Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 43
Page 31 of 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
a kopile osjećaš se zapostavljeno.. nemoj biti ljubomoran glupane tebe šamaram ostalih 364 dana u godini. tako, sad si ugašen ko gaynajted u finalu 2009. i 2011.
End- Posts : 21177
2015-08-25
spermenko pokrij se dekom i isplači se
skripar-
2015-08-09
Odi svak svakoga gasi...
A istina je da samo End i ja dominiramo ostale minijature na forumu...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Odi svak svakoga gasi...
A istina je da samo End i ja dominiramo sa svojim minijaturnim umovima...
Guest- Guest
Drago mi je da se slažeš, Solsere...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Odi svak svakoga gasi...
<3
Guest- Guest
Ovo zagorska i dalmatinska forumska neće preživjeti. Kad misliš da im je dosta višemjesečnog šamaranja od kojeg su im glave natekle k'o bundeve, onda im šamarčinu lupi njihov najomraženijim svjetski igrač, a po svim mogućim izborima i po svom mogućem biračkom tijelu, najbolji igrač svijeta u 2018. g. Prvo je želio dodati loptu prvome do sebe, a lopta je završila u golu. Onda je opet dodao prvome do sebe, pogodio Ramosa u glavu i lopta se odbila u gol. Još je nekoliko puta dodao prvome do sebe, ali ona 2 glupaka (Benzema i Bale) nisu to uspjeli ugurati u gol.
Na drugom kraju svijeta, zagorska forumska je pretrpila još jednu veliku šamarčinu i to gle od koga. Od svog omiljenog trenerčića na kojeg svršava čim negdje pročita njegovo ime, a radi se o običnoj vucibatini, koji je potrošio u Man Cityju milijardu eura na igračka pojačanja, a za kaj? Da izgubi doma od nekakvog Cristal Palacea. Pogađate, radi se o liblingu zagorske forumske zvanom "dajte mi milijardu eura da si kupim igrače pa možda budem i ja pravi trener" iliti pepač čmardiola. Da bilo kojem treneru svijeta, uključujući i ove naše iz HNL-a netko da milijardu eura za kupovinu igrača, garantiram da bi takva ekipa igrala daleko kvalitetniji nogomet nego ovaj Man. City. Naravno, u tom klubu tada ne bi igrao KDB na kojeg drka zagorska forumska , već bi igrao najbolji igrač svijeta za 2018. god. LM10.
Nakon ovakva 2 šoka koje su doživjele ove 2 forumske u razmaku kraćem od 2 sata mislim da su sada valjda gotovi i da su spremni samo da otegnu papke, jer ovo danas bio je zadnji čavao u njihov lijes. Meni ih je, iskreno, žao. Ali sami su si krivi jer su svojim glupavim piskaranjem natjerali cijeli forum da ih ismijava.
Na drugom kraju svijeta, zagorska forumska je pretrpila još jednu veliku šamarčinu i to gle od koga. Od svog omiljenog trenerčića na kojeg svršava čim negdje pročita njegovo ime, a radi se o običnoj vucibatini, koji je potrošio u Man Cityju milijardu eura na igračka pojačanja, a za kaj? Da izgubi doma od nekakvog Cristal Palacea. Pogađate, radi se o liblingu zagorske forumske zvanom "dajte mi milijardu eura da si kupim igrače pa možda budem i ja pravi trener" iliti pepač čmardiola. Da bilo kojem treneru svijeta, uključujući i ove naše iz HNL-a netko da milijardu eura za kupovinu igrača, garantiram da bi takva ekipa igrala daleko kvalitetniji nogomet nego ovaj Man. City. Naravno, u tom klubu tada ne bi igrao KDB na kojeg drka zagorska forumska , već bi igrao najbolji igrač svijeta za 2018. god. LM10.
Nakon ovakva 2 šoka koje su doživjele ove 2 forumske u razmaku kraćem od 2 sata mislim da su sada valjda gotovi i da su spremni samo da otegnu papke, jer ovo danas bio je zadnji čavao u njihov lijes. Meni ih je, iskreno, žao. Ali sami su si krivi jer su svojim glupavim piskaranjem natjerali cijeli forum da ih ismijava.
