Završen film o Jasenovcu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Završen film o Jasenovcu
maggie13 wrote:Crveni, jesi barem statirao?
Ja bih bio dobar ustaša.
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
Što god bio,samo da se možeš dobro uživjeti u ulogu..doduše, vjerujem da si svestrancrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, jesi barem statirao?
Ja bih bio dobar ustaša.
a, u svezi ove propagande širenja mržnje i netolerancije na osjetljivim područjima u još osjetljivija vremena, što reći..
2014-04-12
maggie13 wrote:Što god bio,samo da se možeš dobro uživjeti u ulogu..doduše, vjerujem da si svestrancrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, jesi barem statirao?
Ja bih bio dobar ustaša.
a, u svezi ove propagande širenja mržnje i netolerancije na osjetljivim područjima u još osjetljivija vremena, što reći..
Da, glupi Srbi. Poslije ovoga im više nikada nećemo htjeti ući u Jugoslaviju.
crvenkasti-
2014-04-17
Lako što nećemo mi, to je jasno, nego što neće oni.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Što god bio,samo da se možeš dobro uživjeti u ulogu..doduše, vjerujem da si svestrancrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, jesi barem statirao?
Ja bih bio dobar ustaša.
Da, glupi Srbi. Poslije ovoga im više nikada nećemo htjeti ući u Jugoslaviju.
2014-04-12
Mi bismo htjeli da mi, kao, nećemo, a da oni hoće.
I na kraju nekako popustimo.
crvenkasti-
2014-04-17
'Ko o čemu, ti o susjedi Maricrvenkasti wrote:Mi bismo htjeli da mi, kao, nećemo, a da oni hoće.
2014-04-12
maggie13 wrote:'Ko o čemu, ti o susjedi Maricrvenkasti wrote:Mi bismo htjeli da mi, kao, nećemo, a da oni hoće.
Ma, pusti tu kurvu. Prodaje se svakome tko pita, a prema meni kao nešto glumi i misli da ću je opet zvati i da će biti kao nekada.
crvenkasti-
2014-04-17
Cijela ta priča o Vukašinu je uglavnom fantazija.
Prvo I prvo, njegovo postojanje ije dokazano. Ali hajde recimo da je postojao I da je ubijen taj Vukašin u JAsenovcu.
Ali priča kako su se dvojica ustaša opkladile ko će poklati više ljudi pa onaj pokolje 1200 a onaj drugi 1100, to je budalaština I fantastika.
Tako nešto je fizički nemoguće a I sa psihološke strane to bi morali biti neki zombiji ili roboti pa da tako nešto postignu.
Pokušaj oprati tisuću tanjura pa da vidiš, a ne da pokolješ tisuću ljudi. Sam kapacitet Jasenovca nije bio toliki da samo dvojica pokolju za par sati više nego što sam logor ima kapacitet.
Ovo je samo nastavak dobro poznate propagande I mitologije.
O Jasenovcu treba govoriti I otkrivati sve što se događalo, aloi ovo u filmu nema veze sa isinom.
Prvo I prvo, njegovo postojanje ije dokazano. Ali hajde recimo da je postojao I da je ubijen taj Vukašin u JAsenovcu.
Ali priča kako su se dvojica ustaša opkladile ko će poklati više ljudi pa onaj pokolje 1200 a onaj drugi 1100, to je budalaština I fantastika.
Tako nešto je fizički nemoguće a I sa psihološke strane to bi morali biti neki zombiji ili roboti pa da tako nešto postignu.
Pokušaj oprati tisuću tanjura pa da vidiš, a ne da pokolješ tisuću ljudi. Sam kapacitet Jasenovca nije bio toliki da samo dvojica pokolju za par sati više nego što sam logor ima kapacitet.
Ovo je samo nastavak dobro poznate propagande I mitologije.
O Jasenovcu treba govoriti I otkrivati sve što se događalo, aloi ovo u filmu nema veze sa isinom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hajmo još kruha i igara za balkanske budaletine.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Evo ga i u Budimpešti kod Eržebetinog mosta je uređen spomenik svim logorima iz II svj. rata.
