Koliko jadan moras biti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Koliko jadan moras biti
Pa da ti napadac i to glavni bude nicheov rodjak. Koliko jadan klub moras biti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Koliko jadan moras biti
aek
young boys
internacionale
najgluplji nazivi klubova svih vremena
young boys
internacionale
najgluplji nazivi klubova svih vremena
Guest- Guest
Koje klosarsko prezime Livaja. Kad su mi ga dica vidila na slici mora sam zvat fratra da blagoslovi kucu od egzorcizma koliko su plakali od straha. Tada sam im rekao kako izgleda spodoba.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Oslobodi Boze ove nesrecekingkong7 wrote:
livaja vs mike myers borba do smrti
2015-09-13
kingkong7 wrote:toliko ruzan, da snima horror imao bi 10tku na imdb-u
2015-09-13
izgleda kao mladi goran bare. kad se ostavi nogometa završit će kao on žicajući 10 kn pijance na zidiću ispred lokalnog marketa
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Similar topics
» koloko jadan moras biti da odes radit u slovacku ?
» Ako želiš biti buntovnik danas, moraš biti na desnici
» Koliko će visoka biti cijena Karamarkovih političkih pogrešaka
» Koliko glup trebaš biti da prikazuješ Amerikance kao lažove?
» Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
» Ako želiš biti buntovnik danas, moraš biti na desnici
» Koliko će visoka biti cijena Karamarkovih političkih pogrešaka
» Koliko glup trebaš biti da prikazuješ Amerikance kao lažove?
» Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1