Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2166117
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
Čemu onda tolika panika?
Re: Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
Možda zato što je u Italiji danas opet pocrkalo 350 ljudidanni1 wrote:Čemu onda tolika panika?
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-italiji-danas-registrovano-novih-3-526-zarazenih-koronavirusom/200317193
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne znam ni ja...nekom odgovara to...pa prekjucer vec sam napisao poznati francuski epidemiolog je rekao da ce ovo podrucje biti sa najmanje zarazenih...nizozemci,briti,svabe,svedi,norvezani digli ruke od mjera prelaze na drugu taktiku...kazem ja treba slusat yodu on se ravna prema bilanci kao i ovi...tu netko opasno se igra i zajebava..danni1 wrote:Čemu onda tolika panika?
2015-09-08
bojim se sve vise da se tu netko opasno zaigrao...i da se tu ne radi samo o koronu virusu nego da se uniste ekonomski odredjeni dijelovi svijeta...zasto nema toliko panike u protestantskom dijelu svijeta...zasto odjedared velikih broj ozdravljenja u kini a to se ne moze desit u italiji,spanjolskoj...zasto se trump zajebava a putin suti...sve je to jedan veliki svjetski dribling rekao bi mestar iz velog mista
2015-09-08
U Austriji 1,332 zaražena
https://www.klix.ba/vijesti/bih/broj-zarazenih-koronavirusom-u-austriji-porastao-za-200/200317228
https://www.klix.ba/vijesti/bih/broj-zarazenih-koronavirusom-u-austriji-porastao-za-200/200317228
2014-04-11
i tako ispadose debili oni koji su se zatvorili ekonomski losi prosli...a zapad ostaje otvoren jer ipak bilanca je najvaznija..
2015-09-08
netko je rekao da se uvijek trebas ravnat kako se ravnaju briti i zidi..neces puno promasit..i ispada tako
2015-09-08
Jedini debil si ti. To su procjene ako se zatvorimo. 5% zaraženih imaš jedino ako se i skroz blokraš.vuksadinare wrote:i tako ispadose debili oni koji su se zatvorili ekonomski losi prosli...a zapad ostaje otvoren jer ipak bilanca je najvaznija..
2014-04-11
Jel ti shvaćaš.da je ova procjena samo ako se blokiraš ?vuksadinare wrote:netko je rekao da se uvijek trebas ravnat kako se ravnaju briti i zidi..neces puno promasit..i ispada tako
Čuj Split miljon stanovnika a 600 zaraženih. Pa očito je ovo procjena samo qko se blokirqmo sq svih strana. Inače će bit 100% zaraženih.
2014-04-11
vili40-
2015-08-02
mene zanima dokle će to trajat, kad će se sve unormalit?
lakše mi je durat kad znam kad bi kraj otprilike mogao biti.
ova neizvjesnost ubija
ova neizvjesnost ubija
Pola godine najmanje.Noor wrote:mene zanima dokle će to trajat, kad će se sve unormalit?
ova neizvjesnost ubija
2014-04-11
pola godine opasnost od zaraze? ili što?RayMabus wrote:Pola godine najmanje.Noor wrote:mene zanima dokle će to trajat, kad će se sve unormalit?
ova neizvjesnost ubija
bit će svađe...ministar Horvat veli da će se mjerama spašavati 1.industrija,2.poljoprivreda i veli neka me netko krivo ne shvati tek 3.turizam
odmah nakon toga kmečanje iz Dubrovnika
odmah nakon toga kmečanje iz Dubrovnika
vili40-
2015-08-02
Pola godine opasnost od zaraze. Najoptimističnija prognoza. Može samo više od toga.Noor wrote:pola godine opasnost od zaraze? ili što?RayMabus wrote:Pola godine najmanje.Noor wrote:mene zanima dokle će to trajat, kad će se sve unormalit?
ova neizvjesnost ubija
2014-04-11
omg, pa to ni u SF-u nisam gledalaRayMabus wrote:Pola godine opasnost od zaraze. Najoptimističnija prognoza. Može samo više od toga.Noor wrote:pola godine opasnost od zaraze? ili što?RayMabus wrote:Pola godine najmanje.Noor wrote:mene zanima dokle će to trajat, kad će se sve unormalit?
ova neizvjesnost ubija
I to ti je najoptimističnije. Najmanje pola godine....najmanje dakle najbolji scenarij a ako nije to sve drugo je duže od pola godine.Noor wrote:omg, pa to ni u SF-u nisam gledalaRayMabus wrote:Pola godine opasnost od zaraze. Najoptimističnija prognoza. Može samo više od toga.Noor wrote:pola godine opasnost od zaraze? ili što?RayMabus wrote:Pola godine najmanje.Noor wrote:mene zanima dokle će to trajat, kad će se sve unormalit?
ova neizvjesnost ubija
2014-04-11
znači na zimu naši vrli skijaši mogu opet u Italiju na skijanjeRayMabus wrote:I to ti je najoptimistilnije. Najmanje pola godine....najmanje dakle najbolji scenarij a ako nije to sve drugo je duže od pola godine.Noor wrote:omg, pa to ni u SF-u nisam gledalaRayMabus wrote:Pola godine opasnost od zaraze. Najoptimističnija prognoza. Može samo više od toga.Noor wrote:pola godine opasnost od zaraze? ili što?RayMabus wrote:
Pola godine najmanje.
vili40-
2015-08-02
a talijani budu feragosto proveli domavili40 wrote:znači na zimu naši vrli skijaši mogu opet u Italiju na skijanjeRayMabus wrote:I to ti je najoptimistilnije. Najmanje pola godine....najmanje dakle najbolji scenarij a ako nije to sve drugo je duže od pola godine.Noor wrote:omg, pa to ni u SF-u nisam gledalaRayMabus wrote:Pola godine opasnost od zaraze. Najoptimističnija prognoza. Može samo više od toga.Noor wrote:
pola godine opasnost od zaraze? ili što?
rusi ne budu galamili i tulumarili plažama
švabe se ne budu pržili ko odojci
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beroš: Naredio sam potpunu mobilizaciju zdravstva, Split pred pucanjem sustava
» Srbija presucuje stvarne brojke umrlih i zarazenih od korone
» Novi ministar zdravstva najavio reformu: hrvati na aparatima :)
» Novi ministar zdravstva: Sustav sa 63 bolnice je previše za Hrvatsku
» Ministar Beroš: 'Uočava se trostruko veći broj djece među hospitaliziranima'
» Srbija presucuje stvarne brojke umrlih i zarazenih od korone
» Novi ministar zdravstva najavio reformu: hrvati na aparatima :)
» Novi ministar zdravstva: Sustav sa 63 bolnice je previše za Hrvatsku
» Ministar Beroš: 'Uočava se trostruko veći broj djece među hospitaliziranima'
Page 1 of 2