Throw a commie from the chopper
Page 13 of 33
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re: Throw a commie from the chopper
Sora wrote:Sto su karakteristike neofasista kao Marcelko i co.
mazohisticko opravdavanje razlika u bogatstvu kao posljedice razlika u sPosobnosti a ne sustavu vlasti
Kukavičko napadanje slsbijih i najslabijih clsnova drustva
Izmišljanje neprijatelja na bazi druge boje koze, vjere, nacije
Manjak pameti nadoknaditi sirovom snagom
Lazni osjecaj pravednosti i velicine na temelju misljenja tzv. Naroda i mase , dakle POPULIZAM
nedostatak moralnih i inih socijalnih kriterija
I onda ne bi bacio takvu DUBRAD kroz prozor ..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ma kaj godpismejker wrote:Dobro je rano se dizati,to te odrzava fitt i u kondiciji..Sora wrote:Nepismejker wrote:Kuku teta sora,ne spavas???
Pa dosta je bilo
Idem ranije na spavanje
U krevetu sam i pisem na ipod
Necu sigurno jos sat dva iz kreveta
Popijem kofi,pa pod tush,pa malo u setnju i trcanje,ponovno tush,dorucak i na posa..Sora wrote:Ma kaj godpismejker wrote:Dobro je rano se dizati,to te odrzava fitt i u kondiciji..Sora wrote:Nepismejker wrote:Kuku teta sora,ne spavas???
Pa dosta je bilo
Idem ranije na spavanje
Guest- Guest
NdaSora wrote:Sto su karakteristike neofasista kao Marcelko i co.
mazohisticko opravdavanje razlika u bogatstvu kao posljedice razlika u sPosobnosti a ne sustavu vlasti
Kukavičko napadanje slsbijih i najslabijih clsnova drustva
Izmišljanje neprijatelja na bazi druge boje koze, vjere, nacije
Manjak pameti nadoknaditi sirovom snagom
Lazni osjecaj pravednosti i velicine na temelju misljenja tzv. Naroda i mase , dakle POPULIZAM
nedostatak moralnih i inih socijalnih kriterija
I tocno se sve odvija kako pise Marx
Kapitalizam nuzno proizvodi krize
Da bi se iz njih izvadio njemu je jedino rijesenje rat, ubijsnje , smrt
Ovi vjesnici, ovi zloguki vjesnici rata , ove spodobe kao Marcelko, kpje bezglavo ulaze u klopku za miseve , TO OMOGUĆAVAJU PRODAJUĆI SVOJE GUZICE ZA NJIHOVE PARE
Tako sto
STVARAJU MORALNU PANIKU , ATMOSFERU DISKRIMINACIJE I SAMOOKRIVLJAVANJA
DUBRE MARCELKO I CO.
TIP NOUNARA KAO SMIJLKO SAGOLJ
POLAKO...
OSTAT CE I ZA VAS KRVAVIH GACA ..
Bravopismejker wrote:Popijem kofi,pa pod tush,pa malo u setnju i trcanje,ponovno tush,dorucak i na posa..Sora wrote:Ma kaj godpismejker wrote:Dobro je rano se dizati,to te odrzava fitt i u kondiciji..Sora wrote:Nepismejker wrote:Kuku teta sora,ne spavas???
Pa dosta je bilo
Idem ranije na spavanje
Reci samo gdje zivis
Gdje trčiš ?
Heilbronn,DE...suburban periferija..rustikalne ulice,puno drveca..napravim rutu od oko 2-3 km,onako u krug ulicama,nema u blizini bas neko setaliste uz rijeku,trebao bih ici daleko...Sora wrote:Bravopismejker wrote:Popijem kofi,pa pod tush,pa malo u setnju i trcanje,ponovno tush,dorucak i na posa..Sora wrote:Ma kaj godpismejker wrote:Dobro je rano se dizati,to te odrzava fitt i u kondiciji..Sora wrote:
Ne
Pa dosta je bilo
Idem ranije na spavanje
Reci samo gdje zivis
Gdje trčiš ?
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
U Zvjezdanih stazah nemaš novac u današnjem smislu, ali imaš kredite (računalni zapis) koji ovise o rangu u hijerarhiji. Dakle, imaš novac, samo ne u fizičkom obliku.Leteca Pegla wrote:sta ako se radi o drustvu u kojem nema novca a la star track? Onda ni ovo pitanje nije bitno, jer problema ovakve vrste nema. Onda test drugacji, da se nac test za svakoga nije problem...prckov wrote:
dobro,
a kako ces odredit vrijednost necega ako nema hijerarhije/piramide
Do ove rasprave mislio sam da je Pegla normalan čovjek, kad ono - komunjara. Niti zna objasniti vlastitu tezu o poštenoj plaći, niti bi radniku platio više za postavljanje keramike.