Zeko-
2015-08-26
Zeko-
2015-08-26
koliko je to u godini, 3. gol protiv petorazredne ekipe? uistinu najveći je, neprikosnoveni the best sad me razuvjerio.
jebote neku istinsku zlatnu loptu bilo bi sramota igrati na CWC-u, a kamoli se preseravati golovima s toga najnebitnijega natjecanja na svijetu.
jebote neku istinsku zlatnu loptu bilo bi sramota igrati na CWC-u, a kamoli se preseravati golovima s toga najnebitnijega natjecanja na svijetu.
2015-08-25
End wrote:koliko je to u godini, 3. gol protiv petorazredne ekipe? uistinu najveći je, neprikosnoveni the best sad
Dobro, messi daje golove samo protiv trećerazrednih ekipa...
Guest- Guest
Znaci, gol jebenom Al Ainu je vrh svega hahaha...End wrote:koliko je to u godini, 3. gol protiv petorazredne ekipe? uistinu najveći je, neprikosnoveni the best sad me razuvjerio.
A kad Raketa zabije golcinu, za pobjedu protiv Reala, u najbitnijoj utakmici sezone, to se uopće ne valorizira...
:D
Smiješni su obožavatelji Bankomata, totalno nerealni i izgubljeni...
Sve su to lopovi i mali ljudi...
;)
Guest- Guest
raketa se u svojoj karijeri nazabijao i naasistirao kontra loreala, šta je zatonac napravio protiv velikih ekipa, 0 bodova kao i protiv malih isto mu je. ima gol protiv najglupljega čmarnajteda kad su igrali protiv 10.
pazi samo ovo.
neki dan gol mu proglašen golom grupne faze LP, nebitno je to, glavno da je mali lopov dokazao golom protiv arapa (koji do prije par mjeseci nisu znali šta je nogomet) zbog čega ima doma zlatnu loptu..
pazi samo ovo.
neki dan gol mu proglašen golom grupne faze LP, nebitno je to, glavno da je mali lopov dokazao golom protiv arapa (koji do prije par mjeseci nisu znali šta je nogomet) zbog čega ima doma zlatnu loptu..
2015-08-25
samo ove dvije snimke su veće od cijele karijere zatonske prevare bokte..
2015-08-25
Dribling i asist za Baccu su Mount Everest!
Štakor mali to nikad nije napravija...
;)
Štakor mali to nikad nije napravija...
;)
Guest- Guest
Pa je. Protiv petoreazredne ekipe, predvođene malenim Blessijem zabio je i u Rusiji. Samo protiv petorazrednih ekipa i protiv petorazrednih igrača zabija, istina tu si u pravu. Al' jučer je imao gol i 4 asistencije. Nije on kriv kaj ona 2 glupana Benzema i Bale nisu uspjeli samo nogu podmetnuti. Drugim riječima to znači da je Luka sa petorazrednom ekipom 3 puta za redom prvak Europe i 3 puta za redom prvak svijeta. Zašto to Blessiju ne uspijeva sa petorazrednim igračima u Argentini, procijeni sam. Po logici stvari, vjerojatno Blessi nije taj igrač koji će suigrače napraviti boljima i to je to. Zato je LM10 najbolji na svijetu, kad on igra svi njegovi siugrači su 50 % bolji nego što ustvari jesu. Evo ti Cristine, u Realu se pored LM10 nazabijao k'o na traci, sada u Juventusu da nema Mandžukića ispali bi već i iz Europe, a u talijanskom prvenstvu bi bili u sredini tablice. Dakle, čak i on je pored LM10 izgledao bolji nego što je. Kaj misliš kak' bi tek Blessi izgledao da ima kraj sebe u ekipi najboljeg igrača svijeta LM10? Onda bi tek imalo rezona pisati o Blessiju ovakve hvalospjeve kakve o njemu sipate vas 2 forumske .End wrote:koliko je to u godini, 3. gol protiv petorazredne ekipe? uistinu najveći je, neprikosnoveni the best sad me razuvjerio.
Zeko-
2015-08-26
znači ne broje mu se više samo imaginarni golovi s treninga već i nepostojeće asistencije koje u golove nisu pretočili bale i benzema.. ovakve obmane se niti pele ne bi posramio
dvije najveće prevare koje su ikad hodale svijetom su pele i malo bankomatsko govno, definitivno.
2015-08-25
Meni je Modrić ćaća i najbolji hrvatski igrač. Ali sve ove individualne nagrade što je pobrao su poklonjene
Page 31 of 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet