gubimo li Hrvatsku
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: gubimo li Hrvatsku
Juga je bila politički nestabilna i sa gomilom naslijeđenih ekonomskih i političkih problema.
Juga nije mogla opstati i to je činjenica. Nije izdržala ispit povijesti.
Ali život u njoj se odvjao normalno.
Juga nije mogla opstati i to je činjenica. Nije izdržala ispit povijesti.
Ali život u njoj se odvjao normalno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sve sto je izgradjeno na Balkanu,su izgradili Stranci..AustrUgarska,Židovi,dan danas ponesto i postoji..ono sto opet vode stranci,to profitira.,.
Guest- Guest
A to si ti pobrkao nestopismejker wrote:sve sto je izgradjeno na Balkanu,su izgradili Stranci..AustrUgarska,Židovi,dan danas ponesto i postoji..ono sto opet vode stranci,to profitira.,
To ti je u tunguziji u Africi
Monstruozno je to,da sVI koji su dosli i nesto napravili,sagradili,pokrenuli,obogatili,su na kraju razjebani ili pobijeni ili protjerani..SVE NJIHOVO prisvojeno..Sora wrote:A to si ti pobrkao nestopismejker wrote:sve sto je izgradjeno na Balkanu,su izgradili Stranci..AustrUgarska,Židovi,dan danas ponesto i postoji..ono sto opet vode stranci,to profitira.,
Citah negdje pasus tu na forumu,da su to u biti napravili ISELJENICI...I sad,nebitno tko jeste,bitno je kako monstruozno beskarakterno se negira tudje i prisvaja,a negira one koji su NESTO DOISTA NAPRAVILI...Kloaka za politi urejom i potrpati..nikad vise pravi kapital na Balkanu...
Guest- Guest
bas jedem jogurtcrvenkasti wrote:U jogurtu je kultura. Tko bi rekao?
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Daj mi tako pametna reci koji su to Hrvati u Hrvatskoj bili bogati za vrijeme Juge... naravno osim onih koji su virili iz srpskih i komunističkih guzicaSora wrote:Jemortal wrote:bolje znoj nego AVNOJSora wrote:
SAD IMAMO SVOJE DUGOVE KOJOH SE NECEMO RIJESITI BEZ ZNOJA I SUZA .
Bolje je ne srati po netu pa opet seres
Bolje je pontebi biti siromašan nego bogat
Rob nego slobodan
Lud nego pametan
A jadna ti i ko ti glsvu nosi
immortal-
2014-04-16
Nije bilo bogatih Hrvata ...mortal wrote:Daj mi tako pametna reci koji su to Hrvati u Hrvatskoj bili bogati za vrijeme Juge... naravno osim onih koji su virili iz srpskih i komunističkih guzicaSora wrote:Jemortal wrote:bolje znoj nego AVNOJSora wrote:
Rob nego slobodan
Lud nego pametan
Srbi i komunisti ... vjecna mantra
Jebo te koja je to patologija i mentalni poremecaj ...
Ma kazem ja, nema vama pomoci ... nema ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Triny wrote:Ma ovi rođeni poslije zadnjeg rata nemaju i o njemu pojma, baš ih briga, granice su otvorene,AssadNaPodmornici wrote:a ovaj luđak bosanac se opet vraća na ustaše i partizane.
kako rekoh to što ekipa raspravlja o ustašama i partizanima 100godina nakon rata je bolest. ja bih zabranio spominjanje WW2, partizane, tita, ustaše, a jasenovac bi sravnio i napravio šoping centar, a na bleiburgu golf teren.
pitanje je hoćemo li postojati kao država za 20ak godina, a ovi bolesnici o ustašama i partizanima..
aj da budem iskren, osim ove bolesne emigracije, ovdje među ljudima kojima se družim nitko ne priča o tome, tako da i nije loše.. a mladi nemaju pojma o WW2, što je ekstra plus
tu je Ryanair , začas su na drugom kraju kontinenta..
.pun im je kufer priča di je ko bio 91',
hoće živjeti sad i odmah, a ne da se zamaraju šta će biti s Hrvatskom.
Gledaju svoja posla.Hrvatska nestaje zbog previše države.
Jasno
mortal wrote:Daj mi tako pametna reci koji su to Hrvati u Hrvatskoj bili bogati za vrijeme Juge... naravno osim onih koji su virili iz srpskih i komunističkih guzicaSora wrote:Jemortal wrote:bolje znoj nego AVNOJSora wrote:
Rob nego slobodan
Lud nego pametan
A sada...........koji su hrvati bogati ? Ti možda ?
Ili Todorić, crkveni poglavari....Markićka je milijunašica.......zatim generali
izmedju kojih i -norac- koji je ubijao svezane žicom trudne žene, Čermak,
bivši vozač autobusa Rojs..............i ostala banda..............tudjmanovih 200-300 obitelji
Smranader, kolinda...........i ostali lopovi i ratni profiteri
Srami se da postavjaš takva pitanja.
ovo je pravo političko pitanjekic wrote:
kad mogu svakakve teme, onda i jedna o predstavljanju aktuelne knjige..
odseljavanje je rezultat loše politike domaćih političara iza 91 do danas
ako je u državi stvorena situacija da ne možeš normalno zaraditi i živjeti , naravno da si prisiljen mjenjati mjesto boravka
ne vjerujem da je više onih koji odlaze koji imaju sređenu situaciju... možda pojedini avanturističkog duha koji još nisu svjesni što gube odlaskom
immortal-
2014-04-16
Pa ti upravo kpji su virili iz guzica .mortal wrote:Daj mi tako pametna reci koji su to Hrvati u Hrvatskoj bili bogati za vrijeme Juge... naravno osim onih koji su virili iz srpskih i komunističkih guzicaSora wrote:Jemortal wrote:bolje znoj nego AVNOJSora wrote:
Rob nego slobodan
Lud nego pametan
A bilo ih je puuuuuno vise nego ovih kojoj vire iz hdz guzica
I imali su bolje persoektive.
Sad je perspektiva u Irskoj.
Pazi ovo..koliko su hrvati glupi i primitivni,,Pitam ja jednog moga frenda koji nije bio zadojen nacionalizmom (nemam nista protiv zdravoga nacionalizma kao sto fura Nino Raspudic,,,dapace,,,posteno do jaja) koga bi ti zaposlio u svoju firmu,,,inzenjera brata koji i nije bas nesto educiran ili srbina koji je iznad njega za tri klase,,,Kaze moj frend brata,,,e reko,,,ti si propo,,i tako je i bilo,,a da je zaposlio srbina kji zna vise od njegovoga brata pet puta vise ovaj bi zaradio i za njega i za brata i za sebe.Ali ajde ti budali dokazi,,zato je i rikno..Firma otisla u sto picki materinih,,,brat ga zajebeo ,,smuvo mu lovu,,kockao se ,,ganjo kurve i glumio Bossa,,Pa kako neces popusiti,,hrvatsku..placas porez za uljebe,,pet ljudi u administraciji na jednog radnika,,krepite idioti,,,ne zalim vas..Ja sam prestao placati HTV 1990 ..i porez i sve doprinose jer sam vidio kakva je bagra dosla na vlast,,Ukino sam firmu i otisao vani,,,bog te jebo sada citam kako su se neki opametili pa bjeze vani,,a borili su se za Hrvatsku..Majmuni jedni,,,najvece bogastvo jedne drzave su obrazovani ljudi bez obzira na vjeru i naciju,,,kurcite se Olujom,,jer ste na nagovor zapada i uz njegovu podrsku istjerali srbe,,,ne zato da vama bude bolje nego da vas mogu lakse jebati u mozakb posto je poznata hrvatska sutnja kako Krleza rece,,kmecite,,,jamrate i jebete sami sebi mater jer nemate muda se dici i lupiti one koji vas jebu,,,to su Srbi imali uvijek i kroz povijest vas spasavali,,,e od sada bez srba ste pusiona ,,,i to ona na samrti...
