Završen film o Jasenovcu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Završen film o Jasenovcu
Ponudio sam moje usluge producentima ovog filma pri izradi scenografije,te savjetodavno kao konzultant za istorijske smjernice,no ograničen budžet i nedostatak vizije producenta nije rezultirao našom suradnjom.Šteta,taj film je imao veliki potencijal a ovako će djelovati kao niskobudžetni trash horor iz 80tih.
Neodgovorno je ovako ozbiljnu temu obraditi na takav površan pristup,te obezvrijediti jasenovački potencijal koji bi ozbiljnim filmašima zasigurno priskrbio Oscara.
Neodgovorno je ovako ozbiljnu temu obraditi na takav površan pristup,te obezvrijediti jasenovački potencijal koji bi ozbiljnim filmašima zasigurno priskrbio Oscara.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
očekujem neki vampirski, krv sa očnjaka ustašije, ali opet ljubavnu priču kao Twilight u kojem čedo od Vukašina postane Hrvat...kao crveni
2014-04-15
Ovo je bogohulno isprdavanje s Jasenovcom.Nije to SF žanr,već historijsa drama s elementima horora.nevjestin_razbojnik wrote:očekujem neki vampirski, krv sa očnjaka ustašije, ali opet ljubavnu priču kao Twilight u kojem čedo od Vukašina postane Hrvat...kao crveni
2015-07-23
Potrebno je napraviti film o Jasenovcu,ali film u kojem logoraš ne bi bio sveden tek na pasivnu i bespomoćnu žrtvu koja čeka malj ili nož.
Ja bih dao prijedlog da se snimi film o proboju iz Jasenovca,gdje logoraš,ili uspijeva u svom planu ili gine kao čovjek. Ante Bakotić iz Sinja bio bi glavni pozitivac,a Miloš i ekipa negativci. Posebna scena bila bi ona kada pred sam proboj brijač David Atijas iz Zagreba sapuna ustaškog zastavnika Matu Živanovića,a onda ga preciznim pokretom britve prekolje od uha do uha.
Ja bih dao prijedlog da se snimi film o proboju iz Jasenovca,gdje logoraš,ili uspijeva u svom planu ili gine kao čovjek. Ante Bakotić iz Sinja bio bi glavni pozitivac,a Miloš i ekipa negativci. Posebna scena bila bi ona kada pred sam proboj brijač David Atijas iz Zagreba sapuna ustaškog zastavnika Matu Živanovića,a onda ga preciznim pokretom britve prekolje od uha do uha.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:D issati.jastreb wrote:Potrebno je napraviti film o Jasenovcu,ali film u kojem logoraš ne bi bio sveden tek na pasivnu i bespomoćnu žrtvu koja čeka malj ili nož.
omni-
2014-04-12
Ne...potrebno je napraviti film o ustaškim zločinima nad nedužnom srpskom nejači,ali neki ozbiljniji pristup toj tematici koji prikazuje realnu sliku strahote,kako nažalost neće biti s ovim već napravljenim filmom ali i tvoj prijedlog ide u smjeru da bi još i istaški krvnici ispali nedužne žrtve zlih logoraša.jastreb wrote:Potrebno je napraviti film o Jasenovcu,ali film u kojem logoraš ne bi bio sveden tek na pasivnu i bespomoćnu žrtvu koja čeka malj ili nož.
Takav film bi trebao raditi Branko Lustig.
2015-07-23
Proboj iz Jasenovca ne postoji, pustili su ih da ih ubiju 50 metara dalje . Tako da je jastrebova režija junačkog proboja SF.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zasto, nemam pojma. Zaspali valjda ili se zajebavali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Završen film o Jasenovcu
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
Page 3 of 3