ODNOSE KLASA U DRUSTVU
TO NITI JEDAN KAPITALIZAM NE RADI NEGO BAS FIKSIRA TE ODNOSE
a inteligencija životari od prvog do prvog...osim poštena ineteligencija, naravno.
Bogte mazo
Kpji kreteni su se pojavili od kad nema bravara
Dok je njega bilo sva su vrata znanja i čovječnosti bila otvirena
Ovo sad vise slici na ljudozdere
A ja imam i ..sala i špeka ..
Jebemu mu
Najeba ja
Jebemu mu
Najeba ja
MA super je imati BRAVARA pa da imas samom sebi opravdanje i na koga da svalis krivnju sto si neuspjesan, smotan, slabic, glup ko kurac, ruzan ko lopov, sto sjebes sve cega se dohvatis, sto ti je kitomir minijaturan, sto ti se zena jebe okolo jer ne mozes da obavljas, sto imas tvrdu stolicu, sto imas meku stolicu, sto nikako nemas stolicu, sto si impotentan, sto ti je zena ruzna ko akrap, sto si ostario i posenilio, sto su ti djeca probisvijeti i kurave, sto si kukavica, sto te svak ziv mariso dok si isao u skolu, sto te nijedna cura nije htjela pa si moro drkat do besvijesti, sto si ziv bez ikakvog razloga ...Sora wrote:Bogte mazo
Jebemu mu
Najeba ja
Super je imati BRAVARA i to mrtvog pa da sve svalis na njega , jer da je ziv onda bi se dernjao okolo ZIVIO BRAVAR ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šta bih ja sve radio ali nema nikoga tko bi to kupija...Neka rade i prodaju, valjda se samo od toga dobije plaća.Sora wrote:Radnici 3. Maja danas na ulicama gradaEroo wrote:Ono bravar postane svemogući i doživotni vladar smrti i života,Sora wrote:Pa nije stvar u materijalnoj proizvodnji konju jedan
Socijalizam razrješava ODNOSE KLASA U DRUSTVU
TO NITI JEDAN KAPITALIZAM NE RADI NEGO BAS FIKSIRA TE ODNOSE
a inteligencija životari od prvog do prvog...osim poštena ineteligencija, naravno.
Rado bi da im se vrati bravar
Komunizam vam je sjebo mozak totalno.
Ringo10 wrote:MA super je imati BRAVARA pa da imas samom sebi opravdanje i na koga da svalis krivnju sto si neuspjesan, smotan, slabic, glup ko kurac, ruzan ko lopov, sto sjebes sve cega se dohvatis, sto ti je kitomir minijaturan, sto ti se zena jebe okolo jer ne mozes da obavljas, sto imas tvrdu stolicu, sto imas meku stolicu, sto nikako nemas stolicu, sto si impotentan, sto ti je zena ruzna ko akrap, sto si ostario i posenilio, sto su ti djeca probisvijeti i kurave, sto si kukavica, sto te svak ziv mariso dok si isao u skolu, sto te nijedna cura nije htjela pa si moro drkat do besvijesti, sto si ziv bez ikakvog razloga ...Sora wrote:Bogte mazo
Jebemu mu
Najeba ja
Super je imati BRAVARA i to mrtvog pa da sve svalis na njega , jer da je ziv onda bi se dernjao okolo ZIVIO BRAVAR ...
Ma je, vlada neda plaće, pas im mtr...
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» ISIL Sends Long Military Convoy towards Battlefields with US Chopper's Back Up
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
Page 33 of 33