Guest- Guest
Ne Kuzis ti Raspudica kurca
Nino je ŠOVINIST
NINO JE Lazljivec, MULJATOR, FALSIFIKATOR I NADRKANI lazni RVATINA ero .
NEMA U NJEMU NISTA ZDRAVO.
i on je dokaz da nacionalizam nije kao pojava zdrav.
Drzi se ti Frka pojedinačnih slucajeva iz zivota .
To ti ide.
Nino je ŠOVINIST
NINO JE Lazljivec, MULJATOR, FALSIFIKATOR I NADRKANI lazni RVATINA ero .
NEMA U NJEMU NISTA ZDRAVO.
i on je dokaz da nacionalizam nije kao pojava zdrav.
Drzi se ti Frka pojedinačnih slucajeva iz zivota .
To ti ide.
Yehudim wrote:mortal wrote:Daj mi tako pametna reci koji su to Hrvati u Hrvatskoj bili bogati za vrijeme Juge... naravno osim onih koji su virili iz srpskih i komunističkih guzicaSora wrote:Jemortal wrote:bolje znoj nego AVNOJSora wrote:
Rob nego slobodan
Lud nego pametan
A sada...........koji su hrvati bogati ? Ti možda ?
Ili Todorić, crkveni poglavari....Markićka je milijunašica.......zatim generali
izmedju kojih i -norac- koji je ubijao svezane žicom trudne žene, Čermak,
bivši vozač autobusa Rojs..............i ostala banda..............tudjmanovih 200-300 obitelji
Smranader, kolinda...........i ostali lopovi i ratni profiteri
Srami se da postavjaš takva pitanja.
jehudime
meni kažeš da se sramim a ti od 4 mil Hrvata nabroji jedva pet, šest i to komunjare pola od njih
nisam mislila na današnje vrijeme nego vrijeme komunizma... znači bogati, ne ljudi koji su živjeli od normalnih plaća koji s današnjeg gledišta ispada da su svi bili bogati
immortal-
2014-04-16
čije su oni otimali i prisvajali dok su to sebi priskrbili???..pismejker wrote:Monstruozno je to,da sVI koji su dosli i nesto napravili,sagradili,pokrenuli,obogatili,su na kraju razjebani ili pobijeni ili protjerani..SVE NJIHOVO prisvojeno..Sora wrote:A to si ti pobrkao nestopismejker wrote:sve sto je izgradjeno na Balkanu,su izgradili Stranci..AustrUgarska,Židovi,dan danas ponesto i postoji..ono sto opet vode stranci,to profitira.,
Citah negdje pasus tu na forumu,da su to u biti napravili ISELJENICI...I sad,nebitno tko jeste,bitno je kako monstruozno beskarakterno se negira tudje i prisvaja,a negira one koji su NESTO DOISTA NAPRAVILI...Kloaka za politi urejom i potrpati..nikad vise pravi kapital na Balkanu...
immortal-
2014-04-16
Ovo je rasorava ispod svakog nivoa
Mortalka .. Odi u crkvu
Vidim sve si pametnija
Mortalka .. Odi u crkvu
Vidim sve si pametnija
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Gubimo milijarde za obnovu? EU pisala vladi. Ministrica: Nismo ni tražili dulji rok
» Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru: Ovo je rat, mi ovdje gubimo živote
» Ako gubimo na medjun.sudovima od drugih ipak imamo jednu musteriju koju pobjedjujemo-Srbiju
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Gubimo milijarde za obnovu? EU pisala vladi. Ministrica: Nismo ni tražili dulji rok
» Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru: Ovo je rat, mi ovdje gubimo živote
» Ako gubimo na medjun.sudovima od drugih ipak imamo jednu musteriju koju pobjedjujemo-Srbiju
Page 6 of 6