Guest- Guest
1 100 i za par sati zaklao? znači tri sata je 180 minuta, 6 u minuti ili jednog svakih deset sekundi..a jebote..ovo samo srbi mogu izmisliti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije, njega su stvarno zaklali tamo, sa vučićevim stricem i babom.maggie13 wrote:Crveni, jesi barem statirao?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro i, bio je logor, logora je bilo posvuda pa između ostalih i jasenovac...bio je i logor na čavić brdu u spomen domu... bilo je desetak logora na banovini po srpskim selima gdje su skončali nesrbi.... ajmo sad redom stavljati ploče na tim lokacijama... a što se tiče klanja u repeticiji dokazani koljači su bili likovi poput vasilja gaćeše i onog luđaka iz ogulina....Eva wrote:Evo ga i u Budimpešti kod Eržebetinog mosta je uređen spomenik svim logorima iz II svj. rata.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dobro i, bio je logor, logora je bilo posvuda pa između ostalih i jasenovac...
Zajebali smo mi njih što smo ono u Srebrenici proglasili da je bio genocid.
crvenkasti-
2014-04-17
..a cuj...sto bi srbi da ne lazu...mozda istinu govorili...kaja_333 wrote:1 100 i za par sati zaklao? znači tri sata je 180 minuta, 6 u minuti ili jednog svakih deset sekundi..a jebote..ovo samo srbi mogu izmisliti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sad će vam turci vratit s kamatama po vučićevom obrascu....turci, pakistanci, afgani, sirijci...... ko da je bitno...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:dobro i, bio je logor, logora je bilo posvuda pa između ostalih i jasenovac...
Zajebali smo mi njih što smo ono u Srebrenici proglasili da je bio genocid.
2015-08-08
kaja_333 wrote:1 100 i za par sati zaklao? znači tri sata je 180 minuta, 6 u minuti ili jednog svakih deset sekundi..a jebote..ovo samo srbi mogu izmisliti
a jastreb popušit, u cugu i do balčaka....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
nema on šta popušit, njemu je Jednak lično prepričao sve tri verzije poznatog banijskog slučaja i on pouzdano zna sve detalje... a u Dvoru se dodatno upoznaje sa detaljima koji su mu još nepoznanica u intermezzu dok prebrojava žice na okvirima za košnice.... tak da....ljubo1212 wrote:kaja_333 wrote:1 100 i za par sati zaklao? znači tri sata je 180 minuta, 6 u minuti ili jednog svakih deset sekundi..a jebote..ovo samo srbi mogu izmisliti
a jastreb popušit, u cugu i do balčaka....
2015-08-08
zna on da sam ja to mislila, samo se pravio da ne razumije da ne mora objašnjavat kako je 'oživio'..kaja_333 wrote:nije, njega su stvarno zaklali tamo, sa vučićevim stricem i babom.maggie13 wrote:Crveni, jesi barem statirao?
2014-04-12
Ponudio sam moje usluge producentima ovog filma pri izradi scenografije,te savjetodavno kao konzultant za istorijske smjernice,no ograničen budžet i nedostatak vizije producenta nije rezultirao našom suradnjom.Šteta,taj film je imao veliki potencijal a ovako će djelovati kao niskobudžetni trash horor iz 80tih.
Neodgovorno je ovako ozbiljnu temu obraditi na takav površan pristup,te obezvrijediti jasenovački potencijal koji bi ozbiljnim filmašima zasigurno priskrbio Oscara.
Neodgovorno je ovako ozbiljnu temu obraditi na takav površan pristup,te obezvrijediti jasenovački potencijal koji bi ozbiljnim filmašima zasigurno priskrbio Oscara.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Završen film o Jasenovcu
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Kusturica snima film o Jasenovcu
» Srbija snima film o Jasenovcu
» Test za HDZ domoljube i Plenkija - Srbi žele snimati propagadni film o Jasenovcu u RH i da mi financiramo
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
Page 2 of 3