Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 43
Page 7 of 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Football genius Michel Platini:
Raphael Varane should win this year’s Ballon d’Or.
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://telesport.telegram.hr/kolumne/topnicki-dnevnici/rakitic-i-sustina-nogometa/
Sve uloge koje je prošao u Barceloni, od vodonoše do glavnog kreatora, Rakitić je odrađivao jednako dobro.
Nije se pomakao s pozicije desne osmice, a uloga mu se toliko promijenila da je od pomoćne radne snage postao glavna kreativna poluga, čovjek oko kojeg se vrti kombinatorika cijele momčadi. To jasno pokazuju i brojke. Rakitićevo se ime nalazi četiri puta među top 5 najčešćih kombinacija u Barceloninoj mreži dodavanja.
Međutim, ovaj put je statistika stvarno suvišna. Rakitić igra s takvom opipljivom lakoćom, vuče sve konce u Barceloninoj igri, a netom odrađeni El Clásico je impresivni prikaz koliko je zapravo dobar. Povezivanje redova, rezanje obrane dubinskim loptama, lagana oslobađanja od presinga i nevjerojatna rješenja za suigrače uz fantastičnu dozu igre u fazi obrane, u utakmici protiv Real Madrida Rakitić je demonstrirao malu školu nogometa odigravši toliko nenametljivo savršenu utakmicu.
Još Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na kojem je možda i nepravedno ostao u sjeni Luke Modrića.
Upravo to najbolje govori što je suština nogometa. Isti čovjek, u istom klubu, na istoj poziciji. Sve je bilo apsolutno isto, samo su se mijenjale uloge koje je Rakitić dobivao i s njima se mijenjala percepcija koliko je Rakitić zapravo dobar. A sjajan je...
a kako se mijenjala uloga zatonske prevare u lorealu, tako da već 7. sezonu zaredom dodaje prvom do sebe, ima očajnu statistiku vjerojatno najgoru od svih veznjaka svijeta i 0 igrača utakmice...
i onda mu daju the best hahahah
raketa je definicija nogometa, znači nije duplo nego deset puta bolji od bankomata..
Sve uloge koje je prošao u Barceloni, od vodonoše do glavnog kreatora, Rakitić je odrađivao jednako dobro.
Nije se pomakao s pozicije desne osmice, a uloga mu se toliko promijenila da je od pomoćne radne snage postao glavna kreativna poluga, čovjek oko kojeg se vrti kombinatorika cijele momčadi. To jasno pokazuju i brojke. Rakitićevo se ime nalazi četiri puta među top 5 najčešćih kombinacija u Barceloninoj mreži dodavanja.
Međutim, ovaj put je statistika stvarno suvišna. Rakitić igra s takvom opipljivom lakoćom, vuče sve konce u Barceloninoj igri, a netom odrađeni El Clásico je impresivni prikaz koliko je zapravo dobar. Povezivanje redova, rezanje obrane dubinskim loptama, lagana oslobađanja od presinga i nevjerojatna rješenja za suigrače uz fantastičnu dozu igre u fazi obrane, u utakmici protiv Real Madrida Rakitić je demonstrirao malu školu nogometa odigravši toliko nenametljivo savršenu utakmicu.
Još Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na kojem je možda i nepravedno ostao u sjeni Luke Modrića.
Upravo to najbolje govori što je suština nogometa. Isti čovjek, u istom klubu, na istoj poziciji. Sve je bilo apsolutno isto, samo su se mijenjale uloge koje je Rakitić dobivao i s njima se mijenjala percepcija koliko je Rakitić zapravo dobar. A sjajan je...
a kako se mijenjala uloga zatonske prevare u lorealu, tako da već 7. sezonu zaredom dodaje prvom do sebe, ima očajnu statistiku vjerojatno najgoru od svih veznjaka svijeta i 0 igrača utakmice...
raketa je definicija nogometa, znači nije duplo nego deset puta bolji od bankomata..
2015-08-25
gledaj ovo majke ti božje, esencija nogometa na djelu
2015-08-25
Bas san to maloprije komentira haha...End wrote:https://telesport.telegram.hr/kolumne/topnicki-dnevnici/rakitic-i-sustina-nogometa/
:^O
Raketa!
<3
Guest- Guest
Samo Raketa, van Basten i ja to možemo...End wrote:volej u zraku bez stajne noge, perverzija
<3
Guest- Guest
Amo, kreiraj još koji fejk profil na fejs, Svetina, pa dodji...
:D
Guest- Guest
Xavi: "Sometimes I think that Messi can play until he is 38, 39 or 40. He needs very little to be able to do that. What do you lose as you get older? Your pace? Well he won't lose his mental speed. Messi is incomparable. He can play wherever he wants on the pitch." [cat radio]
AMEN
AMEN
2015-08-25
amen amenafridrih_niche wrote:Messi je najbolji CF, ST, AMC, LWF, MC svih vrimena...
<3
2015-08-25
Jel' to sad dokazanog kriminalca podržavaš? Eee moj the end, moj the end...End wrote:Football genius Michel Platini:
Zeko-
2015-08-26
Teško, jako teško ulazi u prvih 10 svih vrimena, isto k'o i Cristina i Luka i Rakitić i svi do jednoga ovi koji danas igraju. Možda jedino Mbappe se tu ugura, ali još mora dosta žganaca pojesti. Inače daleko bolji igrač nego su i Messi i Cristina bili u tim godinama.End wrote:amen amenafridrih_niche wrote:Messi je najbolji CF, ST, AMC, LWF, MC svih vrimena...
<3
Zeko-
2015-08-26
Glup ka kurac...Zeko wrote:Jel' to sad dokazanog kriminalca podržavaš? Eee moj the end, moj the end...End wrote:Football genius Michel Platini:
Čitanje sa razumijevanjem je misaoni pojam u današnje vrime...
:(
Guest- Guest
Messi je sa 18-19 godina zabija hat-trick Realu i osvaja LP...Zeko wrote:Teško, jako teško ulazi u prvih 10 svih vrimena, isto k'o i Cristina i Luka i Rakitić i svi do jednoga ovi koji danas igraju. Možda jedino Mbappe se tu ugura, ali još mora dosta žganaca pojesti. Inače daleko bolji igrač nego su i Messi i Cristina bili u tim godinama.End wrote:amen amenafridrih_niche wrote:Messi je najbolji CF, ST, AMC, LWF, MC svih vrimena...
<3
A ti si glup ka kurac...
Mbappeu svaka čast, bit će najbolji igrač svita kad Messi ode u penziju...
Al ti si glup ka kurac...
;)
Guest- Guest
haha, mrtva trka između bracale i njega za GKK.fridrih_niche wrote:Glup ka kurac...Zeko wrote:Jel' to sad dokazanog kriminalca podržavaš? Eee moj the end, moj the end...End wrote:Football genius Michel Platini:
2015-08-25
Glup ka kurac ti jebe ženicu.fridrih_niche wrote:Messi je sa 18-19 godina zabija hat-trick Realu i osvaja LP...Zeko wrote:Teško, jako teško ulazi u prvih 10 svih vrimena, isto k'o i Cristina i Luka i Rakitić i svi do jednoga ovi koji danas igraju. Možda jedino Mbappe se tu ugura, ali još mora dosta žganaca pojesti. Inače daleko bolji igrač nego su i Messi i Cristina bili u tim godinama.End wrote:amen amenafridrih_niche wrote:Messi je najbolji CF, ST, AMC, LWF, MC svih vrimena...
<3
A ti si glup ka kurac...
Mbappeu svaka čast, bit će najbolji igrač svita kad Messi ode u penziju...
Al ti si glup ka kurac...
;)
Zeko-
2015-08-26
Bracala je za tebe vrhunac inteligencije, tri puta je pametniji od tebe i dalmatinske zajedno, iako je srbin.End wrote:haha, mrtva trka između bracale i njega za GKK.fridrih_niche wrote:Glup ka kurac...Zeko wrote:Jel' to sad dokazanog kriminalca podržavaš? Eee moj the end, moj the end...End wrote:Football genius Michel Platini:
Zeko-
2015-08-26
Messi je i protiv Espanyola postigao gol jako sličan onom Maradoninu kojeg je dao rukom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 1986. protiv Engleske. Messi se odrazio prema lopti i rukom je proslijedio pokraj vratara Carlosa Kamenog.[40] Unatoč protestima igrača Espanyola gol je priznat iako su televizijske snimke jasno ukazivale na igranje rukom.[40]
Eee, moje forumske .
Eee, moje forumske .
Zeko-
2015-08-26
Zekan je preuzea vodstvo...End wrote:haha, mrtva trka između bracale i njega za GKK.fridrih_niche wrote:Glup ka kurac...Zeko wrote:Jel' to sad dokazanog kriminalca podržavaš? Eee moj the end, moj the end...End wrote:Football genius Michel Platini:
Glup je ka deset kuraca...
Guest- Guest
Plagijator, forumska . I ti i Blessi.
Zeko-
2015-08-26
pogledaj reklamu otraga, priceless.. sam bog se ukazao u trenutku kad je raketa opalio ovaj volej.fridrih_niche wrote:Samo Raketa, van Basten i ja to možemo...End wrote:volej u zraku bez stajne noge, perverzija
<3
2015-08-25
Page 7 of 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''