Soro, istina je da kapitalizam povremeno zapadne u krize, ali komunizam je u stalnom stanju krize.
Soro, istina je da kapitalizam povremeno zapadne u krize, ali komunizam je u stalnom stanju krize.
A jebiga komunist kao komunist, umisli da je pametan a onda krene dijarejaRegoč wrote:Do ove rasprave mislio sam da je Pegla normalan čovjek, kad ono - komunjara. Niti zna objasniti vlastitu tezu o poštenoj plaći, niti bi radniku platio više za postavljanje keramike.
Koji jebeni Komunizam ?Regoč wrote:Do ove rasprave mislio sam da je Pegla normalan čovjek, kad ono - komunjara. Niti zna objasniti vlastitu tezu o poštenoj plaći, niti bi radniku platio više za postavljanje keramike.
Kina ?
Sfrj?
SOCIJSLISTICKE zemlje bivseg istočnog bloka ?
Kap prvo TO NIJE BIO KOMUNIZAM NEGO SOCIJALIZAM U RAZNIM VARIJANTAMA
KAO DRUGO
NAS KAPITALIZAM IMA MANJI BDP NEGO U SOCIJSLIZMU
meni tu prestaje svaka rasorava
Nema mi boljeg argumenta nego da smo u Socijslizmu prije ove nesrece od ORTACKOG KAPITALIZMA BILI BOGATIJI
NEMA BOLJEG ARGUMENTA
ONO. NE SERI KVAKE REGOC
Jrbigatre wrote:A jebiga komunist kao komunist, umisli da je pametan a onda krene dijarejaRegoč wrote:Do ove rasprave mislio sam da je Pegla normalan čovjek, kad ono - komunjara. Niti zna objasniti vlastitu tezu o poštenoj plaći, niti bi radniku platio više za postavljanje keramike.
Vi cete svoju sracku sami pojesti ili polizati
To ti je razlika
Mi dijelimo sve
soro dobar tek a dok mi svoje počnemo jesti ti ćeš pojesti što svojih što tuđih na vagoneSora wrote:Jrbigatre wrote:A jebiga komunist kao komunist, umisli da je pametan a onda krene dijarejaRegoč wrote:Do ove rasprave mislio sam da je Pegla normalan čovjek, kad ono - komunjara. Niti zna objasniti vlastitu tezu o poštenoj plaći, niti bi radniku platio više za postavljanje keramike.
To ti je razlika
Mi dijelimo sve
[size=45]Škare: Hrvatski BDP danas je isti kao 1989. Zašto smo izgubili trideset godina?[/size]
Dobar tek i tebitre wrote:soro dobar tek a dok mi svoje počnemo jesti ti ćeš pojesti što svojih što tuđih na vagoneSora wrote:Jrbigatre wrote:A jebiga komunist kao komunist, umisli da je pametan a onda krene dijarejaRegoč wrote:Do ove rasprave mislio sam da je Pegla normalan čovjek, kad ono - komunjara. Niti zna objasniti vlastitu tezu o poštenoj plaći, niti bi radniku platio više za postavljanje keramike.
To ti je razlika
Mi dijelimo sve
Hrvatska se bolje snašla u sklopu Jugoslavije, nego u vremenu kad se potpuno osamostalila. U sklopu SFRJ, ostvarila je najviše stope rasta BDP-a u svojoj novijoj povijesti – od 1952. do 1965. godišnje čak 9,5 posto
Da nije bilo komunizma, gdje bi Hrvatskoj bio plafon? Ne bi li već davno bila razvijenija od Austrije i Švicarske? Ne bi li bila među deset najrazvijenijih na svijetu? Odgovor na ta pitanja nad pitanjima, u ime sve većeg broja izbezumljenih pod ovim dijelom neba, izgovorio je prije koji dan na jednom stranačkom skupu hrvatski ministar vanjskih poslova, Goran Jandroković.
Jer, kako reče, »da nije bilo komunizma i 45 godina gušenja poduzetništva, te gušenja demokratske svijesti, Hrvatska bi se puno snažnije razvijala i napredovala, pa bi vjerojatno i naš životni standard bio na razini Austrije i sličnih zemalja«.
Ali, povijesna je činjenica, da komunizma, u izvornoj Marxovoj verziji, u Hrvatskoj (kao ni u Jugoslaviji, ili u SSSR-u) nikad bilo nije, te da je i u hrvatskom slučaju bila riječ samo o posebnoj, nacionalnoj verziji socijalizma, koji je svoje vrhunce iskazao u formi samoupravljanja i društvenog vlasništva.
Drugi je nalaz da je nakon Drugog svjetskog rata, unatoč Titovom razlazu sa Staljinom i odbijanju Marshallova plana, osobito u razdoblju od 1952. do 1965. godine, Hrvatska ostvarivala visoke stope rasta BDP-a, usporedive sa kineskim stopama rasta unazad 20 godina, dok je Hrvatska nakon Domovinskog rata bila zemlja koja je sav svoj novi razvoj temeljila na rasprodaji državne imovine te na prekomjernom uvozu i zaduživanju u inozemstvu.
I treći, krunski je nalaz, da je u novim, prosperitetnim tehnološkim okolnostima, Hrvatska nakon prijelaza sa socijalizma na kapitalizam počela kobno nazadovati, što joj se nije događalo u socijalističkoj eri.
To da smo sve siromašniji
Jebotiidusmater
Ja ne mogu oprostiti nikomu
Jebovsmcucakmater
NAjradje bi vas s nogom u guzicu izrukala
Idioti
I vi nesto imate petlje o COMIJIMA
JEBOVAS KOMIJI GLUPANI
SIROMADNIJI SMO
BJEZI NAROD IZ OVE DRZAVE
SRAM ME JE GDJE ZIVIM
OD LIJEPE DRZAVE STE NAPRAVILI RUGLO EVROPE
I JOS IMATE OBRAZA SE PRAVITI ...
Jebotiidusmater
Ja ne mogu oprostiti nikomu
Jebovsmcucakmater
NAjradje bi vas s nogom u guzicu izrukala
Idioti
I vi nesto imate petlje o COMIJIMA
JEBOVAS KOMIJI GLUPANI
SIROMADNIJI SMO
BJEZI NAROD IZ OVE DRZAVE
SRAM ME JE GDJE ZIVIM
OD LIJEPE DRZAVE STE NAPRAVILI RUGLO EVROPE
I JOS IMATE OBRAZA SE PRAVITI ...
Zivio pegla !
Taj REGOC je?
Ma nemam rijeci
Pljuc
Taj REGOC je?
Ma nemam rijeci
Pljuc
Prema podacima iz knjige dr. Jakova Sirotkovića (osnivač Ekonomskog instituta Zagreb, potpredsjednik savezne vlade 1970. – 1974. i predsjednik hrvatske vlade 1974. – 1978., te akademik i predsjednik JAZU i HAZU od 1978. do 1991.), pod naslovom »Hrvatsko gospodarstvo«, od 1948. do 1989. prosječna godišnja stopa rasta BDP-a u Jugoslaviji i Hrvatskoj iznosila je pet posto, a prosječna stopa rasta BDP-a po stanovniku 4,2 posto.
Kroz cijelo to razdoblje udjel hrvatskog u jugoslavenskom BDP-u iznosio je oko 27 posto, s tim što se razina hrvatskog BDP-a po stanovniku povećala sa 20 na 30 posto iznad jugoslavenskog prosjeka. Taj je razvoj bio brži od svjetskog i europskog prosjeka, pa su i Hrvatska i cijela SFRJ ostvarile značajan rast, te od zaostale agrarne ekonomije prerasle u srednje razvijene industrijske zemlje.
Markovićevo čudo
Od 1974. do 1979. Hrvatska je ostvarivala viši udjel investicija u BDP-u od Japana, koji je tada bio u svom velikom zamahu, i to bez rasprodaje vlastite imovine i pretjeranog zaduživanja u inozemstvu. Dužnička kriza, koja je pogodila i SFRJ i Hrvatsku potkraj 1981. bila je umjetno izazvana (nakon što Ina nije platila na vrijeme račun za jedan tanker nafte), da bi Zapad testirao koliko je Jugoslavija poslije Tita funkcionalna državna zajednica i zatim joj nametnuo prvi stand-by sporazum sa MMF-om.
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» ISIL Sends Long Military Convoy towards Battlefields with US Chopper's Back Up
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
Page 13 of 33